Įkraunama...
Įkraunama...

Dvarčionyse gyvenam mes

QUOTE(Dulsi @ 2009 03 11, 11:50)
biggrin.gif taip jau gavosi
kada tau gimdyti?
man birzelio pabaigoje mirksiukas.gif

na neaaa, aš tiek netempsiu, šiaip vidury terminas, bet kažkaip vis kirba mintis, kad tik birželio sulaukčiau... rolleyes.gif
Atsakyti
oi sveikos,kaip faina čia pas mus,kiek neštukių ai ai kaip džiugu, gal ir man jau antro reik smile.gif , noriu bet vėliau, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 11, 14:09)
na neaaa, aš tiek netempsiu, šiaip vidury terminas, bet kažkaip vis kirba mintis, kad tik birželio sulaukčiau...  rolleyes.gif

kodėl taip manai? kostukas anksčiau gimė? ar jautiesi sunkiai?

kikina, a kodėl vėliau? kuo greičiau, tuo geriau, žinok. kaip rusai sako - ranšie siadieš, ranšie vyjdieš mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(montege @ 2009 03 16, 01:58)

nežinau, suuuunkiai kažkaip šį kartą, pūzikas didelis pagal terminą, o ir Kostas termino netraukė... na, gyvenimas parodys, kaiot en iš tikro bus biggrin.gif

o kaip tau vaikščiojasi?
Atsakyti
QUOTE(montege @ 2009 03 16, 01:58)

nežinau, suuuunkiai kažkaip šį kartą, pūzikas didelis pagal terminą, o ir Kostas termino netraukė... na, gyvenimas parodys, kaiot en iš tikro bus biggrin.gif

o kaip tau vaikščiojasi?
Atsakyti

kikina, a kodėl vėliau? kuo greičiau, tuo geriau, žinok. kaip rusai sako - ranšie siadieš, ranšie vyjdieš mirksiukas.gif g.gif
[/quote]
ai na neatsisakyčiau, na bet sveikata biški šlubuoja, ir noriu dar pabaigt mokslus, susitvarkyt namus, padirbt, ir kad dukrytė paaugtų, man taip patinka maži vaikai, na kiekvienam savas laikas, kaip bus taip.
tai ką vėl žiemužė sugrįžo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 16, 07:21)
nežinau, suuuunkiai kažkaip šį kartą, pūzikas didelis pagal terminą, o ir Kostas termino netraukė... na, gyvenimas parodys, kaiot en iš tikro bus  biggrin.gif

o kaip tau vaikščiojasi?

?? vaikščiojasi?
ar vaikščiojosi?

martyna pagimdžiau viena diena vėliau nei terminas. o su modesta sunkiau buvo. vaikščioti. irgi galvojau - jau tuoj tuoj.. bet paskutinę savaitę taip palengvėjo. galėjau dar sau būti ir būti.. tik va. termino dieną operavo. planinis cezaris.. taip ir nežinau, ar ilgai modesta dar būtų laukusi...

noriu pasistebėti. girtis tai gal nėr kuo.. modesta jau vaikšto. jau visą savaitę sau treniruojasi. ir be problemų. net slenkstukus praeina. greituolė vaikas.. blink.gif

ai, nepasisveikinau. labas trečiadienis. laukiam pavasario, ar ne?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(montege @ 2009 03 25, 17:08)
?? vaikščiojasi?
ar vaikščiojosi?

martyna pagimdžiau viena diena vėliau nei terminas. o su modesta sunkiau buvo. vaikščioti. irgi galvojau - jau tuoj tuoj.. bet paskutinę savaitę taip palengvėjo. galėjau dar sau būti ir būti.. tik va. termino dieną operavo. planinis cezaris.. taip ir nežinau, ar ilgai modesta dar būtų laukusi...

noriu pasistebėti. girtis tai gal nėr kuo.. modesta jau vaikšto. jau visą savaitę sau treniruojasi. ir be problemų. net slenkstukus praeina. greituolė vaikas..  blink.gif

ai, nepasisveikinau. labas trečiadienis. laukiam pavasario, ar ne?..  g.gif

labas trečiadienis wub.gif wub.gif

oj blush2.gif blush2.gif aš čia jau du laiškus buvau į vieną suplakusi, ir Dulsi, ir tau rašiau, ir gavosi blush2.gif blush2.gif

bet tai tikrai šaunu matyti, kaip mažas pipiriukas/-iukė taip savarankiškėja, prisimenu, tikrai stebuklingas buvo metas, kai maniškis pradėjo vaikčiot wub.gif jis nuo 9 iki 10 mėneisų pasiramstydamas sienomis ėjo, niekaip negalėjo išdrįsti, bet tai irgi neskubinom, kažkaip atrodo vaikai gi geriau žino, kada jau pasitiki savimi, savo sugebėjimas, ir kada jau laikas.

o dėl CP, ar tau darė dėl to, kad neprasidėjo gimdymo viekla, ar dar kažkokių priežasčių?
Atsakyti
smile.gif sveikos panykes biggrin.gif
as jau atostogauju nestuke.gif ,miegu ,valgau ir tinginiauju smile.gif
montege ,kaip faina ,kaip tavo mazoji jau vaiksto,malacius mergaite
kaip kitom sekasi ?
gal dar kokiu nestukiu atsirado iki to laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 25, 16:32)
o dėl CP,  ar tau darė dėl to, kad neprasidėjo gimdymo viekla, ar dar kažkokių priežasčių?

man su martyna darė CP, nes nesistatė galvutė, kaip ir dubens kaulų nepraeinamumas buvo.. tai su modesta ir neleido pačiai bandyti.. darė planinį CP (arba SC - sectio caesarea, gražiai lotyniškai skamba... smile.gif )

QUOTE(Dulsi @ 2009 03 25, 16:58)
smile.gif sveikos panykes biggrin.gif
as jau atostogauju  nestuke.gif ,miegu ,valgau ir tinginiauju smile.gif

oi koks geras laikas.. wub.gif wub.gif pamenu aš savo atostogas prieš gimdymą. martyna darželyje, vyras darbe. o aš ilsiuosi ilsiuosi ir dar kartą ilsiuosi... thumbup.gif thumbup.gif tai pamiegodavau, tai po miestą pasitrankydavau savo malonumui.. et..... buvoooo....

Atsakyti
QUOTE(montege @ 2009 03 28, 23:58)
man su martyna darė CP, nes nesistatė galvutė, kaip ir dubens kaulų nepraeinamumas buvo.. tai su modesta ir neleido pačiai bandyti.. darė planinį CP (arba SC - sectio caesarea, gražiai lotyniškai skamba...  smile.gif )
oi koks geras laikas..  wub.gif  wub.gif  pamenu aš savo atostogas prieš gimdymą. martyna darželyje, vyras darbe. o aš ilsiuosi ilsiuosi ir dar kartą ilsiuosi...  thumbup.gif  thumbup.gif tai pamiegodavau, tai po miestą pasitrankydavau savo malonumui.. et..... buvoooo....

Ot tai buvo... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(montege @ 2009 03 28, 23:58)
man su martyna darė CP, nes nesistatė galvutė, kaip ir dubens kaulų nepraeinamumas buvo.. tai su modesta ir neleido pačiai bandyti.. darė planinį CP (arba SC - sectio caesarea, gražiai lotyniškai skamba...  smile.gif )
oi koks geras laikas..  wub.gif  wub.gif  pamenu aš savo atostogas prieš gimdymą. martyna darželyje, vyras darbe. o aš ilsiuosi ilsiuosi ir dar kartą ilsiuosi...  thumbup.gif  thumbup.gif tai pamiegodavau, tai po miestą pasitrankydavau savo malonumui.. et..... buvoooo....

aij taip, lyg ir pasakojai anksčiau, o gal irnea... mano atmintis dabar doh.gif

nežinau, nežinau, kažkaip man nesitiki, kad dar kada galėsiu gyvenime pailsėti?...
Atsakyti