Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

smile.gif+2008 07 09, 09:10-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 09, 09:10)
Orchideju ziedus galima apipurskaliot vandeniu,kaip lapus ir saknis?

galima, bet kaip rena (lyg ir ji blush2.gif ) sake, kad tada trumpiau zydi
Atsakyti
smile.gif+2008 07 09, 12:10-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 09, 12:10)
Orchideju ziedus galima apipurskaliot vandeniu,kaip lapus ir saknis?

as purskiu, bet tik lapus - ziedu ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 09, 12:19)
as purskiu, bet tik lapus - ziedu ne  schmoll.gif

aš taip pat... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 09, 09:19)
as purskiu, bet tik lapus - ziedu ne  schmoll.gif

mano nobile tipo dendrobis beturi viena zieduka, o ir ta netycia sestadieni darydama dusa, aplaisciau, tai dabar vargsiukas jau ruduoja po truputi ir tuoj nukris verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 09, 12:28)
mano nobile tipo dendrobis beturi viena zieduka, o ir ta netycia sestadieni darydama dusa, aplaisciau, tai dabar vargsiukas jau ruduoja po truputi ir tuoj nukris  verysad.gif

nu vat...akivaizdus įrodymas kad nėr gerai vanduo žiedams verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 07 09, 09:30)
nu vat...akivaizdus įrodymas kad nėr gerai vanduo žiedams  verysad.gif

pamoka jau turiu, ir daugiau prie ziedu su vandeniu nelysiu schmoll.gif nelyskit ir jus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 09, 12:34)
pamoka jau turiu, ir daugiau prie ziedu su vandeniu nelysiu schmoll.gif  nelyskit ir jus  lotuliukas.gif

nelendam bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 07 09, 12:37)

Dekui 4u.gif As irgi zinosiu smile.gif Kazkaip niekad nedrisdavau apipurkst,bet pagalvodavau smile.gif
Kazkurioj foto,kur cia buvo ikelta, lyg ir maciau vandens lasiukus ant ziedu...
Atsakyti
smile.gif+2008 07 09, 12:42-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 09, 12:42)
Dekui  4u.gif    As irgi zinosiu smile.gif Kazkaip niekad nedrisdavau apipurkst,bet pagalvodavau smile.gif
Kazkurioj foto,kur cia buvo ikelta, lyg ir maciau vandens lasiukus ant ziedu...

gal toj foto siekė kad gražiau atrodyt gėlė... g.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif Registruojuos ir as. Bet jus ir duodat doh.gif jau 20 psl,kol perskaiciau viska karsta.gif
Kokios grazios jusu naujos augintines smile.gif Bet ir pasiseka rast tokias gelytes tokiom mazom kainom smile.gif
Norejau paklausti,gal kuri auginat Zygopetalum orchideja?Maniskes lapai kazkaip pradejo gelsti,ir nesupratau kodel.Tie kur auga is senos bulves,tai jau ir taip aisku kodel jie gelsta,bet va gelsta ir is jaunesniu gerokai bulviu doh.gif Nezinau ko jam truksta,ar ko per daug.Auga ant rytines palanges,saules gauna nelabai kairios.
Atsakyti
o man dabar pasistojo toks klausimas g.gif kodel pirmam puslapy pirmoj zinutej ner orchidejos paveiksliuko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 09, 12:53)
o man dabar pasistojo toks klausimas g.gif  kodel pirmam puslapy pirmoj zinutej ner orchidejos paveiksliuko blink.gif

tai kompikas ne visus duoda įkelt...paslepia kitus mirksiukas.gif
Atsakyti