QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 09, 22:46)
as perku Naturalu pomidoru padaza,Kedainiu..man jo skonis tikrai

ir be E

ne visuose parduotuvese buna..daznai buna su priedais,dazovemis,krienais ir t.t.
arba...garinkit garuose

su darzoviu salotomis.....mmmm..apsivalgyti galima
Aisku ir prie garinto maisto reikia iprasti,ypac jei nevartoji prieskoniu ar net druskos...bet.....man dabar tikrai skanu

ypac zuvis

Aga, zinau apie ji, bet siuo metu turiu Heinz Bio.Jis irgi be E ir t.t., tik kad brangus ir man gal rugstokas
Aciu uz gerus patarimus
QUOTE(svete @ 2009 05 09, 23:13)
O tai kodel prieskoniu nevartojat? Del ekologijos ar siaip tokia dieta kad be prieskoniu ir druskos?
Netaip grieztai, bet vandeny virta zuvis kad ir su truputi druskos, vistiek feeeee

, vegetos truksta! Tikraja ta zodzio prasme- ne veltui sako,kad pripranti prie to skonio kaip prie narkotiko - mononatrio glutamato(E621).As tikrai galiu pasakyti,kad man , metusiai "esti" ta narkotika, visas maistas neskanus ir tikrai tvirtinu,kad tai yra narkotikas...
Nei vieno patiekalo nedarydavau neimesdama vegetos, ar prifarsiruotu E621,E631 ir t.t. sultinio kubeliu, o kinieciu ir japonu maistas- mano aistra.. O toje aistroje vieni E ir patys baisiausi...
Taigi mokausi gyventi is naujo- jei taip galima vadinti. Atsisakyti kinieciu maisto ir pradeti atradineti zoleles( rozmarinus, ciobrelius, mairuna ir t.t.) , kad tas daromas maistas nebutu toks beskonis.
Nu man tikrai neskanu, o skaniausia tik pas mama, is kurios ir ismokau, kad maistas be vegetos- ne maistas
Bet...yra ir geru dalyku- mama irgi ismete vegeta