Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Blogytė @ 2009 01 06, 10:18)
Sveikos  smile.gif
Su praėjusiom šventėm  4u.gif
Ar pradėjote ruoštis KT? Pradėjau žiūrėti tuos klausimus pagal, kuriuos reikia ruoštis, tai daugokai jų gaunasi  doh.gif  cray.gif o per egzą duos tik 2  verysad.gif

Jau perskaičiau pirmus du skyrius, bet medžiagos tai karsta.gif karsta.gif
Dar neaiški data? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 01 06, 13:38)
Jau perskaičiau pirmus du skyrius, bet medžiagos tai  karsta.gif  karsta.gif
Dar neaiški data?  rolleyes.gif

Ir vadybos dar neaiški data blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Su šventėm, nors pavėluotai 4u.gif

Jau yra KT egzamino data. Sausio 15 d. Kaip tik parvažiuoju 14 d. ir tiesiai į egzaminą doh.gif na, nors bus laiko perlaikyti hihihi.gif Permečiau jums KT medžiagos, aš ten iš vienos mokausi, tai gana konkrečiai apie viską parašyta thumbup.gif pažiūrėkit gal ir jums tiks, nes moodlej tai be proto visko daug doh.gif ir juk čia medžiaga už 7 kreditus, o mums tik 3-jų reikia.

Jau užsisakiau naujus dalykus, šį kartą
Administracinio proceso teisė 2kr.
Administracinė teisė (bendroji dalis) 4kr.
Mokesčių teisė 3kr.
Dokumentalistika 2kr (laisvai pasirenkamas)

Konfliktų studijų pagrindai 3kr. palikau kitam kartui, o ir taip iki šiol nesupratau kuom skiriasi alternatyviai pasirenkami dalykai nuo laisvai pasirenkamų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 01 06, 15:49)
Sveikos  4u.gif
Su šventėm, nors pavėluotai  4u.gif

Jau yra KT egzamino data. Sausio 15 d. Kaip tik parvažiuoju 14 d. ir tiesiai į egzaminą  doh.gif na, nors bus laiko perlaikyti   hihihi.gif  Permečiau jums KT medžiagos, aš ten iš vienos mokausi, tai gana konkrečiai apie viską parašyta  thumbup.gif pažiūrėkit gal ir jums tiks, nes moodlej tai be proto visko daug  doh.gif ir juk čia medžiaga už 7 kreditus, o mums tik 3-jų reikia.

Jau užsisakiau naujus dalykus, šį kartą
Administracinio proceso teisė 2kr.
Administracinė teisė (bendroji dalis) 4kr.
Mokesčių teisė 3kr.
Dokumentalistika 2kr (laisvai pasirenkamas)

Konfliktų studijų pagrindai 3kr. palikau kitam kartui, o ir taip iki šiol nesupratau kuom skiriasi alternatyviai pasirenkami dalykai nuo laisvai pasirenkamų  mastau.gif

Gaila, kad neišsiaiškinom kas mums priklauso:
Lietuvos ar lyginamoji - konstitucinė teisė.
Būtu lengviau ruoštis pagal klausimyną.

Manau, kad Lietuvos KT mums priklauso g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 07 sausio 2009 - 09:55
QUOTE(Blogytė @ 2009 01 07, 09:50)
Gaila, kad neišsiaiškinom kas mums priklauso:
Lietuvos ar lyginamoji - konstitucinė teisė.
Būtu lengviau ruoštis pagal klausimyną.

Manau, kad Lietuvos KT mums priklauso  g.gif

Tikriausiai Lietuvos, nes lyginamosios gal ir medžiagos nėra g.gif tenai jas reikia tada žinoti visų valstybių, ir pasakoti skirtumus ir panašumus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 01 07, 15:01)
Tikriausiai Lietuvos, nes lyginamosios gal ir medžiagos nėra  g.gif tenai jas reikia tada žinoti visų valstybių, ir pasakoti skirtumus ir panašumus  doh.gif

Mokysiuos iš konspektų, o iš moodle neskaitysiu blush2.gif labai jau ten daug gaunasi doh.gif o vadybos ruoštis pagal klausimynus ar neaišku iš ko gausim klausimus?
Atsakyti
Iš tiesų tenai labai jau daug tos medžiagos doh.gif man tuose konspektuose kažkaip viskas labai konkrečiai, mažiau beletristikos (bent jau susidarė toks įspūdis, perskaičius pirmus 7 lapus) ax.gif

Ką darom su SV? Man tikriausiai SV lieka sekančiam kartui, kartu su logika..... na niekaip aš su ja nerandu bendros logiškos kalbos blush2.gif jau ir vadovėlį turiu, bet nu niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 01 07, 21:07)
Iš tiesų tenai labai jau daug tos medžiagos  doh.gif  man tuose konspektuose kažkaip viskas labai konkrečiai, mažiau beletristikos (bent jau susidarė toks įspūdis, perskaičius pirmus 7 lapus)  ax.gif

Ką darom su SV? Man tikriausiai SV lieka sekančiam kartui, kartu su logika..... na niekaip aš su ja nerandu bendros logiškos kalbos  blush2.gif jau ir vadovėlį turiu, bet nu niekaip  schmoll.gif

Aš palieku SV ir logiką kitam kartui, gal pavasarį geriau seksis mokytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 01 07, 21:33)
Aš palieku SV ir logiką kitam kartui, gal pavasarį geriau seksis mokytis  ax.gif

Aš irgi paliksiu, nes SV ir darbų neparašius, o ir nesiskaito man tas dalykas visai.... pradedu ir padedu vėl geresniems laikams... doh.gif dar galvojau mažiau dalykų naujų imti, kad daugiau laiko būtų, ale ir vėl 4 dalykai, 11 kreditų, matomai ir medžiagos bus nemažai..... doh.gif
Atsakyti
SV tai jau labai atidėtas.. doh.gif Labai daug skaityti, bet toje medžiagoje daug pasikartojimų ir beletristikos, gal kiek lengviau įsiminti, bent jau kalbą rolleyes.gif
Jei teisingai suprantu skirtumą tarp laisvai ir alternatyviai pasirenkamų, tai alternatyvių reikia mokytis 1 arba 2 iš siūlomų konkretų semestrą, o laisvai pasirenkamų turi surinkti 8 kreditus per visą studijų laiką.
Iš kur gauti pinigo tik? Labai operatyviai kažkaip šį kartą reikia pasirinkti, dar vinų nebaigėm, o jau naujus reikia..
Jaučiu, imsiu abi administracines, dokumentalistiką ir konfliktus. Kažkaip nelabai noriu tos mokesčių teisės.. Nors gal ir dokumentalistikos nejamt, o SV pasibaigt? rolleyes.gif Esu giliuose apmąstymuose blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 01 08, 09:39)
SV tai jau labai atidėtas..  doh.gif  Labai daug skaityti, bet toje medžiagoje daug pasikartojimų ir beletristikos, gal kiek lengviau įsiminti, bent jau kalbą  rolleyes.gif
Jei teisingai suprantu skirtumą tarp laisvai ir alternatyviai pasirenkamų, tai alternatyvių reikia mokytis 1 arba 2 iš siūlomų konkretų semestrą, o laisvai pasirenkamų turi surinkti 8 kreditus per visą studijų laiką.
Iš kur gauti pinigo tik? Labai operatyviai kažkaip šį kartą reikia pasirinkti, dar vinų nebaigėm, o jau naujus reikia..
Jaučiu, imsiu abi administracines, dokumentalistiką ir konfliktus. Kažkaip nelabai noriu tos mokesčių teisės.. Nors gal ir dokumentalistikos nejamt, o SV pasibaigt?  rolleyes.gif  Esu giliuose apmąstymuose  blink.gif

Dėl pinigų ir aš mąstau, įdomu ar galima per kelis kartus mokėti g.gif

Net nežinau ką daryti dėl tų dalykų, nes vis dar mąstau apie perėjimą į neakivaizdinį rudenį, bet įdomu kaip bus su tais skirtumais, kuriuos mums reiks išsilaikyti g.gif ar besimokant dar prisidės ir tie skirtumai, ar iš pradžių skirtumus laikytis reikia, o tada g.gif reikia kažkaip gerai apgalvoti viską unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 01 08, 11:00)
Dėl pinigų ir aš mąstau, įdomu ar galima per kelis kartus mokėti  g.gif

Net nežinau ką daryti dėl tų dalykų, nes vis dar mąstau apie perėjimą į neakivaizdinį rudenį, bet įdomu kaip bus su tais skirtumais, kuriuos mums reiks išsilaikyti  g.gif ar besimokant dar prisidės ir tie skirtumai, ar iš pradžių skirtumus laikytis reikia, o tada  g.gif reikia kažkaip gerai apgalvoti viską  unsure.gif

Aš irgi rudenį planuoju mestis į neakivaizdinį. Manau, kad skirtumus laikytumėmės lygiagrečiai. Mūsų gi prilaikyta dalykų iš įvairių semestrų. Bet, aišku, reiktų klausti jų.. rolleyes.gif
Atsakyti