QUOTE(Droka @ 2009 02 28, 17:16)
parašyk laišką administracijai, kažkas pas juos tenai nesuveikė
Tai kad pas juos ilgai kabejo sakinys tipo galesite registruostis nuo vasario 2d ir tik siandien atrodo buvo vistik galima........pabandziau
"pasiseke"...reiks poryt paskambinti kam nors is adminu
pasirinkau VA, o tai supratau kad viena dalyka baigus galima is karto kita. Kazkaip paziurejau kad vadyba tikriausia didele apimtis nes is viso 5 kreditai, o ir su laiku man dar turputi problemos (2 mazos mergytes, turiu keleta imoniu ir kartais labai daug darbo buna
, o ir tecio nera
tai visi rupesciai tenka vienai
) pabandysiu pradzioje letu tempu, jei viskas gerai, pasirinksiu kita karta daugiau
QUOTE(Droka @ 2009 02 28, 22:30)
Tai kad pas juos ilgai kabejo sakinys tipo galesite registruostis nuo vasario 2d ir tik siandien atrodo buvo vistik galima........pabandziau
"pasiseke"...reiks poryt paskambinti kam nors is adminu
pasirinkau VA, o tai supratau kad viena dalyka baigus galima is karto kita. Kazkaip paziurejau kad vadyba tikriausia didele apimtis nes is viso 5 kreditai, o ir su laiku man dar turputi problemos (2 mazos mergytes, turiu keleta imoniu ir kartais labai daug darbo buna
, o ir tecio nera
tai visi rupesciai tenka vienai
) pabandysiu pradzioje letu tempu, jei viskas gerai, pasirinksiu kita karta daugiau 
Sveika, kolege
Ar pasirinkote mokesčių teisės temą?
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 03, 17:10)
Ar pasirinkote mokesčių teisės temą?
Galvoju apie mokesčių lengvatas rašyti, bet kad jų dabar visai nebedaug liko
O aš va, persikėliau Administracinę teisę į word'ą.. Eina kaku, 444 psl..
Gal dar kažkiek sutrauksiu..
Gal jau kėlėtės ir Adm. procesą? Ten tiek pat medžiagos?
Kreipiuosi į visas supermamas iš MRU.
Gal kas turit ir galit atsiusti Vanago vadybos konspektą? Labai reikia - ruošiuosi jo egzaminui.
Laukčiau į zanetabalt@yahoo.com
Gal kas turit ir galit atsiusti Vanago vadybos konspektą? Labai reikia - ruošiuosi jo egzaminui.
QUOTE(Gijagi @ 2009 03 04, 11:48)
O aš va, persikėliau Administracinę teisę į word'ą.. Eina kaku, 444 psl..
Persikėliau viską jau, tiksliau bendros dalies dar ne visai, bet jau ir taip be proto daug visko
Admin. proceso mažiau medžiagos ir temų mažiau. Man gavosi 207 lapai, bet jau sutvarkius, šriftą mažinau iki 11-to, nes su 10-tu sunkokai skaitosi.
QUOTE(Perfect @ 2009 03 04, 12:42)
Išsiunčiau ką turėjau pas save, bet negarantuota kad ten Vanago.
QUOTE(Perfect @ 2009 03 04, 12:42)
Gaudyk
QUOTE(Gijagi @ 2009 03 04, 12:51)
Ir tu su Blogyte gaudykit, einu išsiųsiu jums "truputį" konspektėlių
Et, va čia tai bent
Dekui mamai Eglei ir Gijagi. Bandysiu mokytis. Bijau aš jo to egzamino...
Dar kartelį dėkui
Dar kartelį dėkui