liepos 10 d. kaip žinote buvo labai karštą, ko pasėkoje mūsų 45 svečiai išgėrė 110 l. alaus ir 30 l. sidro
QUOTE(Tomike @ 2010 07 14, 12:18)
Taigi mes jau po vestuvių
liepos 10 d. kaip žinote buvo labai karštą, ko pasėkoje mūsų 45 svečiai išgėrė 110 l. alaus ir 30 l. sidro
+ 30 but. 0,7 degtines ir brendžio. vestuvės 2 dienas 
Bet tai alus antra diena labiausiai geresi, ar ir pirma diena daug isgere?
QUOTE(MisIndependent @ 2010 07 14, 08:07)
skaiciuok po 100 g, pilstytojams pasakyk kad piltu po puse taures/puodelio, tai 100g*100zm=10000ml/750ml= 13,33 butelio, apvalinam, tau reikes 14 buteliu prie baznycios
Jei planuoji veztis ir su pulku putojanti, dar reike,s,ziurint kiek pulko, minimum 6 but ir ziurint kiek kartu dainuosit ilgiausiu - yra vestuviu kur dainuoja tik susedus prie stalo ir ismusus 12 val
tai dar kiekvienam sveciui paskaiciuok po 150 ml vienam kartui, ir zinosi 
Jei planuoji veztis ir su pulku putojanti, dar reike,s,ziurint kiek pulko, minimum 6 but ir ziurint kiek kartu dainuosit ilgiausiu - yra vestuviu kur dainuoja tik susedus prie stalo ir ismusus 12 val
Taip ir reiks padaryti, dekui
QUOTE(Tomike @ 2010 07 14, 12:18)
Taigi mes jau po vestuvių
liepos 10 d. kaip žinote buvo labai karštą, ko pasėkoje mūsų 45 svečiai išgėrė 110 l. alaus
liepos 10 d. kaip žinote buvo labai karštą, ko pasėkoje mūsų 45 svečiai išgėrė 110 l. alaus
QUOTE(soledada @ 2010 07 14, 20:01)
Pirmą dieną nemažai išgėrė senimas kol laukė mūsų iš gamtos grįžtant, o mes labai vėlavom
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 07 14, 21:34)
Tomike, tokiu alaus kiekiu buvote is karto pasirupine?
Tikrai butu nesmagu, jeigu pritruktume
Antra diena pirtele, tai galvojome uzteks 60 l
Sidra irgi backute emete? Nes tikrai gera ideja - moterims nereiketu vermuto miksuoti su sprite antra diena
Sidra irgi backute emete? Nes tikrai gera ideja - moterims nereiketu vermuto miksuoti su sprite antra diena
Iš karto buvom užsisakę tik 80 l. alaus ir 30 l. sidro, antrą dieną kai matėm kad jau į pabaigą suskambinom dėdei (iš jo ir ėmėm alų) tai atvežė dar 30 l.
Sidras irgi bačkutėje buvo
Ir nemanau kad čia baisiai jau daug to alaus išgėrė, nes stipriųjų gėrimų palyginus mažai išsigėrė
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 07 15, 12:01)
Tikrai nedaug stipriuju pas jus isgere, kitos gi perka po 2 butelius "ant galvos"
Niu reikes alumi apsirupinti tada, nes antra diena buvimas sodyboje neribotas
Niu reikes alumi apsirupinti tada, nes antra diena buvimas sodyboje neribotas
Mes tikrai nesitikėjom kad alaus tiek išgers, bet suprantama juk buvo laaaaaaaaaabai karštą, tai šokt įmanoma buvo tik kai sutemo, o visi pavėsyje būreliais plepėjo alų apsikabinę
QUOTE(Tomike @ 2010 07 15, 12:08)
Mes tikrai nesitikėjom kad alaus tiek išgers, bet suprantama juk buvo laaaaaaaaaabai karštą, tai šokt įmanoma buvo tik kai sutemo, o visi pavėsyje būreliais plepėjo alų apsikabinę 
Idomu, kox oras bus pas mus, nes nuo to priklausys kiek mums reiks alaus
QUOTE(Tomike @ 2010 07 15, 09:52)
Ir nemanau kad čia baisiai jau daug to alaus išgėrė, nes stipriųjų gėrimų palyginus mažai išsigėrė
gamtoj mes kokias 3 išgėrėm, na o prie stalo ant 45 žm. 25 but. per 2 dienas sakyčiau ne taip jau ir daug 
Mano akimis ziurint, tai gana nemazai isgeret stipriuju gerimu
na o man drauge sake, kaip pataria ale vestuviu planuotojos - reikia imti vienam zmogui - 0,7 stipraus, 0,7 vyno, 1 butelis sampes. Nezinau kiek tiesios, bet pas mane panasus skaiciukai ir gaunasi
QUOTE(Bembis1 @ 2010 07 15, 15:58)
na o man drauge sake, kaip pataria ale vestuviu planuotojos - reikia imti vienam zmogui - 0,7 stipraus, 0,7 vyno, 1 butelis sampes. Nezinau kiek tiesios, bet pas mane panasus skaiciukai ir gaunasi 
as irgi manau kad tiek ir reikia imti, nes visokiu nuomoniu isgirdau,kai kurie sake kad po 2 but. zmogui. kazkas sake kad vieno uztenka
QUOTE(KasYra @ 2010 07 15, 16:55)
Mano akimis ziurint, tai gana nemazai isgeret stipriuju gerimu
mes degtines planuojam imti 5 but. (vyrams) ir 5 but. vyno (moterims), plius dar sampano apie 10 but. ir alaus apie 10-15 litru ant 13 zmoniu 
Parasykite po vestuviu, ar nepritrukote stipriuju gerimu vyrams