Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

g.gif na nelabai supratau,..siandien uzpildziau registracija (pasirinkau pradzioje vadyba is dalyku) ir ka.... atejo laiskai tipo ...sumokekite iki 2009 sausio 16d, nes studijos jums jau prasideda vasario 1d blink.gif kazkaip ir nesupratau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2009 02 28, 17:16)
g.gif na nelabai supratau,..siandien uzpildziau registracija (pasirinkau pradzioje vadyba is dalyku) ir ka.... atejo laiskai tipo ...sumokekite iki 2009 sausio 16d, nes studijos jums jau prasideda vasario 1d  blink.gif  kazkaip ir nesupratau  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
parašyk laišką administracijai, kažkas pas juos tenai nesuveikė schmoll.gif o kokią specialybę pasirinkai? Ir kodėl tik vieną dalyką?
Atsakyti
Tai kad pas juos ilgai kabejo sakinys tipo galesite registruostis nuo vasario 2d ir tik siandien atrodo buvo vistik galima........pabandziau lotuliukas.gif "pasiseke"...reiks poryt paskambinti kam nors is adminu cool.gif pasirinkau VA, o tai supratau kad viena dalyka baigus galima is karto kita. Kazkaip paziurejau kad vadyba tikriausia didele apimtis nes is viso 5 kreditai, o ir su laiku man dar turputi problemos (2 mazos mergytes, turiu keleta imoniu ir kartais labai daug darbo buna mirksiukas.gif , o ir tecio nera rolleyes.gif tai visi rupesciai tenka vienai bigsmile.gif ) pabandysiu pradzioje letu tempu, jei viskas gerai, pasirinksiu kita karta daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2009 02 28, 22:30)
Tai kad pas juos ilgai kabejo sakinys tipo galesite registruostis nuo vasario 2d ir tik siandien atrodo buvo vistik galima........pabandziau  lotuliukas.gif "pasiseke"...reiks poryt paskambinti kam nors is adminu  cool.gif  pasirinkau VA, o tai supratau kad viena dalyka baigus galima is karto kita. Kazkaip paziurejau kad vadyba tikriausia didele apimtis nes is viso 5 kreditai, o ir su laiku man  dar turputi problemos (2 mazos mergytes, turiu keleta imoniu ir kartais labai daug darbo buna  mirksiukas.gif , o ir tecio nera  rolleyes.gif tai visi rupesciai tenka vienai  bigsmile.gif ) pabandysiu pradzioje letu tempu, jei viskas gerai, pasirinksiu kita karta daugiau  ax.gif

Sveika, kolege mirksiukas.gif čia iš VA mūsų daugiau. O vadybos nėra daug medžiagos ir ganai įdomiai parašyta, tad drąsiai dar kokį viena-du dalykus gali imti. Tuo labiau, kad bent jau kol kas, vadybos netgi jokių darbų nereikia rašyti thumbup.gif Bet čia tau pačiai spręsti ax.gif
Atsakyti
Ar pasirinkote mokesčių teisės temą?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 03, 17:10)
Ar pasirinkote mokesčių teisės temą?

Galvoju apie mokesčių lengvatas rašyti, bet kad jų dabar visai nebedaug liko ax.gif tai dar galvoju mastau.gif , dar yra kelios dienos hihihi.gif
Atsakyti
O aš va, persikėliau Administracinę teisę į word'ą.. Eina kaku, 444 psl.. doh.gif
Gal dar kažkiek sutrauksiu..
Gal jau kėlėtės ir Adm. procesą? Ten tiek pat medžiagos? unsure.gif
Atsakyti
Kreipiuosi į visas supermamas iš MRU.

Gal kas turit ir galit atsiusti Vanago vadybos konspektą? Labai reikia - ruošiuosi jo egzaminui.

Laukčiau į zanetabalt@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 03 04, 11:48)
O aš va, persikėliau Administracinę teisę į word'ą.. Eina kaku, 444 psl.. doh.gif 
Gal dar kažkiek sutrauksiu..
Gal jau kėlėtės ir Adm. procesą? Ten tiek pat medžiagos?  unsure.gif

Persikėliau viską jau, tiksliau bendros dalies dar ne visai, bet jau ir taip be proto daug visko doh.gif kada reikės viską suspėti..... mastau.gif
Admin. proceso mažiau medžiagos ir temų mažiau. Man gavosi 207 lapai, bet jau sutvarkius, šriftą mažinau iki 11-to, nes su 10-tu sunkokai skaitosi.

QUOTE(Perfect @ 2009 03 04, 12:42)

Gal kas turit ir galit atsiusti Vanago vadybos konspektą? Labai reikia  - ruošiuosi jo egzaminui.

Išsiunčiau ką turėjau pas save, bet negarantuota kad ten Vanago.
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2009 03 04, 12:42)

Gal kas turit ir galit atsiusti Vanago vadybos konspektą? Labai reikia  - ruošiuosi jo egzaminui.

Gaudyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 03 04, 12:51)

Ir tu su Blogyte gaudykit, einu išsiųsiu jums "truputį" konspektėlių ax.gif jei neatsisdarys sakykit, žiūrėsim kas ten, nes aš pasukau galvą kelias dienas, kol atsidariau mastau.gif bet dabar jau atsidaro karsta.gif
Atsakyti
Et, va čia tai bent smile.gif Dekui mamai Eglei ir Gijagi. Bandysiu mokytis. Bijau aš jo to egzamino... ax.gif

Dar kartelį dėkui friends.gif
Atsakyti