Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas aktas 2

galvoki adrija, tikrai verta. moterys po trecia aukstaji baigia, masinas vairuoja, o savo kuno pazinti nenori. yra kursai, yra ir cia tema su pilnomis nuorodomis apie literatura.
pamazu ismoksit, pradekit patyrineti. o ir laiko daug neuzima.
ekologiska, taupuk, o svarbiausia - nezudo jusu sveikatos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 gruodžio 2011 - 08:35
QUOTE(given444 @ 2011 12 27, 08:42)
net 3?? tuomet ta moteris tikrai nezinojo kas yra vaisingumo pazinimas. tai ne kalendorinis dienu pasiskaiciavimas. o juk galima pasidometi, aukstuosius tai baigiam, teises vairavimo issilaikom, o cia viens du - moteris nori tik dieneles pasiskiaciuoti.
kas tikrai profesionaliai tuo naudojasi, vaiku ne pro kur- nors ir noretu  biggrin.gif
nevaisingu metu Nla, visa gyvenima vyrui nla- vaje, ...tai nors su prezikais pakaitaliot.

Ne viena moteris, o trys skirtingos smile.gif Viena iš jų tikrai tik dieneles skaičiavo, o dvi labai atsakingai NŠP domisi ir propaguoja. Va ir prisipropagavo smile.gif
Ir apskritai neįmanoma tokių dalykų 100% suplanuoti ir apskaičiuoti. Įsitikinau tuo pati. Atrodė, kad tikrai gerai pažįstu savo organizmą. Šį mėnesį jokių išskirtinumų nebuvo, o va ėmiau ir susirgau savaite anksčiau. Organizmas apie tai kažkodėl nesiteikė pranešti iš anksto.
Taip kad, mano nuomone, saugių dienų, kai sugalvojama mylėtis "pilnai" naudojant NLA kaip apsisaugojimo būdą, nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 12 28, 08:03)
Šį mėnesį jokių išskirtinumų nebuvo, o va ėmiau ir susirgau savaite anksčiau. Organizmas apie tai kažkodėl nesiteikė pranešti iš anksto.

temperaturos matavimas butu parodes. bazines kuno temperaturos pakilimas butu parodes anksciau ivykusia ovuliacija, ko pasekoje, po 10-16dienu butumete sulaukusi (ankstesniu) menesiniu. jei net neitaret, kada susirgist, vadinasi daug nsp komponentu nezinote. nsp dar syki - ne kalendoriaus rankoje pavartymas. smile.gif ir ne dieneliu pasiskaiciavimas.

o kad moterys uzkibo, tai zinoma taip buna. bet kai pati uzkimbu, tai tikrai nsp nekaltinu. visa atsakomybe - vartotojui. as zinau, ka neteisingai dariau, kokias taisykles apejau, kur jau yra ant ribos ir rizika.
su prezikais tas pats. zinai kad gali plysti nusimaut. su varinem spiralem pastojama. net su Kt, kad ir reciau. zodziu, vartotojas renkasi, o 100procentine apsauga tai vyru iskastravimas. deja, tik ju. nes zinokit, net moterims, perrisus kiausintakius, pasitaiko nestumu. neseniai emiau interviu is KMUK dr. Svedo. vot tep. jis pasakojo istorija, bet skaiciais nenoriu primeluot. moteris persiriso kiausintakius, nes jau buvo turejus 3 cezarius. ir ka - gimde 4. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 gruodžio 2011 - 16:47
QUOTE(given444 @ 2011 12 28, 16:44)
temperaturos matavimas butu parodes. jei net neitaret, kada susirgist, vadinasi daug nsp komponentu nezinote. nsp dar syki - ne kalendoriaus rankoje pavartymas.  smile.gif ir ne dieneliu pasiskaiciavimas.

O argi aš sakiau, kad NŠP tik kalendoriaus pavartymas ir dienelių paskaičiavimas? wink.gif Puikiai žinau, kas tai yra smile.gif Tik va kad ne visoms ir 100% tinkamas smile.gif

O kad net su perrištais kiaušintakiais galima pastoti, esu ir aš girdėjusi doh.gif Žodžiu, patikimiausias būdas - susilaikymas laugh.gif
Atsakyti
tai jau taip. biggrin.gif

taciau saugiai myletis vistiek galima. tarkim ovuliaciniam cikle, SAVAITEI likus iki menesiniu (jei jau bijoma 10dienu) tikrai nevaisinga. pas moteri pagal gleives ir zuvusia kiausialaste - ten dykyne ir nevaisingumo zeme... tai kam trucytis su tuo nla? juk galima tokiais atvejais i toki laika ziuret kaip i "medaus menesi" (netinkamas palyginimas, bet.) ir be jokiu gumu barjeru.....ak, daugelis to pasiiiiiilgo....
Atsakyti
kazkur buvau skaicius kad galima myletis iki galo pirmaja ir paskutiniaja ciklo savaite. tik nezinau ar tai tiesa, patys tai penktus metus kankinames su NLA ir kolkas sekmingai. bet jau vis dazniau rizikuojam iki galo myletis, nes jau neticiuko norim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 12 29, 09:15)
tai jau taip. biggrin.gif

taciau saugiai myletis vistiek galima. tarkim ovuliaciniam cikle, SAVAITEI likus iki menesiniu (jei jau bijoma 10dienu) tikrai nevaisinga. pas moteri pagal gleives ir zuvusia kiausialaste - ten dykyne ir nevaisingumo zeme... tai kam trucytis su tuo nla? juk galima tokiais atvejais i toki laika ziuret kaip i "medaus menesi" (netinkamas palyginimas, bet.) ir be jokiu gumu barjeru.....ak, daugelis to pasiiiiiilgo....

Tai netiesa, as pastojau butent ta laikotarpi, gal as kokia isimtys g.gif
Atsakyti
Nusprendziau kad gana jau zaisti su nla g.gif ne manjau turint du vaikus taip neatsakingai elgtis schmoll.gif . NSP daug rimciau betreik daug laiko skirti sau, stebet save, o vaistai, stresai...
Kai nori neticiuko nla yra gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2012 01 14, 19:17)
Tai netiesa, as pastojau butent ta laikotarpi, gal as kokia isimtys  g.gif

tai pasiskaitytki ka parasiau.
as parasiau: ovuliaciniam cikle, tai yra ivykus ovuliacijai, kiausialaste, kuri turi buti apvaisintas zuva ir per 3paras nuo zuvimo-vualia-pas motei- - totali dykybe, ka ten beapvaisinsi? todel tikrai gaila trucytis su tuo NLA. galima tikrai myletis normaliai bent ta laikotarpi. uztat as visom keturiom uz vaisinugmo pazinima, ir kad moterys maziau nuodytu save hormonais ar ju pagalba abortuotu savo vaikelius reguliariai. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 01 16, 07:51)
uztat as visom keturiom uz vaisinugmo pazinima, ir kad moterys maziau nuodytu save hormonais ar ju pagalba abortuotu savo vaikelius reguliariai. cool.gif

bet kur jūs skaitėt,kad KT veikia abortuojančiai?Įdėkit nuorodą,būtų labai įdomu paskaityt,nes aš kiek esu skaičius,tai visur rašo,kad jas vartojant nevyksta ovuliacija.Nors nesu niekad jų vartojus ir tikrai nežadu savęs nuodyt schmoll.gif bet šiaip įdomu
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2012 01 17, 15:16)
bet kur jūs skaitėt,kad KT veikia abortuojančiai?Įdėkit nuorodą,būtų labai įdomu paskaityt,nes aš kiek esu skaičius,tai visur rašo,kad jas vartojant nevyksta ovuliacija.Nors nesu niekad jų vartojus ir tikrai nežadu savęs nuodyt schmoll.gif bet šiaip įdomu

neveikia KT abortuojanciai. doh.gif nevyksta ovuliacija, kol moteris juos vartoja ji - nevaisinga, bet ne pastovus mini abortai stampuojami.
Atsakyti
Na mes po mergytes gimimo praktikuojam nla .Tai kazkaip mums abiems tinka ir vyras nuskriaustas nesijaucia tongue.gif Del nestumo ir nesibaiminau.Siuo atveju labai viskas priklauso nuo vyro.Taip bent as manau. Dabar planuojam antra leli tai mylimes laisvai.Ir palyginimui seksas naudojant nla ne ka neprastesnis pas mus.
Atsakyti