Įkraunama...
Įkraunama...

Skysti tapetai

QUOTE(jurga/ @ 2010 10 17, 16:29)
niekas nesamoniu ir nedaro o ka ten raso tai dar neviskas.mes ne su mentele dengem o issinuomavom specialu purkstuva,nes graziaus pasidengia. opavirsius lubu musu buvo jau pries  savaite paruostas.o namuose palaikem 25 laipsnius silumos ir langusdarinejom o dregme sunkiai garavo i r tik po savaites isdziuvo.cia is patirties rasau o ne nuo instrukciju nurasineju koks tikslas meluoti mums nepasiteisino ir likom nusivile ir tiek

Laba diena,
na sienos dazniausiai yra tepamos o nepurskiamos skystu tapetu o lubos yra purskiamos, tai vienas dalykas del dregmes reikejo palikti orlaide pravira visa ta laika kol dregme garavo, mums irgi buvo panasus nutikimas issitepiau visus kambarius ir isvazevom visus langus aklinai uzdare ryte grystam testi remonto o cia kaip tropikiuose, tai atidare palaikem langus ir viskas super isdzuvo labai greitai labai esu patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Išsitapetavę mes jais miegamajį, darbas sunkus nebuvo, po dviejų metų atrodo kaip nauji, o labiausiai džiaugiausi kai sieną sulaisčiau kava doh.gif - valanda darbo ir siena vėl nauja thumbup.gif manau dėsiu ir į kitus kambarius, plius, kad popieriniais tapetais nesugebėčiau išsiklijuot, o ir sienų paruošimas ne toks atsakingas.
Atsakyti
Pas mane šitie tapetai 14metu, viskas gerai su jais, kaip vakar deti. Nieko neatsitiko, nenubluko.
Atsakyti
QUOTE(Girste @ 2011 01 12, 19:07)
Pas mane šitie tapetai 14metu, viskas gerai su jais, kaip vakar deti. Nieko neatsitiko, nenubluko.

ir neatsibodo bigsmile.gif man po kokiu 5 metu jau norisi kazko naujo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2011 01 12, 21:58)
ir neatsibodo  bigsmile.gif man po kokiu 5 metu jau norisi kazko naujo  biggrin.gif

jie min. 10 metu tarnauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kauniokas @ 2011 01 18, 09:27)
jie min. 10 metu tarnauja smile.gif

tarnauja tai tarnauja, bet sakau, kad atsibosta ir norisi keist blush2.gif ne del to kad susidevejo, o delto, kad atsibosta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2011 01 21, 14:19)
tarnauja tai tarnauja, bet sakau, kad atsibosta ir norisi keist  blush2.gif  ne del to kad susidevejo, o delto, kad atsibosta  ax.gif

visada galima pakeisti i naujus arba tuos pacius atnaujinti ir jie kitaip atrodys smile.gif
Atsakyti
o kaip juos nugrandyt?
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2011 01 26, 15:56)
o kaip juos nugrandyt?

nupurskiat vandeniu ir kai suminksteja spakliuote nugramdot
Atsakyti
QUOTE(sdr @ 2011 01 21, 13:19)
tarnauja tai tarnauja, bet sakau, kad atsibosta ir norisi keist  blush2.gif  ne del to kad susidevejo, o delto, kad atsibosta  ax.gif

va va man ir kazkaip greit pabosta blush2.gif dabar noriu maza kambariuka perdaryt,atsibodo ruzavas, dabar noriu salotinio kambario bigsmile.gif Patinka man sitie tapetai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2011 01 27, 00:13)
va va man ir kazkaip greit pabosta  blush2.gif dabar  noriu maza kambariuka perdaryt,atsibodo ruzavas, dabar noriu salotinio kambario bigsmile.gif Patinka man sitie tapetai  ax.gif

juos sudrekinus gali vel nuimti ir isdziovinti gal kada vel noresi ruzavu sienu arba gali damaisyti kaz kokiu kitu ir uzsideti vel ir visada gali naujus nusipirkti
Atsakyti
QUOTE(kauniokas @ 2011 01 27, 13:48)
juos sudrekinus gali vel nuimti ir isdziovinti gal kada vel noresi ruzavu sienu arba gali damaisyti kaz kokiu kitu ir uzsideti vel ir visada gali naujus nusipirkti

Kad neverta terliotis smile.gif o vis naujoviu bus, tai tikrai nesinores po kiek tai metu vel del tu paciu smile.gif
Atsakyti