Įkraunama...
Įkraunama...

Tartis dėl gimdymo su gydytoju

Niekas nevercia moketi ir tikrai kiekvienas daktaras priims gimdyma smile.gif tai ju darbas. tiesiog susitarus su gydytoju pati jautiesi ramiau . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 09 22, 19:41)
Jei tik zinai kad pas tave viskas ciki ir gimdymas lengvas, tai zinoma ir tartis nereikia, bet jei ne viskas taip gerai kaip noretusi verysad.gif
tai rizikuot tikrai nesinori.

o kas iš anksto žino koks gimdymas bus? g.gif .. ir kas jei negerai ir neduosi pinigų padarys dar blogiau kažką tyčia?iš prasto mediko pinigai geresnio nepadarys ir atvirkščiai .. absurdas prisidėt prie gydytoju algų doh.gif niekada neduodu ir neduosiu , jie dirba savo darbą toki pat kaip daugumą žmonių ir už tai gauna algas juk ne nemokamai dirba nereikia jau perdet taip labai.. nepatinka per mažai? prašom kiemsargiu ir slaugiu visada trūksta ..
Papildyta:
QUOTE(dianele @ 2009 09 22, 20:13)
Niekas nevercia moketi

aišku neverčia , tik mašinis kyšiu davimas ( kas dažniausiai yra nelegalu ir baudžiama įstatymo ) verčia kitas mamas jaustis nepilnavertem jei nesusitaria su gyditojų... bet čia gi Lietuva čia viską sprendžia pinigai .. net už gimdymą nemokamoj ligoninei tenka susimokėt nes taip daro VISI - apgailėtina ir nepriimtina ... mokėjimas yra tik psichologinis variklis nieko daugiau , tik tada pradėda vaidentis kaip fainai elgiesi nes daviau pinigų doh.gif nu vnž... Lietuvai ir viskas tuom pasakyta... Korupcija klesti valio clap.gifwub.gif

duokit auklei daržiuke vokėlį juk ji mūsų stebūklelį prižiūri wub.gif
valytojai kuri išplauna grindis kad mūsų stebukliukams būtu švaru wub.gif
šeimininkei kad jiems dupces ( lopšiukė)išplauna snarglį nuvalo juk šitoks darbas unsure.gif ir mums prihologiškai juk ramiau argi ne taip? pediatrei kuri paskiria gidymą išrašo reeptą sergančiam vaikui , juk gal būt ji gyvybė gelbsti mūsų stebukliukui unsure.gif taippat nepamirškim degalines darbuotoju kuriu dėka nusipirkot benzino kad nuvažiuot iki gimdymo namų ir nepagimdėt gatvei unsure.gif jie beveik išgelbeja judveju gyvybes unsure.gif ir ttt ir pan , nepamirškit visiems padėt bigsmile.gif jie irgi mažas algas gauna unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Nesitariau, ir jei dar reikėtu gimdyt nesitarčiau, nes kiekvienas dirba savo darbą, man gi už mano nieks nemoka, juk aš algą gaunu, tai kodėl reikia mokėt gydytojui? Jis už mane nepagimdys, o gimdymą jam teks priimt su pinigais ar be. Ir neduok Dieve padarys savo darbą blogai, per teismus užtampyčiau
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2009 09 22, 21:34)
Nesitariau, ir jei dar reikėtu gimdyt nesitarčiau, nes kiekvienas dirba savo darbą, man gi už mano nieks nemoka, juk aš algą gaunu, tai kodėl reikia mokėt gydytojui? Jis už mane nepagimdys, o gimdymą jam teks priimt su pinigais ar be. Ir neduok Dieve padarys savo darbą blogai, per teismus užtampyčiau

visiskai su tuo sutinku, uzvaikyciau po teismus ir as, jei ka nors ne taip padarytu gun_bandana.gif . Ir taip jau kone, kad sakini viena istartu priprate pinigu gauti. Jie gauna atlygi uz tai, tai tegu ir dirba savo darba, juk butent tokiais daktarais ir norejo tapti... nono.gif
Atsakyti
as tai manau, kad susitarti su gydytoju nepamaisys, o jei tartasi nuo pat pradziu nestumo 4u.gif atsidekoti galima ne tik pinigeliais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NeringaJu @ 2009 09 22, 23:33)
atsidekoti galima ne tik pinigeliais  ax.gif

o tu jų "laimingas" marmuzes matei kai atsidėkojama ne pinigais? doh.gif nu vnž čia diskusija be pabaigos... tikiuosi viena diena tai baigsis , ir bus baudžiamas ne tik medikas kuris ima kyšį bet ir tas kas duoda tik tokiu būdų visa ta absurdą galima bus sustabdyt....
Atsakyti
Sito mes turbut nesulauksim, kad nebutu imami kysiai ar padekos. Tada ju atlyginimai turi but geri, kad nenoretu imti kysio ir butu geda tai daryt. O tai kazin ar bus kada verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele @ 2009 09 23, 09:17)
Sito mes turbut nesulauksim, kad nebutu imami kysiai ar padekos. Tada ju atlyginimai turi but geri, kad nenoretu imti kysio ir butu geda tai daryt. O tai kazin ar bus kada verysad.gif

o kodėl jie turi būt geri? geras daktaras nepriklausomai nuo pinigų kiekio bus geras daktaras , jokie pinigai iš šarlatano nepadarys profesionalo deja..
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 09 22, 20:26)
o kas iš anksto žino koks gimdymas bus?  g.gif  .. ir kas jei negerai ir neduosi pinigų padarys dar blogiau kažką tyčia?iš prasto mediko pinigai geresnio nepadarys ir atvirkščiai .. absurdas prisidėt prie gydytoju algų  doh.gif niekada neduodu ir neduosiu , jie dirba savo darbą toki pat kaip daugumą žmonių ir už tai gauna algas juk ne nemokamai dirba nereikia jau perdet taip labai.. nepatinka per mažai? prašom kiemsargiu ir slaugiu visada trūksta ..
Papildyta:

aišku neverčia , tik mašinis kyšiu davimas ( kas dažniausiai yra nelegalu ir baudžiama įstatymo ) verčia kitas mamas jaustis nepilnavertem jei nesusitaria su gyditojų... bet čia gi Lietuva čia viską sprendžia pinigai .. net už gimdymą nemokamoj ligoninei tenka susimokėt nes taip daro VISI - apgailėtina ir nepriimtina ... mokėjimas yra tik psichologinis variklis nieko daugiau , tik tada pradėda vaidentis kaip fainai elgiesi nes daviau pinigų  doh.gif nu vnž... Lietuvai ir viskas tuom pasakyta... Korupcija klesti valio  clap.gifwub.gif

duokit auklei daržiuke vokėlį juk ji mūsų stebūklelį prižiūri  wub.gif
valytojai kuri išplauna grindis kad mūsų stebukliukams būtu švaru  wub.gif
šeimininkei kad jiems dupces ( lopšiukė)išplauna snarglį nuvalo juk šitoks darbas unsure.gif  ir mums prihologiškai juk ramiau argi ne taip? pediatrei kuri paskiria gidymą išrašo reeptą sergančiam vaikui , juk gal būt ji gyvybė gelbsti mūsų stebukliukui  unsure.gif taippat nepamirškim  degalines darbuotoju kuriu dėka nusipirkot benzino kad nuvažiuot iki gimdymo namų ir nepagimdėt gatvei  unsure.gif  jie beveik išgelbeja judveju gyvybes  unsure.gif ir ttt ir pan , nepamirškit visiems padėt  bigsmile.gif  jie irgi mažas algas gauna  unsure.gif  verysad.gif

Jei turite vaiku darzelinuku, tai tada ir kalbet nereikia, nes visi teveliai ir darzelinukams prisideda po 50-100 lt per pusmeti, o kur dar ant zaisliuku ir popieriaus, ant kokiu isvyku ir dovanos aukletojoms.....
Nereikia net kalbet, kad ne visi jau pinigeliai virsta popierium ir zaislais, o kur dar vokiukas darzelio direktorei, nes grupes perpildytos ir vietu nera....
Apie ka mes kalbam, juk visur laukia vokeliu, ir gydytojai ne isimtis (aisku teko susidurti ir tokiu kurie kategoriskai neeme). Pati susiduriau net poliklinikoje, kai bendros praktikos gydytojas atsisakydavo priimti net su temperatura, nes jam nieko nedaviau ir kaip jis elgesi su ta kuri jam dave i kisene blink.gif
Man irgi pikta del to, juk tu pinigeliu patiems truksta, bet zinant visa ta situacija, as nenorejau rizikuoti savo ir savo mazyles sveikata.
Pati savo ausimis girdejau, viena gimdyve nedave pinigeliu, tai ir prabuvo koridoriuje iki pat vaikiuko gimimo, gimdymas ivyko per greitai - rezultate gimdymo taruma ir vaikiukas turi paraliziu....
O kodel taip ivyko? Sako vasara gimdymo laikotarpis smile.gif ir darbo laaabai daug, tad ir pirmenybe turi tos kurios susitare, nes ta gydytoja atvaziuoja ne per savo pamaina.

Beje, gimdymas nevisai yra nemokamas, net ligonineje kaba kainorastis, ir i kasa reikia susimoket uz gydytoja jei planuoji gimdyti, net uz akusere, o kur dar kaina jei nesi sios respublikos pilietis, o kainos uz cezario pjiuvi.....
Taip kad viskas seniai legalizuota (pinigu davimas) ax.gif

Galima pagalvoti, kad jei kuriai atnestu prezenta koki, tai iskarto pultu akis draskyt g.gif

Atsakyti
darželiui ir mokyklai duodu tik tiek kiek yra prašoma ir būtinai noriu ataskaitos per susirinkimą kur ir kaip pinigai yra naudojami , nenoriu varyt offtopiko bet kodėl mama sedėjo iki gimdymo koridoriui? nes tuo metu mamos su vokėliais prasistūmė į gimdyklas va jos ir kaltos dėl tos mamos vaiko paralyžiaus , ir kad jūsų nenorėjo be pinigų primt pas gyditoja su karščiuojančiu vaikų irgi kalti visi kas pripratino prie pinigų . nes jei to nebūtu visos būtu ligios kaip ir visur , užsieni nėra jokio gydytojo pasirinkimo ir pan kas ta dieną dirba pas ta ir gimdysi , pasiūlyk vokeli tai dar ir policija iškvies, todėl kad ten paprasčiausiai nėra tokio dalyko .. pas mus tai sovietmečio era tęsiasi iki šiol ... tos kalbos neva perka sau ramybe būtent ta gydytoja ir ttt man išlepimas ir nieko daugiau per ką kenčia tie kurie tikrai neturi nei ką duot nei kaip padėkot ir turi jaustis laiptelių žemiau ...aš turėdama ką duot nedaviau iš principo , ir nedaviau kai ir bloga buvo ir būkle sunki reanimacijoj buvo bet nieko apšokinėjo iš visu galu ir be pinigų ( čia ne po gimdymo) per gimd
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 23 rugsėjo 2009 - 10:56
QUOTE(Lera @ 2009 09 23, 11:53)
darželiui ir mokyklai duodu tik tiek kiek yra prašoma ir būtinai noriu ataskaitos per susirinkimą kur ir kaip pinigai  yra naudojami , nenoriu varyt offtopiko bet kodėl mama sedėjo iki gimdymo koridoriui? nes tuo metu mamos su vokėliais prasistūmė į gimdyklas va jos ir kaltos dėl tos mamos vaiko paralyžiaus , ir kad jūsų nenorėjo be pinigų primt pas gyditoja su karščiuojančiu vaikų irgi kalti visi kas pripratino prie pinigų . nes jei to nebūtu visos būtu ligios kaip ir visur , užsieni nėra jokio gydytojo pasirinkimo ir pan kas ta dieną dirba pas ta ir gimdysi , pasiūlyk vokeli tai dar ir policija iškvies, todėl kad ten paprasčiausiai nėra tokio dalyko .. pas mus tai sovietmečio era tęsiasi iki šiol ... tos kalbos neva perka sau ramybe būtent ta gydytoja ir ttt man išlepimas ir nieko daugiau per ką kenčia tie kurie tikrai neturi nei ką duot nei kaip padėkot ir turi jaustis laiptelių žemiau ...aš turėdama ką duot nedaviau iš principo , ir nedaviau kai ir bloga buvo ir būkle sunki reanimacijoj buvo bet nieko apšokinėjo iš visu galu ir be pinigų ( čia ne po gimdymo) per gimd

Na nieko nepadarysi, cia ne uzsienis ir algos irgi ne tokios, tai ir klesti vokeliai.
Tai ir mano darbas nera apmokamas kaip uzsieni ir aisku del to pikta, nes uzsieneciai atvaziuoja i LT ieskodami pigesnes darbo jegos, nes saviskiams per brangu moket, o mes kaip juodadarbiai kokie dirbam ir kartais be iseiginjiu kad tik moketu mums verysad.gif
tai jei keisti, tai reikia viska keisti, visa mokejimo sistema, algu, darbo grafiko ir t.t.
zinoma norisi sutaupyti ir kad su tavim elgtusi gerai, bet kai dirbi naktim ir dienom ir dar kapeikas moka ir dar nori kad tu uz tas kapeikas vaiksciotum su holivudine sypsena lotuliukas.gif
O kaltinti tas mamas uz tai kad pas kita mama gime su trauma vaikiukas, manau neteisinga, nes kiekvienas rupinasi savo sveikata.
Tos kurios tariasi, tai ju gydytojai atvaziuoja ne savo darbo metu, taip kad gydytoju nesumazetu, del to nematau priezasties kaltinti kitas mamas, juk pati nakti nelektumete ne savo darbo metu dykai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 09 23, 12:22)
A. Na nieko nepadarysi, cia ne uzsienis ir algos irgi ne tokios, tai ir klesti vokeliai.

B. dar nori kad tu uz tas kapeikas vaiksciotum su holivudine sypsena  lotuliukas.gif 

C. Tos  kurios tariasi, tai ju gydytojai atvaziuoja ne savo darbo metu,

A. kalbi lig pat akušere ginekologe "šiuolaikine" būtum . galima pagalvot nuo algos mediko profesionalumas priklauso , kaip jis yra nieko vertas kaip medikas tai nors už pinigus pasistengia ...

B. o kam šypsenos o dar holivudines? pilnai pakanka susikaupimo ir gero darbo , o už tas šypsenas mamos ir moka , man pvz jų tikrai nereikia schmoll.gif

C. To išvis neturėtu būt , jokio pasirinkimo NIEKO pas ką atvažiavai pas ta ir gimdai ne jokių išdirbinėjimu , medikas atidirbo savo pamainą ir namo pas šeimą , ateis kita ir viskas . kas čia neaišku?
Atsakyti