Įkraunama...
Įkraunama...

akių dūmimas

QUOTE(Alexandra.R. @ 2011 03 19, 20:50)
neisivaidzuoju, kad prasyciau pardavejos malta mesa pasverti i medziagini maiseli  g.gif

Gali į atsineštą indą kokį mirksiukas.gif

Aš į turgų irgi einu su indu - grietinę įpila.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2011 03 19, 19:59)
Mano bobutė pusė gyvenimo mieste nuosavam name pragyveno - šiukšlių neturėdavo g.gif Stiklo tarą priduodavo, vėliau - jau išmesdavo į konteinerius, dar į konteinerį keliaudavo metaliniai dangteliai. Visa kita - kompostas ir deginimas... O šiaip taupi be galo buvo, nieko be reikalo nepirko, tai ir mėtyt neturėjo ko...

Dar anuomet (sovietmečiu), kiek pamenu, buvo toks sojuzutilis: supirkdavo makulatūrą, skudurus, kaulus. Namuose nereikalingo kaip ir nelikdavo net deginti. Pristačius ir pinigėlį kokį gaudavo, o deficito laikais - taloną kažkokiam rūbui/avalynei/konservų dangteliams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2011 03 19, 21:50)
Zodziu, praktiskai viskas imanoma, tik.... g.gif  neisivaidzuoju, kad prasyciau pardavejos malta mesa pasverti i medziagini maiseli  g.gif

Aš ir neįsivaizduoju, kažkaip nedrįsčiau...

Šiaip kai perku kokius vaisius tai jau įsigudrinau iš rankinės maišiuką seną išsitraukt, kad naujo neimt. Na, turgui vaisius ar daržoves tai ir laisvai galima būtų susidėt į savo atsineštą plastikinį, ar medžiaginį maišą ir duot pasvert g.gif

Ką priima, tą nešu į Ekotašką - uždarbis, aišku, juokingas, bet vis ne į bendrą sąvartyną smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2011 03 19, 21:50)
Gaila, kad nesisaugojau nuorodos apie straipsneli tokia tema  unsure.gif
Esu skaiciusi, jog kazkurioj saly viena seima per metus surinko tik 1 maiseli siuksliu.

Šitas straipsnis?

Smagu apie tokius žmones paskaityt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 03 23, 11:20)
Šitas straipsnis?

Smagu apie tokius žmones paskaityt  ax.gif

Šaunuoliai thumbup.gif Gyvenant vartotojiškoj aplinkoj tai tikrai iššūkis sau ir kitiems. (Gyvenantiems kur nors Afrikos glūdumoj, ši problema neegzistuoja).Tik va su tais traškučiais tai viską pagadino- aplinka rūpinasi labiau, negu savo dukros sveikata blink.gif Kai mano dukra buvo maža, kartais močiutė tuo "skanumynu" palepindavo...iki pirmo apendicito priepolio. Po to- nė į burną schmoll.gif Namuose šis produktas pažymėtas ženklu NUODAI!
Atsakyti
o musu namuose sito 'gerio' visai nebera.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AivaDingau @ 2011 04 01, 03:16)
o musu namuose sito 'gerio' visai nebera.. ax.gif

Nu tai prašom pasidalinti savo "metodais" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 04 02, 11:28)
Nu tai prašom pasidalinti savo "metodais"  mirksiukas.gif

Manau, kad čia turimi galvoje traškučiai, o ne šiukšlės blush2.gif Gal daugiau patarimų ir metodų rastumėm prie šiukšlių rūšiavimo temos g.gif
Atsakyti