Įkraunama...
Įkraunama...

Šviesinimas sruogomis. Už ar Prieš?

Sveiki.
Dažausi sruogelėm. Taip gražiau ir manau mažiau kenkia.
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2010 05 14, 10:50)
man grazu tik keliais tonais sviesesnes sruogos nei visi plaukai, tada atrodo naturaliau, nei vienodai nudazyti plaukai  ir prideda gyvybingumo, bet jau kai tamsiaplaukes visai sviesiom sruogelem  dazo  doh.gif vietoj dazymo viena spalva, man atrodo , jog dazyt bazine spalva reikia 'vientisai' o srogom tik tona pagyvint-pasviesint

Keliais tonais tai ir yra tamsiaplauke, dazyta sviesiai smile.gif Graziausia, kai nenutolstama nuo naturalios, 1-2 tonai. O man su ta bazine spalva plius sruogeles - saknys atauga vienos spalvos, spalva kitokios, plius sruogos, gan mirga marga g.gif
Papildyta:
QUOTE(pupa.jolita @ 2010 04 13, 11:39)
Loreal Platinium  tai yra  sviesinimo pasta ,be abejo ji kur kas geriau nei loreal platifiz ( melyni milteliai) , siaip mano nuomone lorealio dazai yra gan stiproki ir jei plaukas silpnesnis  po ilgesnio dazymo sruogom  pradeda trupeti  ,juk yra ir kitu firmu dazu skirtu sruogavimui be amonjako,be to galima i dazus det visokiu apsauginiu priemoniu kurie dazymo metu apsaugotu plauka ,taip pat po dazymo  reikia  geros maitinancios  kaukes ar ampoles,  kad uzsidarytu plauko zvynelis ,siaip ar taip sviesinant plaukus reikalinga  kur kas didesne prieziura ir investicijos nei tamsinant  .

Man kaip tik L`orealio vieni svelnesniu, va su Wella tai pasimokius, kad reikia atsargiai, nes man jie zyyyyymiai stipresni pasirode g.gif
Atsakyti
O man tai grazu kai naturalus tamsesni susimaiso su sviesiom sruogelem, man tada lb grazus atspalvis buna, kurio deje niekaip nepavyksta isgauti sviesinant visa galva doh.gif
Atsakyti
Patarkit kokia gera kirpeja Vilniuje, kuri gerai sruodelem dazo...
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 03 23, 09:46)
O man tai grazu kai naturalus tamsesni susimaiso su sviesiom sruogelem, man tada lb grazus atspalvis buna, kurio deje niekaip nepavyksta isgauti sviesinant visa galva doh.gif

drinks_cheers.gif man irgi smile.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif as dar specialiai kirpejai savo sakau, kai iamisytu tamsiu sruogu, kad matytusi kontarstas, man taip zymiai graziau wub.gif
Atsakyti
Man irgi, susimaiso ta spalva ir labai liuks buna wub.gif noriu vel sruogu.... ax.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif Man irgi grazu, ir netgi jei nuauge daugiau, bet padaryta graziai ir kokybiskai, tik pora tonu sviesesni, tai atrodo, kad saules pablukinti vasara. Bet cia jau reikia maisyti tas sruogas ir graziai padaryt.
Atsakyti
Ar kirpeja tonuoja Jums plaukus po dazymo sruogomis?
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2012 01 26, 14:20)

man tonuodavo, kai daziau sruogelemis
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2012 01 26, 13:20)

Aš tai pati pasitonuoju namie po dažymo sruogelėm. Dažus ir oksidanta iš savo kirpėjos nusiperku ax.gif
Atsakyti
Grazu sruogeles,bet su laiku gaunasi,kad jau belieka tik saknys sruoguotos ( bent jau man taip atsitiko) jau kelis kartus.Nes tai nusitamsinu poto vel uzsimanau sviesiu ir sruoginuos smile.gif
Atsakyti