Sveiki.
Dažausi sruogelėm. Taip gražiau ir manau mažiau kenkia.
QUOTE(miss.elle @ 2010 05 14, 10:50)
man grazu tik keliais tonais sviesesnes sruogos nei visi plaukai, tada atrodo naturaliau, nei vienodai nudazyti plaukai ir prideda gyvybingumo, bet jau kai tamsiaplaukes visai sviesiom sruogelem dazo
vietoj dazymo viena spalva, man atrodo , jog dazyt bazine spalva reikia 'vientisai' o srogom tik tona pagyvint-pasviesint

Keliais tonais tai ir yra tamsiaplauke, dazyta sviesiai

Papildyta:
QUOTE(pupa.jolita @ 2010 04 13, 11:39)
Loreal Platinium tai yra sviesinimo pasta ,be abejo ji kur kas geriau nei loreal platifiz ( melyni milteliai) , siaip mano nuomone lorealio dazai yra gan stiproki ir jei plaukas silpnesnis po ilgesnio dazymo sruogom pradeda trupeti ,juk yra ir kitu firmu dazu skirtu sruogavimui be amonjako,be to galima i dazus det visokiu apsauginiu priemoniu kurie dazymo metu apsaugotu plauka ,taip pat po dazymo reikia geros maitinancios kaukes ar ampoles, kad uzsidarytu plauko zvynelis ,siaip ar taip sviesinant plaukus reikalinga kur kas didesne prieziura ir investicijos nei tamsinant .
Man kaip tik L`orealio vieni svelnesniu, va su Wella tai pasimokius, kad reikia atsargiai, nes man jie zyyyyymiai stipresni pasirode

O man tai grazu kai naturalus tamsesni susimaiso su sviesiom sruogelem, man tada lb grazus atspalvis buna, kurio deje niekaip nepavyksta isgauti sviesinant visa galva

Patarkit kokia gera kirpeja Vilniuje, kuri gerai sruodelem dazo...
QUOTE(wife @ 2011 03 23, 09:46)
O man tai grazu kai naturalus tamsesni susimaiso su sviesiom sruogelem, man tada lb grazus atspalvis buna, kurio deje niekaip nepavyksta isgauti sviesinant visa galva 

Man irgi, susimaiso ta spalva ir labai liuks buna
noriu vel sruogu....

Ar kirpeja tonuoja Jums plaukus po dazymo sruogomis?
QUOTE(wife @ 2012 01 26, 14:20)
man tonuodavo, kai daziau sruogelemis
QUOTE(wife @ 2012 01 26, 13:20)
Aš tai pati pasitonuoju namie po dažymo sruogelėm. Dažus ir oksidanta iš savo kirpėjos nusiperku

Grazu sruogeles,bet su laiku gaunasi,kad jau belieka tik saknys sruoguotos ( bent jau man taip atsitiko) jau kelis kartus.Nes tai nusitamsinu poto vel uzsimanau sviesiu ir sruoginuos