Įkraunama...
Įkraunama...

Tartis dėl gimdymo su gydytoju

QUOTE(dyliukas @ 2010 04 23, 12:12)
Aš visgi už tai, kad tartis reikia. Du kartus tariausi, trečią irgi tarsiuos. Jeigu galima sau leisti susimokėti, tai kodėl gi ne, ar norite naktį į rezidentų rankas pakliūti???

Triskart gimdžiau, nė karto ant rezidento nepakliuvau. O ir kame blogis tie rezidentai? Jie dažnai labiau stengias nei stažą turintis gydytojas.... Jei kils komplikacjų, bet kuriuo atveju dar keli ateis, taip kad.... Savęs guodimas tas tarimasis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 24 balandžio 2010 - 11:38
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 24, 12:38)
Triskart gimdžiau, nė karto ant rezidento nepakliuvau. O ir kame blogis tie rezidentai? Jie dažnai labiau stengias nei stažą turintis gydytojas.... Jei kils komplikacjų, bet kuriuo atveju dar keli ateis, taip kad.... Savęs guodimas tas tarimasis.

pilnai pritariu drinks_cheers.gif O ir tie patys rezidentai būna gydytojų priežiūroje, tad nėra ko bijoti smile.gif
Atsakyti
Du kart tariausi,trečią kart galvoju gal reiks bandyt laimę nesitarus važiuot biggrin.gif
Atsakyti
as uz tarimasi, jei nori..
tas pats gydytojas operavo gimda nes buvo problemu..tada pastojau ir priziuri dabar..ir tik pas ji noreciau gimdyti, nes jis geriausiai zino visa situacija..
jei nebutu buve nieko-tai nzn gal ir nesitarciau, bet sudetingesneje situacijoje noriu buti opas ta kuris ne valanda pries paskaitys ligos istorija, o zinos viska smile.gif
Atsakyti
Dėl gimdymo būčiau tikrai tarusis su nėštumą prižiūrinčia ginekologe, jei ji dirbtų GN ir priiminėtų gimdymus.
Šiuo atveju mano ginė GN nedirba, tai ir su niekuo nesitariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2010 04 28, 09:19)
as uz tarimasi, jei nori..
tas pats gydytojas operavo gimda nes buvo problemu..tada pastojau ir priziuri dabar..ir tik pas ji noreciau gimdyti, nes jis geriausiai zino visa situacija..
jei nebutu buve nieko-tai nzn gal ir nesitarciau, bet sudetingesneje situacijoje noriu buti opas ta kuris ne valanda pries paskaitys ligos istorija, o zinos viska smile.gif

Tavo atvejis išskirtinis. Greičiausiai elgčiaus taip pat. Bet kai jokių problemų nėra, tai nematau tikslo.
Atsakyti
As taip esu pasimetusi ir nezinau tartis su darktaru ar ne. g.gif noreciau gimdyti Kauno klinikose, bet nera ten mano ginekologes ir tik karta per nestuma esu ten gulejusi, tai man labai patiko personalas, bet jokio daktaro nezinau kuris buna per gimdyma, tai ir nezinau su kuo tartis, nes baisu, kad ne su tuo susitarsiu. esu girdejusi tokiu atveju, kad susitari ir daktaras nepasirodo, verysad.gif bet jei nesumokesi daktaram, tai gali dar visokiu komplikaciju kilti. II ligoninei pussesere nesumokejo niekam, tai dvi savaites laike be skatinamuju, kol vaikas melynas gime, visas priduses, tai net baisu nesitarti ir nemoketu. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visus 3 kartus nesitariau su gydytojais, tik paskutinį, kai gimdžziau, tai kaip sakoma "vietoj" pinigėlių daviau.
Nežinau ar padėjo, bet pačiai buvo ramiau biggrin.gif
Atsakyti
Jei yra galimybe, as uz tarimasi su gydytoju.
Pirma gimdziau nesitarus ir dabar del to gailiuosi, todel antra butinai gimdysiu su gyd., kuria bent kiek pazinosiu smile.gif

P.S. Jei butu pas mus normali soc.apsauga ir mokedami mokescius, zinotume kad mumis tikrai pasirupins, tai nei tartumemes su gyd. nei eitume i privacius gyd. kabinetus.
Daug lengviau sumoketi i kasa, nei brukti i kisene 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svikte: 05 gegužės 2010 - 13:28
As tris kartus gimdziau ,ne karto nesitariau ir buvau patenkinta visa prieziura thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, as manau, kad cia priklauso nuo nesciosios fizines ir psichologines bukles - jeigu nestumas komplikuotas - as uz tai, kad reikia tartis, be to jeigu del to jaucias busima mama psichologiskai ramiau - as irgi uz tai, kad reikia tartis (zinoma, jeigu leidzia finansines galimybes). Bet ar geriau su gydytoju ar su akusere tartis - cia jau kitas klausimas.. kadangi tai buvo pirmas mano nestumas, nors ir be komplikaciju, bet buvo nedrasu - tariausi su akusere, man del to buvo tarsi ramiau ir saugiau. Antra karta jei gimdyciau - net nz ar tarsiuos - priklausys nuo sveikatos ir t.t. nes manau, kad jei ir nebuciau susitarusi, prieziura butu vis tiek buvusi tikrai ne ka blogesne, pvz. as su gydytoju nesitariau, bet jis buvo nepaprastai malonus ir psichologiskai gerai nuteikiantis zmogus - as jam lb dekinga uz tai smile.gif tiesa, ta nakti buvo daug gimdyviu - tad gydytojas retokai uzsukdavo paziuret kaip mes laikomes, bet paciam finale atejo ir buvo prie musu iki vaikiuko gimimo. Reziumuojant noriu pasakyt, kad kiekviena mamyte turi pati sprest - kaip jai geriau ir ramiau - ar reikia tartis ar ne..
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 24, 12:38)

Uzmaciau posta apie rezidentus, nors neskaitau visai sios temukes bet pasisakysiu 4u.gif
As ka tik gimdziau KMUK. Planavau tartis su gydytoju, bet kaip tik ispuole jo budejimo laikas ir iki kol viskas atsidare iki pilnumo baiges jo pamaina. As ji isleidau namo ir nepasilikom, kazkaip supratau kad nepades pagimdyti niekas, kad ir susitarus (nors gimdymas buvo sunkus...). Vietoj jo atejo rezidente. Tuo metu net nepagalvojau kad blogai, o dabar kai prisimenu kaip ji dirbo, tai zinot turiu pritarti Laseliui Liudnam, kad ji atidirbo tikrai 5 kart stropiau ir daugiau, nei tuo metu buves normalus gydytojas (jis pasirode, pastovejo uz 5 metru ir paziurejo kaip nuo boksto kas vyksta... va ka veikia gydytojai). Taigi rezidente tikrai nera blogis mirksiukas.gif 4u.gif O jei gimdyciau antra karta is viso pas ja noreciau vel papulti ax.gif
Atsakyti