QUOTE(mama_Greta @ 2009 01 03, 15:30)
Jei duona is pradziu labai iskyla, o kepant sukrenta per viduri, tai reiskia, jog arba per daug mieliu, arba per mazai miltu, arba per daug vandens, arba minkant tesla vanduo buvo per karstas.
oho kiek variantų

Na bet spėju kad vis dėlto bus per daug mielių, nes vandens tai vieną kartą buvo net per mažai sakyčiau, bet buvo tas pats... Ir naudoju šaltą vandenį, tai per karštas irgi negalėjo būt

Kad žinočiau kiek tame giros ekstrakte yra mielių, tai žinočiau kiek dar jų dėt, o dabar tai iš akies. Šiaip aišku reiktų salyklo ekstrakto gauti, bet kažkaip niekur neradau jo pirkti. Gal kas pasakytumėt kur jo gaunat?
Bet kokiu atveju, ačiū mama_Greta už patarimus, tikiuosi kitą kartą pasiseks