Įkraunama...
Įkraunama...

Tartis dėl gimdymo su gydytoju

As su niekuo nesitariau ir jokiu kysiu nedaviau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruttte @ 2009 10 24, 15:29)
Negi jus nesusiduriate su nekompetetingais zmonemis gyvenime, kad taip naiviai mastote apie gydytojus. Juk jei jis gydytojas, tai nereiskia, kad jo sugebejimai yra tokie pat kaip kito. Juk mokslo baigimas skiriasi tarp zmoniu. Net vidurineje skirtingai ziniu turime baige.. O ka kalbeti apie patirti?! Juk mokslu baigimas, kai tu turi irasa "Gydytojas" dar tik pirmas mazas zingsnelis i "Puikaus gydytojo" Olimpa.... Negi nebaisu patiketi savo ir vaikelio gyvybes neaiskiu sugebejimu gydytojui?! g.gif

Kažkaip kitose šalyse neskirstoma į gydytojus ir puikius gydytojus g.gif O jei ir yra blogesnių, tai vis tiek nesitariama kaip pas mus. O jei ir toliau visi Lietuvoj taip galvos, tai kyšininkavimas neišnyks ir dar po 5 kartų unsure.gif
Atsakyti
as pati negimdziau pas gydytoja pagal uzsakyma,t.y kas ta vakara budejo,prie tos gydytojos ir gimdziau,beje budejo ,nedidelio miestelio gydytoja,atvaziavusi,nes buvo savaitgalis ir ka jus manote,gal pora kartu ji iejo i gimdykla,o visa darba atliko akusere,kuri buvo nuostabi jauna ir tikrai nezinoma,viskas vyko sklandziai,aisku gimdymas kaip ir daugeliui koger buvo varginantis ir skausmingas,bet leliukas ir as po to jautemes puikiai.o va giminaite gimde uz pinigus,pas savo pasirinkta gydytoja gimdymas buvo 2 savaitem anksciau,mama negalejo pagimdyti kudikio nes jis istrigo gimdymo takuose,o to gydytoja nepamate ir ka jus manot padare cezari ekstra atveju,kudikis 3 d buvo reanimacijoj,visa galvyte melyna,zodziu... nekas ir nepadejo nei pinigai nei dar kazkas,manau gydytojui turi pakakti savo uisminties ir jokie pinigai cia jos nedades,dabar leliukas jau 5 savaiciu ,mergyte ,nerami bet gyva,o galejo buti viskas kitaip.smagu kad viskas baigesi gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruttte @ 2009 10 24, 15:29)
tikrai reikia zinoti su kuo tariesi ir nesitarti su gydytojais, kurie nevykdo isipareigojimu.

Nu nu, kokie čia įsipareigojimai, raštu pasirašo gydytojas ar ką? Galvojat, gydytojas neturi savo gyvenimo, tik sėdi ir laukia skambučio..Juk reikia ir jam išvažiuoti iš miesto, į kursus, stažuotes, reikia ir šventes švęst, galų gale nelaimė kokia gali nutikti, kad jis bus užsiėmęs, gal priiminės tuo metu kitą kokį komplikuotą gimdymą ir tikrai negalės atvažiuoti į jūsų gimdymą, kad ir buvot susitarę.. doh.gif Tai apie kokių įsipareigojimų vykdymą galima šnekėt.. doh.gif

Jeigu tas tarimasis 100% garantuotų, kad tiek aš, tiek mano vaikelis per gimdymą nenukentės, nebus jokių komplikacijų, kad viskas vyks sklandžiai, greitai ir neskausmingai, tai tarčiaus ir aš, mokėčiau ir aš..Bet kad nuo nelaimės jokie tarimaisi neapsaugos, o jau mokėti už daktaro lipšnumą, šypseną ir už tai, kad jis kas valandą atėjęs maloniai praneštų, kiek cm atsidarė kaklelis, tai jau doh.gif
Atsakyti
Jokiu kysiu ir viskas buvo ok thumbup.gif
Atsakyti
Aš tariausi pas draugės rekomenduotą labai krūtą gydytoją, kuris prieš tai kelis kartus mane apžiūrėjo, supažindino su akušere, kuriai ir skambinau "renginio dieną". Tik va kad man tas gimdymas išpuolė naktį - vidurnaktį prisistatėm į ligoninę, akušerė sako - gimdysi tai tikrai tik ryte, ji matyt to gydytojo net nebudino. O aš kankinuosi sau taip aktyviai, galvoju - nieko sau skausmai, jei taip stiprės ir dar iki ryto reiks tempt... Bet va 3 nakties ėmiau ir pagimdžiau, su ta akušere ir tą naktį budėjusia paprasta, bet irgi gera gydytoja. Buvo apmaudu dėl nedidelio kirpimo, bet matyt taip reikėjo, o šiaip viskas praėjo puikiai. Akušerei atsidėkojau, o gydytojo "stavkę" sutaupiau. Paskui jis kitą dieną kiek nusivylęs atėjo pasveikint, bet jau buvo šaukštai po pietų smile.gif
Tiek, kad pats žinojimas, kad tave kažkas pasitiks, pasirūpins, ramina, nors ligoninėj vis tiek daug kuo patiems teko rūpintis - atskira palata ir pan., nors lyg ir tardamasi visus pageidavimus buvau susakius iš anksto...
Žodžiu, galit iš anksto nesitart, bet va tik iėję į ligoninę susakykit, kad norit atskiros palatos ir pan.,
Atsakyti
su niekuo nesitariau mirksiukas.gif ir manau neverta mirksiukas.gif
Atsakyti
manau tartis neverta, geriau jau vaikuciui ka nors nusipirkt ar atidet smile.gif
nuo to ar duosi kysi ar ne gydytojas neatliks savo darbo geriau ar blogiau smile.gif
as du kartus gimdziau ir niekam kysiu nedavinejau ir abu kartus likau labai patenkinta ta komanda kuri priiminejo mano gimdymus smile.gif
Atsakyti
vat mes irgi galvojam,kaip čia dėl tų visų tarimųsi geriau... Kaip sako, kas iš to kad susitarsi,ir sumokėsi, už tave juk nepagimdys... wub.gif
Atsakyti
abu pagimdziau savo jegom ir niekam KYSIO (vadinkim viska savo vardais) nedaviau bigsmile.gif nemanau kad gydytojas perims skausma ar baime gimdymo metu, priimti gimdyma yra ju darbas uz ji gydytojai gauna algas.
Atsakyti
Esu dabar giliuose apmastymuose "tartis" ar nesitarti doh.gif

Man biski ta sistema palmai nesuprantam..."susitarimo procesas"... o kaip sakykit atskiros palatos (VIP'o) uzsakymas vyksta? Jei as pvz atvarau nesusitarusi..tai tipo man gali ir nepasiulyti ar kaip? g.gif
Atsakyti
KAM? vistiek viska padaro akusere....
Atsakyti