Dezodorantas vadinasi BYLY WOMAN, apie 9Lt.
Bet nepamirskite-skutant niekas nesumazins.... Cia kalbama matyt apie kur kas progresyvesnias priemones:-))) Kuo daugiau skuti, tuo labiau dideja plauko atsparumas ir kietumas, tuo labiau juos reikia salint- uzdaras ratas.
QUOTE(nerile @ 2005 05 23, 15:50)
Dezodorantas vadinasi BYLY WOMAN, apie 9Lt.
Bet nepamirskite-skutant niekas nesumazins.... Cia kalbama matyt apie kur kas progresyvesnias priemones:-))) Kuo daugiau skuti, tuo labiau dideja plauko atsparumas ir kietumas, tuo labiau juos reikia salint- uzdaras ratas.
Na jei aš epiliuoju su elektriniu. TAij gal jei dar ir tepsiu tą mažinantį plaukuotumą, po kurio laiko visai

QUOTE(Frosted_berry @ 2005 05 23, 14:27)
O tepi is karto nusidepiliavus? As jei nepalaukiu geras pora valandu, tai mane isberia po to 

iš karto

QUOTE(jadzka @ 2005 05 23, 15:37)
O pažastukėm kas nors bandė?

QUOTE(Frosted_berry @ 2005 05 23, 16:40)

Aš tą procedūrą atlieku bvakare po vonios ir patepu alijošiaus geliu ar kitu kokiu raminančiu ,,,,
QUOTE(Baltija @ 2005 05 23, 16:30)
iš karto
man neberia
na iš karto po epiliacijos tai būna oda kojų tokia kaip išberta, bet praeina 

Tu cia elektriniu?

QUOTE(Frosted_berry @ 2005 05 23, 16:44)
Tu cia elektriniu?
O mane beria
tokie spuogiukai kazkokie maziukai raudoni
Gal reikia ta Johnsson pabandyt? 

Na, kai aš neišmirkius ir nenupilingavus pešu plauką - tai irgi spuogeliukai labai matos.....
Man po epiliacijos padeda alijošiaus gelis...
Kas per aliejosio gelis,kur perkat,kaina kokia

QUOTE(Frosted_berry @ 2005 05 23, 15:44)
Tu cia elektriniu?
O mane beria
tokie spuogiukai kazkokie maziukai raudoni
Gal reikia ta Johnsson pabandyt? 

taip, su elektriniu

pamėgink daryt kaip jadzka patarė, išsimaudyk, nusipilinguok kojas, tada gal bus geriau

geriausia kojas pvz., epiliuoti vakare, kad per naktį praeitų odos suerzinimas

man kartais po epiliavimo kojas tokiom violetinėm dėmem išmeta

QUOTE(Lala @ 2005 05 23, 16:54)
Aš parsivežiau iš kanados. Už mažgaud 200 mll indelį mokėjau apie 8 dol.
Labai man tinka po soliariumo, nuramina odelę. Taip pat nusideginus pirštus arba kai suirzusi oda nuo kokios priemonės būna...
manau koks nors Aloe Vera tiktų vietoj to alijošiaus gelio