Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholis

As su akcija tik "Finlania" degtines nusipirkau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 01 07, 15:58)
Nesiginciju - kiekvienam savaip! 4u.gif
As turejau omeni, kad jei sveciu vestuvese 25-30, tai tiek tas skirtumas nesijaus, o jei virs 50 - tai aisku susidaro. ax.gif

na musu visas alkoholis 150lt pigiau kainavo o jei po nauju skaiciuoti plis 60 tai jau 210 tai manau kad tokia suma jau galima ir kitur isleisti 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Vynus pirkom su MB Maximoj,tai labai daug susitaupe...buvo akcija visiems vynams...tad emem Torreso visu spalvu vyna,kuris kainavo seip 30 lt,buvo nukainuotas iki 20lt plius 25% nuolaida,tai butelis gavos po 15 lt,tad uz puse kainos paemem,o ir neprasta thumbup.gif ,tad kai pirkom 25 butelius,sumokejom 375 lt vietoj 750 thumbup.gif
Atsakyti
nu jus ir pataikot mergaites ant tu akciju smile.gif jei kuri zinos kad kada akcija kokiems gerimams, prasom pasidalinam info, mh? visoms manau naudinga bus smile.gif
Atsakyti
aha, man irgi nesiseka su tom akcijom. neseku reklamu visai. matyt, reiks pradeti visokius lankstinukus, kur i pasto dezute primeto, skaityti pradeti g.gif
Atsakyti
Manau, iš lankstinukų laukimo naudos mažai bus. ax.gif as siūlau kas savaitę lankytis maxima.lt ir norfa.lt puslapėliuose, o ten jau ir būna surašytos visos esamos akcijos 4u.gif sėkmės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ceresne: 11 sausio 2009 - 16:30
namerginos,juk is esmes visos perkat kazkur maista 4u.gif
tai uzmatyt akcija labai lengva..ir mazdaug visi centrai daznai tos pacios rusies alkoholiui ta akcija taiko...as sakykim visada IKI perku viska,mano mama Maximoj,tai o kazkur kitur is kitu suzinot galima...pamenu net gimtadieniui IKI pries pora menesiu emiau pirkinet per akcijas alkoholi,tai ir tai susitaupe nors kiekis mazesnis gi buvo blush2.gif
Atsakyti
nežinau, gal aš čia truputį ne į temą pasakysiu, bet..
teko šiandien kavinėj užsakyt gedulingus pietus MB tėvui, tai nežinau, ar čia visur taip ar ne, bet pasakė, kad alkoholį galit savo atsinešti, galit iš mūsų imti, parduosim be antkainio parduotuvės kainomis g.gif kodėl tada vestuvėms užsideda dideliausią ankainį, o gedulingiems pietums ne...
Atsakyti
Sveikos,
musu vestuves ivyks liepos menesi tai planuojam, jog vienas zmogus isgers puse litro degtines ir puse litro brendzio. Tai tiek mazdaug ir pirksim. Aisku dar papildomai bus sampano ir alaus. Jokiu vynu neperkam nes pas mus mazai juos kas geria smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kleopatraaa @ 2009 01 11, 18:14)
Sveikos,
musu vestuves ivyks liepos menesi tai planuojam, jog vienas zmogus isgers puse litro degtines ir puse litro brendzio. Tai tiek mazdaug ir pirksim. Aisku dar papildomai bus sampano ir alaus. Jokiu vynu neperkam nes pas mus mazai juos kas geria smile.gif smile.gif

del stipriuju manau gerai skaiciuojat,o kad nebus vynu,tai sakykim zinau pas viena pora nebuvo brendzio,nes "niekas nemegsta",o atsiliepimai buvo po to tokie,kad visi zyze kodel jie turejo tik degtine gert...man rodos per vestuves turi but ir stipriu ir silpnu gerimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutev @ 2009 01 11, 20:25)
del stipriuju manau gerai skaiciuojat,o kad nebus vynu,tai sakykim zinau pas viena pora nebuvo brendzio,nes "niekas nemegsta",o atsiliepimai buvo po to tokie,kad visi zyze kodel jie turejo tik degtine gert...man rodos per vestuves turi but ir stipriu ir silpnu gerimu 4u.gif

Pas mane vyno nebus, vietoj jo pirksiu arba Kegleviciu, arba Martini unsure.gif
Nes zmoniu bus tik apie 30, tai mazdaug zinau kas ka geria. ax.gif
Dauguma gerianciu brendi, o vyna tik zmogus geria. ax.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kiek mazdaug reikia stipriuju gerimu apsiskaiciuoti ant 60 zmoniu? jau turime 120 buteliu ivairiu, tai yra sampes, brendzio, vyno, degtines ir t.t.
Atsakyti