Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Sigoska @ 2008 07 09, 18:52)
Aciu ANEIZZA,kad nuraminai  4u.gif

ok.gif prasom mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aneizza @ 2008 07 09, 16:51)
DEMESIO ATEJO KEIKIBOSTAS  yess.gif tai visos kas norejote rasykit man i az, kad eterio neterstumem

atnajinu, kad visos pamatytu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Uzsikasus darbais, net neturiui kada ilgam pas jumi ilist doh.gif
Kas buvot uzsisak augaliukus is Belgijos ar jau gavot? unsure.gif Negaunu as jokiu ziniu unsure.gif Jau viena kart rasiau laiska, sake palaukt, tai nedrasu vel tuo paciu klausimu trukdyt mastau.gif

Ziuriu ir Tina to paties klause doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucky: 09 liepos 2008 - 18:16
QUOTE(aneizza @ 2008 07 09, 16:34)
zydintis phalikas ar ne laistomas kai ant vazodelio nelieka rasos laseliu  smile.gif

tai va, maniškiai dabar nežydi, matosi tas aprasojimas vazonėliuose, o lapai pasidarė tokie susiraukšlėję, minkšti, nžn ar čia perlieti juos ar ką unsure.gif , girdžiau prieš gerą savaitę, ką daryti, a panos? Man kažkaip norisi juos perlieti, bet bijau nugalabinti unsure.gif . Prieš savaitę viskas buvo normaliai.
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 07 09, 19:14)
Sveikutes.
Uzsikasus darbais, net neturiui kada ilgam pas jumi ilist doh.gif
Kas buvot uzsisak augaliukus is Belgijos ar jau gavot? unsure.gif  Negaunu as jokiu ziniu unsure.gif  Jau viena kart rasiau laiska, sake palaukt, tai nedrasu vel tuo paciu klausimu trukdyt mastau.gif

baik man tuoj baime ivarysi verysad.gif nieko nezinau laukiu ir tiek
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 07 09, 18:14)
tai va, maniškiai dabar nežydi, matosi tas aprasojimas vazonėliuose, o lapai pasidarė tokie susiraukšlėję, minkšti, nžn ar čia perlieti juos ar ką  unsure.gif , girdžiau prieš gerą savaitę, ką daryti, a panos? Man kažkaip norisi juos perlieti, bet bijau nugalabinti  unsure.gif . Prieš savaitę viskas buvo normaliai.

Jei lpai paminksteje, susirauksleje- su saknim blogai. Gali puvekas but isimetes
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 07 09, 19:14)
tai va, maniškiai dabar nežydi, matosi tas aprasojimas vazonėliuose, o lapai pasidarė tokie susiraukšlėję, minkšti, nžn ar čia perlieti juos ar ką  unsure.gif , girdžiau prieš gerą savaitę, ką daryti, a panos? Man kažkaip norisi juos perlieti, bet bijau nugalabinti  unsure.gif . Prieš savaitę viskas buvo normaliai.

o kaip jos saknys? g.gif ar ne ant tiesiogines saules spinduliu ja laikote?
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 09, 18:16)
baik man tuoj baime ivarysi  verysad.gif nieko nezinau laukiu ir tiek

Biski nuraminai karsta.gif Galvojau as cia viena negaunu, ar ka praluzinau.
Zodziu reikia apsisarvuot kantrybe
Atsakyti
nu ne, bet persodinau pries savaitę į orchidariumo substratą su kažkokiom vulkano priemaišom, ar kaip ten jis, gal surizikuoti ir išmaudyti? O lapukai, kur nauji iš vidaus lenda, tai kieti
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 07 09, 19:19)
Biski nuraminai karsta.gif  Galvojau as cia viena negaunu, ar ka praluzinau.
Zodziu reikia apsisarvuot kantrybe

as tai 3 gelyciu laukiu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(gabe60 @ 2008 07 09, 19:21)
nu ne, bet persodinau pries savaitę į orchidariumo substratą su kažkokiom vulkano priemaišom, ar kaip ten jis, gal surizikuoti ir išmaudyti? O lapukai, kur nauji iš vidaus lenda, tai kieti

na gal cia sureagavo i persodinima, o gal nuotrauka gali ideti? Kai persodinejai daug saknu apgenejai ir ar daug ju liko?
Atsakyti
neturiu fotiko. Su visom šaknim įdėjau, nieko negenėjau, nes nlb suprantu apie jas, ai, bandysiu perplauti, kaip bus, taip, nors žiauriai gaila
Atsakyti
Lauksiu patarimų ax.gif blush2.gif , jau čia buvau minėjus ir rašius istoriją, gal kas prisimins, trumpai: persodinta, vėl ištraukta, labai trumpai palaikyta tipo reanimatoriuje ir vėl pasodinta, bet lapai niekaip neatsigauna verysad.gif , įkelsiu kelis vaizdus, kaip tai atrodo verysad.gif

p.s. bet laimė ta, kad lenda naujas lapelis thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

labai tikiuosi neprekrauti psl, jei rėkit, bandysiu trinti drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 07 09, 19:27)
neturiu fotiko. Su visom šaknim įdėjau, nieko negenėjau, nes nlb suprantu apie jas, ai, bandysiu perplauti, kaip bus, taip, nors žiauriai gaila

na jei mazieji lapiukai kieti tai gal nieko baisaus ir jei dar yra rasos laseliu tai neliekite, geriau stebeti ta gelyte ir papurskalioti orines saknis ir lapiukus
Papildyta:
QUOTE(rike @ 2008 07 09, 19:28)
Lauksiu patarimų  ax.gif  blush2.gif , jau čia buvau minėjus ir rašius istoriją, gal kas prisimins, trumpai: persodinta, vėl ištraukta, labai trumpai palaikyta tipo reanimatoriuje ir vėl pasodinta, bet lapai niekaip neatsigauna  verysad.gif , įkelsiu kelis vaizdus, kaip tai atrodo  verysad.gif

man atrodo, kad tie lapai po biski numirios ir vieta uzleis naujiems ir sveikiems lapiukams thumbup.gif saknytes auga tai liuks, bet kas ten balta kaip apipelyje?
Atsakyti