Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas aktas 2

QUOTE(Donatute @ 2009 01 26, 22:29)
O kos cia sveikatos gadinimas? Ar viduja ar isoreje vistiek vyras baigia. Tai praktiskai jokio skirtumo. O ji jums israse kontraceptiku, nes farmacininkai nemazai pinigu duoda gyditojoms, kad jos israsytu tuos kontraceptikus. Viskas labai paprasta. O jum skausmai sumazejo geriant kontraceptikus, nes jie sureguliuoja menesines ir skausma mazesna. Viskas labai paprasta.

deja , ne taip paprasta kaip atrodo , as sakau is savo patirties . vyrui teko eiti ir pas urologa tik del tokio ,,saugojimosi budo ,, ir gydytoja jokiu kontraceptiku neisrase man , cia buvo pries antra vaikeli , o tik po antro vaikelio pradejau vartoti kontraceptikus . na bet zinoma kiekvienam savo ...
Atsakyti
NLA niekada nepasitikeciau, labai jau baisu butu, seniau tuo naudojaus, bet jis nesuveike...taip , kad as uz KT, implanta, spriale ar belekoki kita buda , nes baime, kad pastosi butu visalaika! verysad.gif
Atsakyti
Aga,as irgi kazkada ligtais sakiau,kad vyrams nuo tokio saugojimosi blogai buna.O ka pasakae jusu vyrui? ka patare? <musyte015>
Maniskiui tai pilvo apacioje skausmai buvo,kai naudojom toki buda...tik pradejom normalei...jokiu skausmu nera. su laiku pasibaige.
Taigi ar yra skirtumas,kur baigt...
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 04 20, 13:59)
Aga,as irgi kazkada ligtais sakiau,kad vyrams nuo tokio saugojimosi blogai buna.O ka pasakae jusu vyrui? ka patare? <musyte015>
Maniskiui tai pilvo apacioje skausmai buvo,kai naudojom toki buda...tik pradejom normalei...jokiu skausmu nera. su laiku pasibaige.
Taigi ar yra skirtumas,kur baigt...

jam irgi skaudejo apacia pilvo netgi slapinimasis buvo sutrikes , is pradziu tai gyd nesusigaude kame cia bet poto kai issikalbejo tai viskas aisku buvo nuo ko cia , zinoma patare taip nesisaugot schmoll.gif jei nenorim rimtesniu problemu , kazkokiu vaistuku buvo prirases bet neatsiminsiu kokiu . dabar tai zinoma pamirstas reikalas smile.gif tiesiog man keista kaip yra zmoniu galvojanciu kad cia apsisaugojimo budas doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, paskaitinejau sia tema, nes taip pat teko naudoti si metoda po nestumo, ir anksciau, nors buvau sventai isitikinusi kad tai tikrai kenkia vyrui... Karta lankiausi privaciai pas viena zymia ir tikrai l.gera ginekologe-akusere Vilniuje, nieko jai nepasakojau, taciau ji pati sako - nebandykit naudotis nutrauktu lytiniu aktu, nes tai be galo kenkia moteriai!!! Va taip... be to manau toks budas psichologiskai kenkia abiems, moteris nera isitikinusi kad tai iki galo veiksminga, na o vyras.. pacios suprantat..
Atsakyti
QUOTE(zylia @ 2009 04 28, 16:54)
Sveikutes, paskaitinejau sia tema, nes taip pat teko naudoti si metoda po nestumo, ir anksciau, nors buvau sventai isitikinusi kad tai tikrai kenkia vyrui... Karta lankiausi privaciai pas viena zymia ir tikrai l.gera ginekologe-akusere Vilniuje, nieko jai nepasakojau, taciau ji pati sako - nebandykit naudotis nutrauktu lytiniu aktu, nes tai be galo kenkia moteriai!!! Va taip... be to manau toks budas psichologiskai kenkia abiems, moteris nera isitikinusi kad tai iki galo veiksminga, na o vyras.. pacios suprantat..

tikrai pritariu - man buvo tas pats, kai pradejau skustis sveikata, gydytoja nusiunte pas ginekologe, ta isklausius iskart pasake,kad naudoju NLA.Antro neplanavau,KT nenorejau gert, isidejau spirale - gal kas ir pries, bet jauciuosi puikiai, atsirado o ,ko su nutrauktu nebudavo.O nutrauktas nepatiko nei man, nei MB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 05, 15:33)
Nutrauktas aktas..bet man atrodo ,kad jis baisiai nesaugus...nes isiverziant vyrui ,t.p iseina ir sekretas..kur irgi buna daug vaikiuku tongue.gif pati aisq tuo naudojaus..bet,kiekviena menesi laukiau menesiniu..bijodama,o ne veluoja..o jeigu o jeigu mamyte tapsiu.
Beto ir vyrui nelebai sveika tai:)

Neatrodo o yra..
Nesuprantu tada kam taip elgtis jeigu suprantat,kad ir vyrui negerai,ir pavojinga.Siaip sekretas kai isiverzia,tai cia panasiai kaip moterim buna susijaudinus..Jis palaiko dregme,nes kitaip vaikinui daikciuka gali skaudeti rolleyes.gif bet aisku, su tuo sekratu gali ir mazu leliuku papulti doh.gif 2.gif

Nusipirkit prezervatyvu,ir rami galva bus thumbup.gif
Atsakyti
tai nera patikimas budas apsisaugoti,mes ir ji naudojom daugiau nei puse metu.atrode,kad viskas gerai kol viena diena nesulaukiau mm pasirodo pastojau.tai va geriau prezervatyvai.
Atsakyti
Mes naudojam jau 6 metus ir nepastojau g.gif
Atsakyti
mes iki pastojimo daznai tai propagavom, bet dabar jau prisibijau ax.gif
Atsakyti
KT geriau apie 5 metus, bet paskutiniu laiku blogai nuo ju jauciausi, ir buvo kitu problemu del ju... pradejom naudoti si apsisaugojimo ( jei taip galima pavadinti ) buda. itampos nera jokios... gal del to, kad jei bus netyciukas abu tik apsidziaugsim... nestuke.gif o del KT galiu pasakyti tik viena, kad nustojus jas gerti, saviskio uzsinorejau da labiau ir daugiau, nes kai jas geriau tas noras buvo na toks kazkosk keistas, apmalsintas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepsnelė* @ 2009 05 01, 21:25)

Nusipirkit prezervatyvu,ir rami galva bus thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti