Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio priemonės nėštumo metu

as tik vakar, t.y 19 savaiciu nusipirkau kremuka Avent blush2.gif Atvirai paskakius visai netikiu spec. kremu stebuklingais poveikiais, bet kadangi mano tikrai neblogai grekinantis kuno losjonas pasibaige, tai visgi nusipirkau specialu. O kaip bus matysim g.gif
Per pirma nestuke.gif sutrukinejau paskutini menesi, na nera kad labai smarkiai, ale uztektinai doh.gif Taciau tada nenaudojau jokio specialaus, o ir paprasta losjona dazniausiai uzmirsdavau uzsitepti. Man ta paskutini menesi labai smarkiai soktelejo svoris, tad kazin ar bebutu nors kas bepadeje.
Atsakyti
o gal kuri merginos naudojote "Pregnacare" kremuka g.gif as tik vitaminus geriu sios firmos, o del kremuko irgi teke girdeti jog yra nuo striju profilaktiskai nestuke.gif
siuo metu apskritai kasdien naudoju vaikiska "jonsons baby" kremuka ir visai jis man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2007 11 18, 12:54)
as tik vakar, t.y 19 savaiciu nusipirkau kremuka Avent blush2.gif Atvirai paskakius visai netikiu spec. kremu stebuklingais poveikiais, bet kadangi mano tikrai neblogai grekinantis kuno losjonas pasibaige, tai visgi nusipirkau specialu. O kaip bus matysim g.gif
Per pirma nestuke.gif sutrukinejau paskutini menesi, na nera kad labai smarkiai, ale uztektinai doh.gif Taciau tada nenaudojau jokio specialaus, o ir paprasta losjona dazniausiai uzmirsdavau uzsitepti. Man ta paskutini menesi labai smarkiai soktelejo svoris, tad kazin ar bebutu nors kas bepadeje.

Kur galima isigyt AVENT kremuka? Vaistinese yra?
Atsakyti
Vaistinese tai jau tikrai smile.gif gausi nusipirkt. dar gali rasti parduotuvese mamoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2007 11 20, 18:15)
Vaistinese tai jau tikrai smile.gif gausi nusipirkt. dar gali rasti parduotuvese mamoms smile.gif

Aciu, reikes nusipirkt 4u.gif
Atsakyti
As jau menesi naudoju chicco krema nuo striju. Nors manau, kad striju atsiradimas labiau priklauso nuo odos strukturos, o ne nuo priemoniu naudojimo. Bet, kaip sakoma, del sazines ramumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweduke @ 2007 11 22, 22:17)
As jau menesi naudoju chicco krema nuo striju. Nors manau, kad striju atsiradimas labiau priklauso nuo odos strukturos, o ne nuo priemoniu naudojimo. Bet, kaip sakoma, del sazines ramumo  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikriausiai taip ir yra, viskas priklauso nuo odos, bet kai mano oda labai sausa, tai tikriausiai ir stiju dar daugiau atsirastu jeigu nieko netpciau g.gif
Atsakyti
Praejusi nestuma saziningai remiau Avent firma, bet si nestuma sugalvojau savo recepta - migdolu alieju sumaisau su vaikisku pieneliu arba Excipial hidrolosjonu ir tepuosi.
Atsakyti
QUOTE(Žm0nytė @ 2007 10 27, 21:30)
iš kur tu jo gauni? juk LT jo nėra? g.gif

Bepanthen tikrai yra pirkti Lietuvoje: kremas ir tepalas. Pati pirkau prieš pora savaičių "Eurovaistinėje" Akropolyje.
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2007 11 24, 21:12)
Praejusi nestuma saziningai remiau Avent firma, bet si nestuma sugalvojau savo recepta - migdolu alieju sumaisau su vaikisku pieneliu arba Excipial hidrolosjonu ir tepuosi.

Excipial hidrolosjona as ir taip naudojau net nebudama nestuke.gif man jis labai tiko thumbup.gif
Atsakyti
sveikos nestukes, nzn ar cia buvo rasyta dar apie viena krema -COLISTAR. tike daug prirasyta ad patingejau perskaityt blush2.gif tai va superinis kremukas. jo ir didele banke - 500ml. pirkau sarmoj tik va kaina truputi kandziojas 150 lt. bet poveikis tikrai geras, mano net senasias strijas apmazino( na ne tokios ryskios jos dabar)
Atsakyti
as spec. nestuke.gif nuo striju nenaudoju, bet kai pabaigsiu savo "the body shop" aliejuka, tuomet galbut nusipirksiu kazka spec. as manau, jog svarbiausia yra gerai drekinti oda, turiu omeny-gerti ir pakankamai skysciu. ax.gif Ziuresim kaip cia viskas man seksis su strijomis, kol kas nieko neturiu schmoll.gif nors mano mamayte irgi neturejo ir neturi nei 1 strijukes, tikiuosi tai paveldima mirksiukas.gif
Atsakyti