Įkraunama...
Įkraunama...

Tartis dėl gimdymo su gydytoju

Norejau gimdyti susitarus, bet isejo atvirksciai, nes 1,5 men pries gimdyma nustate sunkia preeklampsija, padare cezari ir nespejau nei suimirkseti, va jums ir visi tarimaisi smile.gif
Atsakyti
as tariausi ir tikrai nesigailiu thumbup.gif gimdai juk ne kiekviena diena, nu gal du tris kartus per gyvenima, tai kas jau tie keli simtai litu, jau vien del to kad jausies ramesne verta, nekalbant apie tai kad jeigu butu komplikaciju ir prireiktu rimtesnes med pagalbos. O del demesio, tai gydytojas dazniausiai buna su tavim ne savo darbo laiku ir visa savo demesi skiria tik tau, aisku visko gali nutikti ir garantiju nera, juk ir gatve einant plyta ant galvos nukrist gali biggrin.gif
Atsakyti
as tai manau, kad gal geriau susitarti, pati gal nescioji ramiau jausis, kai zinos, kuris gydytojas svarbiausia diena jos gyvenime bus kartu.
Atsakyti
Buvau susitarusi,viska apgalvota ir pan.,gydytoja gera,kai nubego vandenys prisiskambinti gydytojai neimano,telefonas uz zonos ribu.Va tau ir tarkis ir mokek stukom biggrin.gif
Atsakyti
As pirma gimdyma nesitariau. Buvo dideles komplikacijos. Bet isgelbejo mus abi. Taip atsakingai nuosirdziai dirbo ir prieziura puiki.
Uztat antras tiketina bus CZ iskart, tai ar imanoma tai be nustatytos isankstines datos ir tarimosi nezinau unsure.gif
Atsakyti
As jau su gydytoja susitariau smile.gif Tam daug itakos turejo tai, kad gimdysiu viena vyras gales gristi tik po vaikelio gimimo. Kazkaip jauciuosi saugiau, kai zinau, kad salia bus pazistama gydytoja, pas kuria visa nestuma lankiausi ir ja pasitikiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vera25 @ 2009 12 04, 16:01)
As jau su gydytoja susitariau  smile.gif  Tam daug itakos turejo tai, kad gimdysiu viena vyras gales gristi tik po vaikelio gimimo. Kazkaip jauciuosi saugiau, kai zinau, kad salia bus pazistama gydytoja, pas kuria visa nestuma lankiausi ir ja pasitikiu  ax.gif

Labas,

O tarimosi metu gal uzklausei kiek tau gimdymas kainuos? unsure.gif
Planuoju ir as artimiausiu metu susisiekti su gydytoja, tik galvoju, ar paklausti apie pinigus, ar po gimdymo duoti, kiek man atrodo reikalinga.
Atsakyti
QUOTE(Edaura @ 2009 12 04, 20:55)
Labas,

O tarimosi metu gal uzklausei kiek tau gimdymas kainuos?  unsure.gif
Planuoju ir as artimiausiu metu susisiekti su gydytoja, tik galvoju, ar paklausti apie pinigus, ar po gimdymo duoti, kiek man atrodo reikalinga.

Dar nepaklausiau taip tiesiai, bet mazdaug kainas zinau. ax.gif Planuoju po savaites suzinoti, paklausiu jos tiesiai kiek pas ja gimdymas kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vera25 @ 2009 12 04, 21:05)
Dar nepaklausiau taip tiesiai, bet mazdaug kainas zinau.  ax.gif Planuoju po savaites suzinoti, paklausiu jos tiesiai kiek pas ja gimdymas kainuoja  biggrin.gif

O gal galetum turima informacija apie kainas pasidalinti? rolleyes.gif
Atsakyti
as buvau susitarusi su gydytoja, taciau per paskutine apziura paaiskejo, jog ji isvaziuoja i komandiruote savaitei. Na ir nebezinau ka daryti, daugiau nei vienos gydytojos VGN net is matymo nepazistu.
tai tokia baime atsiranda, o gimdyti galiu bet kuria akimirka- jau zengiu i 41 savaitele. gal kas dar gali patarti su kuo VGN tartis ir tel nr nurodyti. Likau ant ledo
Atsakyti
QUOTE(tiesiog_paprasta @ 2009 12 05, 11:33)
as buvau susitarusi su gydytoja, taciau per paskutine apziura paaiskejo, jog ji isvaziuoja i komandiruote savaitei. Na ir nebezinau ka daryti, daugiau nei vienos gydytojos VGN net is matymo nepazistu.
tai tokia baime atsiranda, o gimdyti galiu bet kuria akimirka- jau zengiu i 41 savaitele. gal kas dar gali patarti su kuo VGN tartis ir tel nr nurodyti. Likau ant ledo

Tokiu atveju aš taip ir važiuočiau nesitarus...o jei jaučiat poreikį mokėti pinigus ir turėti ypatingai didelį dėmesį jums, tegul vyras leidžia gyd. (tam, kuris priiminės gimdymą) suprasti, kad neliksit skolingi. Tada ir gyd., tikrai bus labai dėmesingas, o jūs sutaupysit pinigų, nes manau tokiu atveju galėsit duot tik pusę sumos, kurią buvot pasiruošę atiduot pavedusiai gydytojai.
Atsakyti
Mergaites, o kaip būna kai susitari su gydytoju, kad būtent jis bus šalia,o gimdymas vyksta dieną, juk gydytojai dažniausiai turi ir kitų pareigų dirba poliklinikose ar privačiai pagal darbo valandas tai kaip tada jis gali būti prie gimdyvės visa laiką, juk jei dirba poliklinikose jie gali paveluoti pusvalandžiu, bet kad nebūti visą darbo dieną? g.gif
Atsakyti