Skrapuke, kuomet ydejai pirmajy, ir as masciau, kodel padaryta taip... Juk sakei, kad detaliu nelyginis skaicius, o pas tave buvo tos 2 issiskiriancios, 2 apskritimai...
jo, sakiau, bet su gryna gele foto, sudare ta trikampi, bet matau kad tai buvo nesuvokiama, ir man paciai netiko.
bet tiksliau...buvo 2 val ryto ir as per daug iziurejau del to peledos akis atkuriau is geliu

Bet dabar sutvarkius darbeli mane neerzina daugiau.
Kiek analizuoju saituose išstatytus SB darbus, man atrodo 1/3 darbų visai nieko nereiškia. Imama nuotrauka ir aplibdoma gėlėmis, vijokliais ... Didžioji dauguma net tekstų nerašo, tik pavadinimas g.gif
ir dar kai kurie net pavadinimo neraso. Turejau sia diskusija su Amerikonkom forume. Ta pati klausima uzdaviau, kodel mazai kas raso? Prasviesino mano isitikinimus. Apklausose visada pastebiu kad aprasymas yra sunkiausia dalis SB puslapio gamybos. Scraperes varzosi kad aprasymas atrodo "per saldus" ar ne taip bus suprastas kitu.
Daugumai SB yra tiktai nuotrauku papuosimas, ir tai OK. Ir dar...ne visos nuotraukos gi isprovokuoja tokius gilius jausmus ir prisiminimus. Pati turiu tik kelis labai didelius ispudzius kuriuos issamiai aprasiau...viena is ju tik po Cezario mano jausmus ir mintis tuo metu kada mane operavo. Uz si darbeli forume gavau daugiausia komentaru (ne del to kad stengiausi dizainu ir pagrazinimais), bet kad aprasiau ir tiksliai apibudinau ta jausma (iki siol net gaunu az kad mano aprasymas primine kuriai jos pacios Cezari).
Nesvarbu kiek rasom ar isvis rasom, svarbu kad kuriam albumus sau ir seimai ir bendraujiame su scrapukem bendramintem.