Įkraunama...
Įkraunama...

Didelių dydžių liemenėlės - ar įmanoma rast LT?

Drauge is ten 85 I pirko, man didesnes nereikejo, tai nelabai ziurejau. Bet , kaip mane informavo , tai jei reikia uzsakymus padaro. Per kelias darbo dienas ir gauna prekes. Pasiskambinkite numeriu 869300707, pasiteiraukite smile.gif Grete merginos vardas. Praneskite kaip ten jums sekesi smile.gif Sekmytes !! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 06 04, 20:47)
Sveikos  4u.gif
ar yra cia perkanciu lilu.lt ?
kiek ziurejau internete, tai yra tikrai dideliu dydziu, turiu minty kur apimtis siekia 100 ir virs..
ko nemaciau kituose tinklapiuose.  doh.gif  taigi gal butu kokiu atsilipiemu? kainos irgi nesikandzioja thumbup.gif  lyginant su Triumph'u doh.gif kuriame irgi yra dideliu dydziu  ax.gif

Sveikos moterys, merginos. Esu pirkusi pora liemeneliu siame tinklapyje. Pradzioje nepataikiau su dydziu - be problemu pakeite. Ir esu patenkinta tais geriais smile.gif , nes ir man didziausia problema nusipirkti liemenele; turiu 90 D arba E doh.gif
Atsakyti
Dar vakar mačiau, jog didelių dydžių Lindex'e yra.
Atsakyti
Trumpai - dievulis ir man to turto nepašykštėjo, tad kai reikia pirkti naują liemenėlę, tai visuomet būna didžiulis galvos skausmas. Paprastai net nebeieškau nei spalvų, nei raštų ar formų ir einu prie konsultanto bei klausiu - ar turit tokio dydžio liemenėlę. Dažniausiai atsakymas neigiamas. smile.gif Tad ir nulėkus pas sesę į užsienį kai klausia ko nori lauktuvėm ar nusipirkti, bene 90% renkuos kelionę į apatinio trikotažo parduotuvę. Šiemet taip pat. Tik šiemet sesuo dar pasiūlė ir paprašyt spec. konsultantės, kad tikrai gerai ir tiksliai įvertintų dydį. Mjo, įvertino - porą dienų buvau lengvam šoke. smile.gif Vienžo, jei anksčiau maniau, kad rasti kokį 70E/F misija beveik neįmanoma, nebeisivaizduoju ką daryti su 65H. doh.gif Atradus savo dydį, tas 70E iš tiesų jaučiasi visai nebelimpantis - kažkoks laisvas ir liūlantis. Ar turėtumėt pasiūlymų, kur dabar ieškoti tokio dydžio Lietuvoj? Su siuntimais prisibijau, nes kuo aukštesnės raidės, tuo ten visokiose lentelėse jos pradeda kisti. Toj pačioj skaičiuoklėje ir E, DD ir H siūlo pagal įvairius standartus. Gal pvz. toje nėštukių parduotuvėje kas užmatėt kažką panašaus?
Atsakyti
http://www.brastop.com/
Siuntimas į LT 3 svarai, atsiskaityri galima Paypalu
Atsakyti
Sveikos, nepykit, ką užgausiu, bet merginoms iki E raidės imtinai, susirasti liemenėlę tikrai nėra bėdos, jum gal tik taip atrodo, nes kiek sunkiau, nei A,B,C,. Mano nuomone, bėdos prasideda nuo F ir tolyn. Taip teigiu, nes iki nėštumo nešiojau 80 F. Sunku buvo rast, bet suradus kur yra pirkti nebuvo labai tragiška. (p.s. kaunietėms - kalniečių turgelyje, kur prie batų kalno, yra vienas ten skyrius apatinių tai F yra ir gražių modelių, be to turi ir "milavitsos" labai pigiai ir šiaip labai nebrangiai gerų firmų prekiauja, jei nuėjus neturi, galima užsisakyti) Tačiau jau kai prisireikė 80 I doh.gif tai va tada atrodė, kad pasaulyje tokių negamina blink.gif
Dabar nešioju 75 G, tai palyginus su prieš tai buvusiomis bėdomis atrodo baika, iki G raidės ir triuphas turi ir latviai siuva, nu žodžiu įmanoma.
Sąlyginai nebrangių latviškų yra bazėje, kur raudonas pasažas, tas tolimesnis nuo pramonės pr. Ant kampo yra pižamų, kepurių ir apatinio trikotažo parduotuvė, tai jie turi tikrai gražių latviškų ir 75 g ir 80 g. Kainos apie 40 lt. Plius galima užsisakyti. Be to ir maudomą ten radau, o tai maniau bus misija neįmanoma thumbup.gif

Na ir visoms kitoms su dar didesne krūtine, tai rekomenduoju lilu.lt Pirkau jau tris kartus, dydžiai tikrai atitinka, kokybė superinė ir jau tokio grožio liemenukų yra wub.gif aišku, kainos didelės, bet dabar sulaukiau akcijų, tai vieną už 50 lt, kitą už 70 lt pirkau, bet nesveikai gražūs, praktiškai tobuli wub.gif wub.gif wub.gif Yra ten iki L ar M raidžių 4u.gif
Atsakyti

i 
Asmeniniams skelbimams yra skirta forumo skiltis "Skelbimų lenta"
Atsakyti
QUOTE(diavolo @ 2012 06 17, 19:22)
o kur gauti 80H arba 80I ???...

jau kuris laikas siunciuosi viskas tik is UK per ebay. Renkuosi Triumph, Fantasie, Elomi, kurios butent ir specializuojasi dideliu dydziu gamyboje. O lietuviskose parduotuvese dazniausiai tiesiog nera mano dydzio. Nesioju 85G. Jau ir nebesieskau seniai.
O kai tau pardaveja Triumfo parduotuvej pasiulo imti 95 D - tai nei juokis, nei verk rolleyes.gif
Man patinka, kai liemenele laiko tvirtai, yra storomis petnesomis. O lietuviu gamintoju ar maximines man toookie draiskalai, atsiprasau... Laumos irgi niekalai - nugaroje sukyla, pasiutos is kazkokiu nelaikanciu neriniu, petnesos i peti sulenda doh.gif
Atsakyti

QUOTE(popelka @ 2012 02 05, 22:30)
Tai niekam nera taip niekada buve, cia tik man vienai taip? verysad.gif

sveikute. mano manymu neatitinka lankelio diametras ,na tas puslankis. gali buti taip kad deda I jusu forma mazesnio diametro lankelius taip taupoma medziagyte siuvimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 11 liepos 2013 - 13:03
Gal kas į Sermijos klubą pakviestumėte? blush2.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2013 05 25, 17:00)
jau kuris laikas siunciuosi viskas tik is UK per ebay. Renkuosi Triumph, Fantasie, Elomi, kurios butent ir specializuojasi dideliu dydziu gamyboje. O lietuviskose parduotuvese dazniausiai tiesiog nera mano dydzio. Nesioju 85G. Jau ir nebesieskau seniai.
O kai tau pardaveja Triumfo parduotuvej pasiulo imti 95 D - tai nei juokis, nei verk rolleyes.gif
Man patinka, kai liemenele laiko tvirtai, yra storomis petnesomis. O lietuviu gamintoju ar maximines man toookie draiskalai, atsiprasau... Laumos irgi niekalai - nugaroje sukyla, pasiutos is kazkokiu nelaikanciu neriniu, petnesos i peti sulenda doh.gif

nesioju 85 H. geriausiai tinka milavitsa. siustis neina, nes kieviena firma turi savo dydzius. pvz. laumos 85 apimties net neuzsegu, o kauseliai atsiduria man tarpkrutyje, atskirai nuo krutu. milavitsos net 80 uzsegciau laisvai, tik tokiu dydziu su tokia apimtim jie lt neturi. siaip man milavitsa patys paciausi, triumfe nieko nerandu. klaipedoj pasakyciau kur prekiauja. sermija kas ruosesi pirkti, tai pora skalbimu ir nutysta petneseles, apimtis isdideja. kai jau perkat, tai imkit gerokai per maza apimti.

o kas nors nera rades tokio bajerio, kaip kazkokie uzdedami ant petneseliu paminkstinimai paplatinimai? egzistuoja tokie dalykai? nes pirkau Seppaloj labai graziai ir gerai laikancia liemenele, bet susisuka petneseles ir verzia, galvoju kokie paminkstukai |(ale kaip ant kupriniu) issprestu beda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilka: 10 liepos 2014 - 22:35
QUOTE(Zivilka @ 2014 07 10, 22:34)
nesioju 85 H. geriausiai tinka milavitsa

O kur konkrečiai jūs sau Milavitsa perkate?
Atsakyti