Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių augimą stabdančios priemonės

Na va, pasakysiuL užkniso juodai vis ataugantys ežiuko plaukai !
Noriu silpnų plaukelių (arba dar geriau - išvis be jų)
Vis akis bado visokie kremai kūnui, stabdantys plaukelių augimą (Jonsons)
Paskui mačiau reklamą, kad ir rutulinis dežikas yra jau toks....
Dar po skutimo priemonės kažkokios yra, kurios irgi stabdo.
Nagi, mamaytės, dalinkimės patirtim ir nuomonėm apie tokias priemones. Kas išbandė, kam veikė, patiko, sužavėjo, nuvylė, sukėlė alergiją ir pan....
Atsakyti
Labai gera tema thumbup.gif
Pati dar nieko neišbandžiau, bet labai norėčiau tokios priemonės, kuri būtų veiksminga g.gif

rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 05 23, 11:30)
Labai gera tema  thumbup.gif
Pati dar nieko neišbandžiau, bet labai norėčiau tokios priemonės, kuri būtų veiksminga  g.gif

rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Kažkokiam žurnale mačiau kad reklamavo rutulinį dežiką ir dar stabdantį plaukelių augimą doh.gif tik kad atmintis nelaiko.... kažkokios firmos, ur ir depiliacinės piremonės (epil, depil, ar pan (panašiai į Veet atrodo ir visur būna..)
Atsakyti
N a as isbadziau losjona avon. labai svelnus labai fainas. plaukeliai gal tikrai taip nesibado:) negaliu garentuot, bet kojos tai super svelnios
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2005 05 23, 12:20)
N a as isbadziau losjona avon. labai svelnus labai fainas. plaukeliai gal tikrai taip nesibado:) negaliu garentuot, bet kojos tai super svelnios

g.gif o gal kas bikinio sričiai ką nors išbandė?
Atsakyti
Šiuo metu aš naudoju pažastim avon firmos, ten nuo prakaito ir po depiliacijos. Rezultatu kolkas gerų nematau. Naudoju visai nesenai.
Atsakyti
gal ir nieko tema, tik man reikia bikini ir pazastims, nes koju plaukus depiliuoju elektriniu depiliatorium, tai juos kaip ir pamirstu:) o vat pazastukai tai erzina...
Atsakyti
QUOTE(body @ 2005 05 23, 13:25)
gal ir nieko tema, tik man reikia bikini ir pazastims, nes koju plaukus depiliuoju elektriniu depiliatorium, tai juos kaip ir pamirstu:) o vat pazastukai tai erzina...

Aš ir kojytes patepčiau visai.... gal dar rečiau reiktų pešt smile.gif
Atsakyti
va va ir as gundausi tuo Jonsons pieneliu g.gif , gal kas jau ir jis spejo pabandyt? blink.gif
Atsakyti
ir aš AVON naudoju losjoną lėtinantįį plaukų augimą smile.gif bet negaliu pasakyti, kad jis lėtina ar ne, nes naudoju, tik po to, kai nusiskutu ar nusiepiliuoju doh.gif jei tepčiau kasdien, kaip ir reikia daryti, gal ir pastebėčiau ką nors ax.gif bet jis tikrai ramina odą ir neberia, kai nusiskutu bikinio sritį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 05 23, 14:21)
ir aš AVON naudoju losjoną lėtinantįį plaukų augimą  smile.gif  bet negaliu pasakyti, kad jis lėtina ar ne, nes naudoju, tik po to, kai nusiskutu ar nusiepiliuoju  doh.gif  jei tepčiau kasdien, kaip ir reikia daryti, gal ir pastebėčiau ką nors  ax.gif  bet jis tikrai ramina odą ir neberia, kai nusiskutu bikinio sritį  mirksiukas.gif

O tepi is karto nusidepiliavus? As jei nepalaukiu geras pora valandu, tai mane isberia po to unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 05 23, 15:27)
O tepi is karto nusidepiliavus? As jei nepalaukiu geras pora valandu, tai mane isberia po to  unsure.gif

O pažastukėm kas nors bandė?
Atsakyti