Įkraunama...
Įkraunama...

Skysti tapetai

QUOTE(Dipsis @ 2011 08 16, 12:13)
man negrazu, primena sovietmecio butus su tokiom sienom schmoll.gif

man irgi negražu ypač kai realiai pamačiau iškart fantazija atšoko. Pigus kičas
Atsakyti
QUOTE(sspokas @ 2011 09 02, 10:53)
Dėl pūkelių išėmimo tai mes paprašėm kad blizgučius išimtų ir išėmė gamintojas, bet gamintojas, o ne meistras. Tiesiog meistras turi tokią galimybę prašyti pas gamintoją.

Taip pas pardaveja uzsisakant pasakai ko nori ko nenori ir gamykloje neideda to ko jus nenorit.
Yra rasanciu, kad negrazu, bet ju tikrai daug yra ir tikrai galima rinktis. Pas mus kas naujai i svecius ateina, tai visiems labai patinka koridorius su skystais tapetais. Ir tikrai nustemba, ne visi dar zino apie juos, klausia kas cia per danga. biggrin.gif
Atsakyti
kam gražu,o kam ne tai ne vieta spręsti tai skonio ir praktiškumo reikalas ! Geriau man patarkit blush2.gif

P/S.kam negražu reiškiasi tie žmonės neturi fantazijos ir net nesupranta kiek ir ką ir kaip galima padaryti,ko su paprastais tapetais nepadarysi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytė23: 16 rugsėjo 2011 - 11:33
QUOTE(mamytė23 @ 2011 09 16, 10:15)
Na o mane domina toks variantas,man reikia daaaaug...,nes visas antras aukštas iš medžio plokštės,daug kampų kampučių  doh.gif ,o ir lubos kitaip gaunasi su siena... tai gi ,kad būtų pigiau ar galima į baltus įmaišyti pigmentinio dažo?Ar nepagadins viso reikalo?Kas taip darėt ar pažįstami gal galite parašyti?

Taip, galite įmaišyti pigmento, bet ne į visus, patarčiau tik į šilkinius. Manau, kad medžio plokštės apdailai skysti tapetai yra pats geriausias variantas, nes nesimatys jokių plokštės sujungimų.
Atsakyti
QUOTE(juxus @ 2011 09 19, 12:54)
Taip, galite įmaišyti pigmento, bet ne į visus, patarčiau tik į šilkinius. Manau, kad medžio plokštės apdailai skysti tapetai yra pats geriausias variantas, nes nesimatys jokių plokštės sujungimų.

bet kur varžtai tai reikia aptaisyti kažkokia medžiaga,kad nerūdytų?

O pigmentą dėti sausą ar skystą?Ir
kuriuo momentu,kaip jau būna išbrinkę tapetai ar prieš, į vandenį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytė23: 19 rugsėjo 2011 - 12:25
Mes varžtus tepėm silikonu, na jau kokie 3 metai laiko ax.gif
Atsakyti
O kur Vilniuje didžiausias šių tapetų pasirinkimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2011 08 16, 12:13)
man negrazu, primena sovietmecio butus su tokiom sienom schmoll.gif

Nesutiksiu, yra tikrai graziu stambiu ir vienspalviu fakturu, ko daugiau silko, to graziau atrodo. Aisku pigios smulkios fakturos be silko atrodo zymiai prasciau.
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2011 09 19, 12:05)
bet kur varžtai tai reikia aptaisyti kažkokia medžiaga,kad nerūdytų?

O pigmentą dėti sausą ar skystą?Ir
kuriuo momentu,kaip jau būna išbrinkę tapetai ar prieš, į vandenį?

Jeigu varžtai yra cinkuoti, jų nebūtina užtaisyti, nes tapetai savo sluoksniu juos tikrai uždengs.
Pigmentas yra skystas. Pigmentas būtinai turi būti skirtas tekstilei, nes vandeninių dažų pigmentas neįsigers į šilką. Pigmentą reikia pilti į vandenį, po to berti tapetus.

Papildyta:
QUOTE(Olinda @ 2011 09 20, 11:16)
O kur Vilniuje didžiausias šių tapetų pasirinkimas  g.gif

Medžio centre yra skystų tapetų parduotuvė. Apsilankykite, tikrai išsirinksite.
Atsakyti
user posted image
pas mus siuo metu sienos bei lubos atrodo sitaip t.y. isklotos gipso plokste. gal galetumete (kas supranta apie tai) paaiskinti ka toliau daryti kad galetume tapetuoti skystais tapetais? ar reikia spakliuoti tokias sienas ar uztektu tik nugruntuoti?
Atsakyti
o jūs patys savo jėgom tą gipsą dėjot?
Atsakyti
QUOTE(D.E*V.A @ 2011 10 03, 17:41)
o jūs patys savo jėgom tą gipsą dėjot?

is pradziu padejo meistras, po to patys....
Atsakyti