ok, tebunie. vyrui po atkaltos technikos nestoves.
dievinancioms KT - nedreks, nebesinores. problemu bus visur, nes ner saugaus S.
QUOTE(žydrynė @ 2011 12 09, 18:39)
tai vat kad nėra iš ko rinktis,nes nekenksmingi tik prezervatyvai,kas irgi ne visiems tinka
Renkantis priemonę - kontraceptines tabletes, pleistrą ar dar ką nors, netgi NLA juk galima įvairuoti. Nebūtina to ar to naudoti dešimtmečius.
Panaudoji viena, po to kita, po to NLA eilė. O ko blogai?
QUOTE(given444 @ 2011 12 10, 21:37)
visiems ir nepersu. lai moterys ryja sh. pasiskaitykit temas apie pasalinius KT poveikius . o prezikai
jau vyras geriau NLA rinksis nei prezikus. jei jusu vyrui guma ant odos visa amziu gerai-valio. vis ne sh moteriai ryti.
Sakykim, man negerai nei prezervatyvai dėl jų pojūčių slopinimo, nei NLA dėl savo nepatikimumo, žaisti tokiais dalykais kaip nėštumas nesinori. visos kontraceptinės priemonės kokių nors nemalonių poveikių turi.
Smagu kai žmonės prisiskaito apie šalutinius poveikius, nors patys nėra mėginę ir nežino kaip jie būtų 
Asmeniškai aš nejaučiu jokio šalutinio poveikio, noras yra nemažas, svoris neauga, manęs nepykina, viskas drėksta savu laiku, odos neberia, plaukai neslenka. Kaip bus toliau žiūrėsiu.
Gydytoja liepė padaryti pertrauką, šiuo metu mylimės su prezervatyvais, yra toks dalykas kaip žiedas, kuris užmautas neleidžia nusimauti prezervatyvui, o ir jie neplyšta taip jau lengvai jei ilgis ir plotis gerai parinktas.
Kas dėl to, kad visko yra tik moterims. B sakė mielai sutiktų ką nors pavartoti, jei tik būtų. Šiaip yra kuriama, gal greitu laiku ir atsiras.
O dėl NLA, negalėčiau atsipalaiduoti, nes ir prieš, ir per visko pas vyrą išsiskiria, taip rizikuoti nenorėčiau. Plius tiek vyrui, tiek moteriai tai nėra į naudą. O jei moteris dar nepasiekė O ir jau taip nedaug trūksta, tai maždaug 'ištraukiau, tu palauk aš nuleisiu ant tavęs, o tada pabaigsiu tave tenkinti ranka'
Brrr
Asmeniškai aš nejaučiu jokio šalutinio poveikio, noras yra nemažas, svoris neauga, manęs nepykina, viskas drėksta savu laiku, odos neberia, plaukai neslenka. Kaip bus toliau žiūrėsiu.
Gydytoja liepė padaryti pertrauką, šiuo metu mylimės su prezervatyvais, yra toks dalykas kaip žiedas, kuris užmautas neleidžia nusimauti prezervatyvui, o ir jie neplyšta taip jau lengvai jei ilgis ir plotis gerai parinktas.
Kas dėl to, kad visko yra tik moterims. B sakė mielai sutiktų ką nors pavartoti, jei tik būtų. Šiaip yra kuriama, gal greitu laiku ir atsiras.
O dėl NLA, negalėčiau atsipalaiduoti, nes ir prieš, ir per visko pas vyrą išsiskiria, taip rizikuoti nenorėčiau. Plius tiek vyrui, tiek moteriai tai nėra į naudą. O jei moteris dar nepasiekė O ir jau taip nedaug trūksta, tai maždaug 'ištraukiau, tu palauk aš nuleisiu ant tavęs, o tada pabaigsiu tave tenkinti ranka'
Brrr
QUOTE(Aiden @ 2011 12 12, 18:47)
Plius tiek vyrui, tiek moteriai tai nėra į naudą. O jei moteris dar nepasiekė O ir jau taip nedaug trūksta, tai maždaug 'ištraukiau, tu palauk aš nuleisiu ant tavęs, o tada pabaigsiu tave tenkinti ranka'
Brrr
Brrr
jau net nuo bodu klausytis. kazkoks marazmas. ir ne is vienos jusu girdziu, is MK ir kitu.
jei JUMS sekundziu tikslumu sutampa jusu O ir jusu vyro O, tai jus to NLA ir nendaudojat. bet jusu sakinys teigia, kad mano ir kitu O turi butinai IR NUOLAT sutapti su vyro O. smagumelis. jei taip butu, seksas isvis butu matematinis paprastas dalykas. man brr klausytis kuomet savo patirta orgazmo laikrodi kisat ant kitu
Papildyta:
QUOTE(MK. @ 2011 12 11, 15:44)
kas pagal jumis fantastiskas seksas?
siulot savo fantastiska sekso apsauga kitam, man?
jei nebestovetu-vyrai to nenaudotu. jei naudoja, ko jus pergyvenat del kitu naudotoju. labai jau motiniskai teresiskai pagailejot... negailekit. vyrai tikrai save apsaugos. jiems negerai prezikai-ras buda. jiems negerai NLA- ras buda. ju moterims negerai NLA - jie ras buda. jie ras buda pakeisti priemones, priemones perleisti moteriai (kiek visokio smagaus farmacinio sh prikurta) arba tiesiog pakeisti moteri.
jus ju tikrai negailekit.
Nesupykit, bet toks pojūtis, kad jūs tikrai nusikalbate.
Nesakau, kad tai turi sutapti. Bet... jei jūs baigiate pirmiau nei vyras, tada ok, jūs patyrėte O, jūsų vyras taip pat. O jei jis pirmiau, jis ištraukė ir viskas, o tada tik jūs. Tai kaip čia taip... Ar dabar jūs galvojate, kad visos moterys baigia pirmiau vyrų?
Keista, kad kalbate apie kontracepciją kaip 'farmacinį sh' bet matyt pati be kitokio pobūdžio 'farmacijos š' neapsieinate, ar niekad nesate išgėrusi jokios tabletės, antibiotiko. Ar jūs manot kad organizmui negerą poveikį turi tik KP, o kiti ne? Juokinga jau čia.
Niekas neskatina jūsų mesti šį būdą. Bet jūs propaguojate jį kaip vienintelį ir geriausią (taip atrodo skaitant jūsų postus), bei smerkiate ir žeminate moteris kurios pasirinkusios kitokį saugojimosi būdą (čia taip pat iš jūsų postų toks pojūtis ateina).
O čia viešas forumas, mes išsakome savo nuomones, niekam nieko nepiršdami, ir nesakom kad NLA kažkoks š... Manau ne viena rašiusį (jei jau rašo apie jį) yra tai pabandžiusi ir supratusi kas ir kaip su juo yra.
Nesakau, kad tai turi sutapti. Bet... jei jūs baigiate pirmiau nei vyras, tada ok, jūs patyrėte O, jūsų vyras taip pat. O jei jis pirmiau, jis ištraukė ir viskas, o tada tik jūs. Tai kaip čia taip... Ar dabar jūs galvojate, kad visos moterys baigia pirmiau vyrų?
Keista, kad kalbate apie kontracepciją kaip 'farmacinį sh' bet matyt pati be kitokio pobūdžio 'farmacijos š' neapsieinate, ar niekad nesate išgėrusi jokios tabletės, antibiotiko. Ar jūs manot kad organizmui negerą poveikį turi tik KP, o kiti ne? Juokinga jau čia.
Niekas neskatina jūsų mesti šį būdą. Bet jūs propaguojate jį kaip vienintelį ir geriausią (taip atrodo skaitant jūsų postus), bei smerkiate ir žeminate moteris kurios pasirinkusios kitokį saugojimosi būdą (čia taip pat iš jūsų postų toks pojūtis ateina).
O čia viešas forumas, mes išsakome savo nuomones, niekam nieko nepiršdami, ir nesakom kad NLA kažkoks š... Manau ne viena rašiusį (jei jau rašo apie jį) yra tai pabandžiusi ir supratusi kas ir kaip su juo yra.
as nieko nepersu.
kaip tik pasiskaitykite pilna postu kuriuose kaip tik menkinamas ir smerkiamas NLA.
paskaitykite PIRMAJA temos zinute...
p.s. o geriausias NLA? kur taip sakiau. cia tik MANO (poros) gyvenime taip yra ir TIK vaisingomis dienomis. nevaisingomis dienomis - jokios apsaugos, viskas iki galo. aisku, NLA neidealu. ir dar kaip.
bet vis ne svetimkunis. kam man gerti KT ar kistis spirales jei 2/3 ciklo MAN saugus. kam pirkt brangius prezikus tas maziau kaip pora sav per cikla? nors reiktu bent pabandyt karta gyvenime nusipirkt. anot jusu, be gumos-as jau sekso apsaugu analfabete.
ar ramiau?
kaip tik pasiskaitykite pilna postu kuriuose kaip tik menkinamas ir smerkiamas NLA.
paskaitykite PIRMAJA temos zinute...
p.s. o geriausias NLA? kur taip sakiau. cia tik MANO (poros) gyvenime taip yra ir TIK vaisingomis dienomis. nevaisingomis dienomis - jokios apsaugos, viskas iki galo. aisku, NLA neidealu. ir dar kaip.
bet vis ne svetimkunis. kam man gerti KT ar kistis spirales jei 2/3 ciklo MAN saugus. kam pirkt brangius prezikus tas maziau kaip pora sav per cikla? nors reiktu bent pabandyt karta gyvenime nusipirkt. anot jusu, be gumos-as jau sekso apsaugu analfabete.
ar ramiau?
QUOTE(Aiden @ 2011 12 13, 10:06)
Nesupykit, bet toks pojūtis, kad jūs tikrai nusikalbate.
Labai gerai ir taikliai pasakyta - manau kai viskas daroma su protu - organizmas nenukenčia....
QUOTE(lietaus debeselis @ 2011 12 13, 14:27)
Labai gerai ir taikliai pasakyta - manau kai viskas daroma su protu - organizmas nenukenčia....
ka reiskia dayrti su protu? su protu nuodus gerti? kiek jums metu? pasidomekit medicina ar bent anotaciniu KT lapeliu.
nesakau kad negerkit kt - tai jusu reikalas - bet labai jau juokingai suskambejo, - viska darykit su protu". cia nepaprotausi su KT. zinai, kad zaidi ugnim, sveikata ir basta. your choice.
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 07 06, 11:13)
paskutine laida kuria maciau apie dirbtini apvaisinima, tai rode daug info apie tai kaip tas apvaisinimas vyksta, tai pasirodo kad ivyktu visas tas procesas reikia tos seklos nemazai, nes tam vienam vieninteliui kelia nutiesa visi kiti milijonai S..ku, jie turi aplimti kiausialaste ir istirpdyti jos apvalkala, kad vienas kazkuris galetu ten pakliuti, todel kazkaip pradejau mastyti, kad tas NLA visai veiksminga priemone turetu buti, nes tas lasas patekes ten manau mazai ka itakoja
nebent jau super vaisingai buti, kad uztenka ir vejo pustelejimo
kazkaip kol kas nerandam jokios kitos priemones apsaugai, tai bandom NLA, aisku labai neramu, o ypac kai ciklas nereguliarus, bet kol kas jokia kita priemone po nestumo nelimpa nors tu ka

kazkaip kol kas nerandam jokios kitos priemones apsaugai, tai bandom NLA, aisku labai neramu, o ypac kai ciklas nereguliarus, bet kol kas jokia kita priemone po nestumo nelimpa nors tu ka
o vyrui gerai? nes daugeliui nera gerai. gerai, jei jusiskiui gerai. kiti keikia tas gumas.