Na va, pasakysiuL užkniso juodai vis ataugantys ežiuko plaukai !
Noriu silpnų plaukelių (arba dar geriau - išvis be jų)
Vis akis bado visokie kremai kūnui, stabdantys plaukelių augimą (Jonsons)
Paskui mačiau reklamą, kad ir rutulinis dežikas yra jau toks....
Dar po skutimo priemonės kažkokios yra, kurios irgi stabdo.
Nagi, mamaytės, dalinkimės patirtim ir nuomonėm apie tokias priemones. Kas išbandė, kam veikė, patiko, sužavėjo, nuvylė, sukėlė alergiją ir pan....
Labai gera tema
Pati dar nieko neišbandžiau, bet labai norėčiau tokios priemonės, kuri būtų veiksminga

Pati dar nieko neišbandžiau, bet labai norėčiau tokios priemonės, kuri būtų veiksminga

QUOTE(Adrijaana @ 2005 05 23, 11:30)
Labai gera tema

Kažkokiam žurnale mačiau kad reklamavo rutulinį dežiką ir dar stabdantį plaukelių augimą

N a as isbadziau losjona avon. labai svelnus labai fainas. plaukeliai gal tikrai taip nesibado:) negaliu garentuot, bet kojos tai super svelnios
QUOTE(Salomeja @ 2005 05 23, 12:20)
N a as isbadziau losjona avon. labai svelnus labai fainas. plaukeliai gal tikrai taip nesibado:) negaliu garentuot, bet kojos tai super svelnios

Šiuo metu aš naudoju pažastim avon firmos, ten nuo prakaito ir po depiliacijos. Rezultatu kolkas gerų nematau. Naudoju visai nesenai.
gal ir nieko tema, tik man reikia bikini ir pazastims, nes koju plaukus depiliuoju elektriniu depiliatorium, tai juos kaip ir pamirstu:) o vat pazastukai tai erzina...
QUOTE(body @ 2005 05 23, 13:25)
gal ir nieko tema, tik man reikia bikini ir pazastims, nes koju plaukus depiliuoju elektriniu depiliatorium, tai juos kaip ir pamirstu:) o vat pazastukai tai erzina...
Aš ir kojytes patepčiau visai.... gal dar rečiau reiktų pešt

va va ir as gundausi tuo Jonsons pieneliu
, gal kas jau ir jis spejo pabandyt?

ir aš AVON naudoju losjoną lėtinantįį plaukų augimą
bet negaliu pasakyti, kad jis lėtina ar ne, nes naudoju, tik po to, kai nusiskutu ar nusiepiliuoju
jei tepčiau kasdien, kaip ir reikia daryti, gal ir pastebėčiau ką nors
bet jis tikrai ramina odą ir neberia, kai nusiskutu bikinio sritį

QUOTE(Baltija @ 2005 05 23, 14:21)
ir aš AVON naudoju losjoną lėtinantįį plaukų augimą
bet negaliu pasakyti, kad jis lėtina ar ne, nes naudoju, tik po to, kai nusiskutu ar nusiepiliuoju
jei tepčiau kasdien, kaip ir reikia daryti, gal ir pastebėčiau ką nors
bet jis tikrai ramina odą ir neberia, kai nusiskutu bikinio sritį 

O tepi is karto nusidepiliavus? As jei nepalaukiu geras pora valandu, tai mane isberia po to

QUOTE(Frosted_berry @ 2005 05 23, 15:27)
O tepi is karto nusidepiliavus? As jei nepalaukiu geras pora valandu, tai mane isberia po to 

O pažastukėm kas nors bandė?