Įkraunama...
Įkraunama...

sąnarių skausmai

QUOTE(erika08 @ 2010 03 17, 12:00)
Tai va, pas gydytoją buvau, sakė, kad nėštukėms dažnai patinsta rankų pirštų sąnariai. Sakė nepergyventi, po gimdymo viskas susitvarkys. o šiaip tai labai nemalonu, ryte kai prabundu tai negaliu net rankų pirštų sulenkti, taip skauda.... Tai po truputį judinu, kol išmankštinu ir galiu normaliai sulenkti.

Man lygiai tas pats ir butent is po nakties.....ir prasidejo nuo 29 unsure.gif ax.gif sav.
Atsakyti
Mane taip pat si sanariu problema kankina, ryte pirstai buna sustinge, reikia pamankstinti, o liudniausia, kad siandiena pabandziau vestuvini zieda uzsideti (nes del ranku patinimo, buvau padejus i skrynele) tai jis niekaip neuzsimove per sanari, nusiminiau cray.gif
Kai kurios mamytes raso, kad po gimdymo praeis - oj kaip to tikiuosi!
Atsakyti
Kai laukiausi dukrytės nuo 8 iki 9 mėn. pabusdavau ryte su sustingusiais, skaudančiais ir išnirusiais nykščiais blink.gif Tekdavo gerokai pavargti, kol atstatydavau juos į vietą. Kiek besiskundžiau gydytojams, žiūrėdavo į mane kaip į fool.gif Niekas netikėjo, nes dieną visi pirštai būdavo savo vietose g.gif O po gimdymo nieko panašaus nėra buvę... matyt normalu gal čia tokios keistenybės, ką jau kalbėt apie skausmus unsure.gif
Atsakyti
Nezinau ar cia panasu, bet man jau 3 diena labai skauda kojos peda, sunku lankstyti, net negaliu normaliai atsistoti schmoll.gif toks jausmas lyg buciau pasitempus raumenis, bet to tikrai nebuvo, nes pradejo skaudet tiesiog sedint ir skausmas po truputi stiprejo, kol slubuot pradejau... gal kam taip buvo? Padekit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2009 10 11, 21:14)
Bent aprimau sužinojusi, kad ne mane vieną sąnarių bėdos kankina. Nepasakyčiau, kad plaštakų sąnariai skausmingi, bet jie būna aptirpę, apsunkę, sunku sulenkti, vienu žodžiu grynas diskomfortas. Dar bandžiau tai susieti su rankdarbių veikla (mezgimu), bet žiūriu ir nieko nedirbant tas pats. Na taip, plius rankytės patinusios. Mums jau 35 sav. Viliuosi, kad po nėštumo visa tai baigsis.  4u.gif
Papildyta:
Tikrai, mamytės, atsiliepkite, ar šita problema pagimdžius dingsta?

Atsakysiu pati sau biggrin.gif , nes jau galiu - daugiau nei metai praėjo nuo žinutės paskelbimo - Nesijaudinkit, mamytės, po nėštumo ši problema išnyks ! Aš jau ir pamiršusi buvau, kokį nemalonų jausmą teko pergyventi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
as irgi kankinuosi su skausmais, tik ne pirstu o keliu sanariu.. tai tepu "perskindol" (jau kazkas minejo), dar gavau patarima apsirist skaudama sanari kopusto lapu nakciai, irgi turetu nuimt skausma, bet vis kopusto nenusiperku, nebandziau...
Atsakyti
QUOTE(Katukė @ 2010 05 28, 21:25)
Kiek besiskundžiau gydytojams, žiūrėdavo į mane kaip į  fool.gif  Niekas netikėjo, nes dieną visi pirštai būdavo savo vietose  g.gif

Manim taip pat niekas netiki kai sakau, kad sąnarius skauda- tipo tu nežinai ką čia tau skauda, gal venos plečiasi doh.gif . tik kaip gali žmogus nežinoti koks yra sąnarių skausmas kai visą vaikystę su juo praleidau po ligonines ir sanatorijas važinėdama. Atseit vaikiškas reumatas nieko bendro su suaugusiųjų neturi, o kad mano močiutė ir mama juo serga, tai ne įrodymas (nors visi žino, kad reumatas paveldimas) doh.gif . tai ir gydausi pati...
Dabar tik šaldymas ir vyniojimas elastiniu bintu kažkiek padeda. Bet kai keičiasi orai, tai jau niekas negelbsti doh.gif
Atsakyti
nestumo metu visos esamos ligos paastreja, pagimdzius viskas praeis, o ir sako jog nestumas gydo smile.gif
Atsakyti
Vajw kaip seniai papildyta tema smile.gif Ieskojau tokios temos labi intensyviai....nes net asaros akyse kaip skauda kelio sanari verysad.gif Nezinau kaip istversiu dar 10 savaiteliu doh.gif Kol vaikstau dar nieko, bet tik prisedu minutei ir atsikelti negaliu...jauciuosi kaip invalide....

Gal kas zinot kaip tuos skausmus pamazinti???
Atsakyti
mane pradejo kankinti sanariu laisvumas ir aisku su tuo susija skausmai. labiausiai kencia klubu ir keliu- matyt nuo svorio, traska, braska, toks jausmas kad vis uzsikabina ir kliuna uz kazko sanarys judinamas. dar kai ziovauju tai zandikaulis irgi braska ir lyg is vietos bando iseiti doh.gif vienzo laiminga kad turesiu maziuka kudykeli!!!!
Atsakyti
Pasisakysiu ir as ax.gif
man nestumo pabaigoje taip pat atsirado beda su pirstu sanariais. Nakti prabudau ir supratau, kad man labai skauda pirstus abieju ranku. Pabandziau sugniauzti kumscius-vos neapsiverkiau doh.gif Toks skausmas. Paspaudziau pirstus ir sanarius. Taip issiaiskinau, kad skauda ne patcius pirstus, o sanarius. Kadangi iki gimdymo dar daug laiko. Tai tiesiog tikiuosi, kad tai greitai praeis. Ir neteks kiekviena nakti kankintis. Net dienos metu skausmas jauciamas, tik mazesnis. O sanariai tarytum dega.
Atsakyti
visoms skauda nestumo pabaigoje, o man pagimdzius prasidejo skausmai. jau 4 savaites, ir niekaip nepraeina sad.gif
rytais vos galiu pirstus palankstyt...
Atsakyti