Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Gijagi @ 2009 01 12, 13:03)
Jau sumokėjau, viską..  ax.gif  Aina sau kaip pinigėlių gaila..
O kai Margaritai parašiau klausimą apie SV, tai gavau atsakymą, kad jeigu nesu susitvarkiusi tarpinių atsiskaitymų, tai reiks iš naujo registruotis..  blink.gif
Papildyta:
Nelaikysiu dabar vadybos, nes neperskaičius dar medžiagos.. O ir nespėsiu, duok dieve, jei konstitucinei perskaityčiau..  doh.gif

oi, man irgi gaila doh.gif aš jau norėjau viską atidėti geresniems laikams... doh.gif
kaip tai iš naujo registruotis???? ir vėl mokėti už viską pilnai????
Papildyta:
QUOTE(Blogytė @ 2009 01 12, 13:13)
Aš jai parašysiu ir paklausiu iki kelių bus darbe ir tuo pačiu nusiųsiu už registraciją kvitelį. Kai gausiu atsakymą- parašysiu į čia  smile.gif

O gal dar tuo pačiu paklausk apie abiejų egzaminų tą patį laiką g.gif ? Gal pakeis?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 01 12, 13:28)
oi, man irgi gaila  doh.gif aš jau norėjau viską atidėti geresniems laikams...  doh.gif
kaip tai iš naujo registruotis???? ir vėl mokėti už viską pilnai????
Papildyta:

O gal dar tuo pačiu paklausk apie abiejų egzaminų tą patį laiką  g.gif ? Gal pakeis?

Parašiau dėl vadybos, bet nemanau, kad pakeis, man birželio mėn.taip buvo, kad dubliavosi, bet nieko nekeitė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 01 12, 13:33)
Parašiau dėl vadybos, bet nemanau, kad pakeis, man birželio mėn.taip buvo, kad dubliavosi, bet nieko nekeitė  doh.gif

o tai kaip tada? greitai greitai viename ir leki į kitą g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 01 12, 13:46)
o tai kaip tada? greitai greitai viename ir leki į kitą  g.gif ?

Aš lėkiau, bet nieko gero iš to nebuvo doh.gif Na dar galima buvo rugsėjį laikyti, o dbr nzn kaip padarys su ta vadyba g.gif

O KT gal spausdinotės konstitucijos ištraukas? kad per egzą naudotis būtų galima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 12 sausio 2009 - 13:56
QUOTE(Blogytė @ 2009 01 12, 13:52)
Aš lėkiau, bet nieko gero iš to nebuvo  doh.gif Na dar galima buvo rugsėjį laikyti, o dbr nzn kaip padarys su ta vadyba  g.gif

tai vadybos dėstytojas yra parašęs "Sekantys perlaikymai (jei klausytojai neturės galimybių atvykti sausio mėnesį nustatytomis datomis) bus numatyti pavasarį, apie juos informuosiu papildomai moodle aplinkoje."
Atsakyti
Aš tai tvarkingai atsispausdinau visą konstituciją ir nesimokau jokių straipsnių numerių. Turiu viltį, kad egzo metu tikrai pasinaudosiu, aišku, jei klausimai bus tokie, kad pavyktų pasinaudot ax.gif
Dėl laikymo atidėjimo reikia tipo kažkokį tai prašymą rašyti.. Galgi ketvirtadienį išsiaiškinsime rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 01 12, 14:12)
Aš tai tvarkingai atsispausdinau visą konstituciją ir nesimokau jokių straipsnių numerių. Turiu viltį, kad egzo metu tikrai pasinaudosiu, aišku, jei klausimai bus tokie, kad pavyktų pasinaudot  ax.gif
Dėl laikymo atidėjimo reikia tipo kažkokį tai prašymą rašyti.. Galgi ketvirtadienį išsiaiškinsime  rolleyes.gif

Aš turiu konstituciją ir visą medžiagą konspektų atsispaudinus, sakiau pasiimsiu su savim, gal bent kosntitucija leis naudotis. Nors kai skaitau tuos konspektus kaip ir viskas aišku atrodo, bet kai reikės į klausimus atsakyti pasibaigs visi aiškumai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 01 12, 14:15)
Aš turiu konstituciją ir visą medžiagą konspektų atsispaudinus, sakiau pasiimsiu su savim, gal bent kosntitucija leis naudotis. Nors kai skaitau tuos konspektus kaip ir viskas aišku atrodo, bet kai reikės į klausimus atsakyti pasibaigs visi aiškumai  irnesakyk.gif

Konstitucija rašė, kad galima naudotis, tik galvoju ar nieko tokio, jei medžiaga spausdinta g.gif nors koks skirtumas, reikia ir man susirasti tą konstituciją ir atsispausdinti ax.gif
O kiek Jums gavosi psl?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 12 sausio 2009 - 14:32
QUOTE(Blogytė @ 2009 01 12, 14:30)
Konstitucija rašė, kad galima naudotis, tik galvoju ar nieko tokio, jei medžiaga spausdinta  g.gif  nors koks skirtumas, reikia ir man susirasti tą konstituciją ir atsispausdinti  ax.gif
O kiek Jums gavosi psl?

Su visais keitimais ir papildymais (spausdinausi tą kur jums siunčiau (ar atsiunčiau?)) tai 16 psl, 8 lapai.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 01 12, 14:35)
Su visais keitimais ir papildymais (spausdinausi tą kur jums siunčiau (ar atsiunčiau?)) tai 16 psl, 8 lapai.

Kad pas mane tik konspektai g.gif aš internete radau, tai man apie 40psl.gaunasi.

Gijagi, iš kur tu spausdinaisi?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 01 12, 14:42)
Kad pas mane tik konspektai  g.gif  aš internete radau, tai man apie 40psl.gaunasi.

Gijagi, iš kur tu spausdinaisi?

tai gal neprikabinau tada? einu dar kartą išsiųsiu ax.gif
Papildyta:
jau persiunčiau 4u.gif iš tiesų nebuvo blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi iš interneto spausdinausi, apie 40 lapų kažkur. Jei jau vistiek spausdinausi, tai nebesiblaškysiu biggrin.gif
Atsakyti