Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesaugęs gomuriukas

QUOTE(vilmux x @ 2008 08 14, 00:20)
Konfeti,labai prašau...nepergyvenkite taip, patikėkite,mes čia visos jus labai,labai suprantam,juk visos  tuo ir gyvenam,kam praeina operacija,kas laukia kitos console.gif O kad bus viskas  gerai, tai tikrai,tikrai...juk  ir kitaip buti  negali,pamatysit wink.gif Mes su jumis wub.gif

Rytas atnešė jau kitas nuotaikas smile.gif Matyt vakar jau per daug visko įvyko..

Ačiū labai vilmux x už apkabinimą wub.gif wub.gif

Kaip šaunu, kad yra tave suprantančių ir palaikančių mamyčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(konfeti @ 2008 08 13, 20:07)

Kažko labai liūdna.... verysad.gif nu labai...nors eik ir išsiverk kur nors kamputyje... doh.gif

Galiu drąsiai pasakyti, kad ašarėlės nepadės, išbandyta ant savęs schmoll.gif Tu juk esi supermama, todėl žinau, kad darysi viską, kas tavo mažutei geriausia, o ašaralės tik sukels bereikalingą nerimą 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Zioguti

Kaip Jums sekasi? Vis dar Žiogas neduoda broliukui savo pavardės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfeti: 14 rugpjūčio 2008 - 16:45
laba diena, mamos 4u.gif

Žioguti, dar pagalvojau dėl Skruzdėliuko kad springsta pienuku
mano Domantukas kartais kai patraukdavo pienuką tai jis net fontanu bėgdavo
tada taip pat labai springdavo, vos atsikosėdavo blink.gif
tai stengdavausi kai pradeda traukti pienuką trumpam atitraukti Domantą nuo krūties
kad tas"spaudimas" sumažėtų

sapnavau kad kalbėjau su nėščia moterim ir paprašiau leist paliest jos pilvą
pilve suspurdėjo mažylis taip kad net sapnuodama kažką savo pilve pajutau unsure.gif
man dar kažkokia nostalgija nestuke.gif
kartais to pasiilgstu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumbukas @ 2008 08 13, 16:43)
Musu hemoglobinas buvo 105, jei gerai pamenu per 3 savaites pasikelem iki 115.

O kokiais preparatais pasikėlėte hemoglobina? Mums išrašė gerti Hemofera. Bet jau skonis, nemoku apsakyti kokia šly...ė. Pradėjo atpylinėti, ne iki galo suvalgyti pienuką sad.gif Gal čia reakciją į geležį?

Aš anksčiau Jūsų klausiau, bet negavau atsakymo, koks turi būti mažiausias hemoglobino kiekis, kad darytų operaciją? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfeti: 15 rugpjūčio 2008 - 16:23
Musu mazyle operavo su 115 hemoglobinu. O koks maziausias turi buti, tai nezinau, nors manau, kad cia gal ir maziausias.
Mes gerem folio rugsti ir HEMOFER, jei gerai atsimenu po 1 lasa 2 kartus dienoj. Jis labai neskanus, mazoji labai raukesi pacioj pradzioj, o paskui priprato smile.gif Tik ji neatpilinejo.
Jus gal paprasykit, kad kitokia gelezi israsytu, musu gydytoja sake, kad dar yra kazkokia gelezis ampulem, sake, kad jos nera tokios neskanios, bet mums nebeprireike.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumbukas: 15 rugpjūčio 2008 - 16:39
informaciniam lapely parašyta kad hemoglobinas turi būti nemažiau kaip 100

jau kaip žaibuoja ir griaudžia pas mus doh.gif
bet gražu, vyras bando nufotografuot žaibą bigsmile.gif

tarp kitko, nenoriu raganaut, kai pasakojau kad sapnavau nestuke.gif
šiandien visai neplanuotai važiavom į svečius
ten buvo nėščia moteris
kai priglaudžiau ranką prie jos pilvelio, mažylis su manim pasisveikino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodėlčiukė: 15 rugpjūčio 2008 - 22:42
Labas rytas,

Jo...jau žaibavo,tai kaip turi buti,man net nejauku naktį pasidarė blink.gif Atsistojau prie Gedučio lovelės,ir prastovėjau ilga laika kol žaibavo.O vyrai mano sau putė į akį,ir sakė,kad visai nieko negirdėjo biggrin.gif

Kodėlčiuk,pilnatis...todėl sapnai pildosi smile.gif Nežinau kiek čia tiesos,jau kartais tokiu sapnu prisisapnuoji,tai neduok tu dieve jei išsipildytu unsure.gif Bet man vat dažnai pasitaiko,kad gyvenime buna kažkokia situacija,akimirka,kad galvoji...o,juk aš tai sapnavau...

Mergaitės,o aš pasigirsiu,pagaliau mano GEDUTIS nebedaro į pampersiuka thumbup.gif Dar nakčiai uždedu,bet diena jau visai nebereikia. Bet puoduko nepripažįsta,tik klozeta. Jau buvau nusigandus,kad jau virš dvieju metuku,o dar su pamperiais,bet pagaliau situacija labai greitai pasitaisė thumbup.gif
Tik su kalba nelabai kas...mama,tete,dar ku-ku,ka-ka kartais,nežinau... kada tu žodeliu daugiau pasipils g.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

ir man pasitaiko tokių sapnų
dar dažnai susapnuojam panašų sapną kartu su vyro seserim blink.gif

džiugu, kad Gedutis jau savarankiškesnis tuo reikalu 4u.gif
o kalbėt kai pradės tai spėju visus žodžius iš karto lotuliukas.gif

Žaibas
tik matosi langas nelabai švarus blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes,
Kodelciuke, labai grazi nuotrauka isejo smile.gif

O mes vakar pries vidurnakti gryzom is filmo, tai pas mus tik lijo , bet nezaibavo ir graustinio nebuvo. Bet nakti miegodama girdejau , kad griaustinis trankosi uz lango.

Saunuolis Gedutis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vilmux , nenusimink, pamatysi kai prades kalbeti, tai paskui nesustabdysi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(konfeti @ 2008 08 15, 16:22)

Aš anksčiau Jūsų klausiau, bet negavau atsakymo, koks turi būti mažiausias hemoglobino kiekis, kad darytų operaciją?  g.gif

turi būti ne mažiau 100. Jei ką, tai gali prašyti siuntimo pas hematologą (kraujo gydytoją) ir jis patars kaip greičiausiai sutvarkyti kraujuką 4u.gif

QUOTE(vilmux x @ 2008 08 16, 08:40)
Mergaitės,o aš pasigirsiu,pagaliau mano GEDUTIS nebedaro  į pampersiuka thumbup.gif Dar nakčiai uždedu,bet diena jau visai nebereikia. Bet puoduko  nepripažįsta,tik  klozeta. Jau buvau nusigandus,kad jau  virš dvieju metuku,o  dar su  pamperiais,bet pagaliau situacija labai  greitai pasitaisė thumbup.gif
Tik  su kalba  nelabai  kas...mama,tete,dar ku-ku,ka-ka kartais,nežinau... kada tu žodeliu daugiau pasipils g.gif

Balionas Gedučiui už pamirštus pamperius 4u.gif Gedutis kaip ir Viliukas viską daro tiesiai į toletą, šaunuolis thumbup.gif
O dėl kalbos nepergyvenk. Pas Viliuką kalba atsirišo atšventus 3 gimtadienį ir dabar gali kalbėti be perstojo. Kai paprašau nors 5 minutes duoti liežuviukui pailsėti, tai jis man atsako, kad jo liežuvis niekad nepargsta lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, mergaitės 4u.gif

Džiugu skaityti apie vis naujus vaikučių pasiekimus, pamirštus pampersus, naujus žodelius bigsmile.gif
Konfeti, viskas bus gerai mirksiukas.gif Mažylės hemoglobinui pakelti dar yra laiko 4u.gif

Mes vakar sugrįžom iš pajūrio. Orai nelabai kokie pasitaikė, bet svarbiausia gera nuotaika smile.gif Dar ir progų šeimoje buvo, tai tuo pačiu atšventėme.
Ir žaibų sekmadienio naktį tokių prisižiūrėjom, kad gyvenime dar nebuvau tokio vaizdo mačius doh.gif
Rytoj vėl su vaikais išvažiuoju į sodybą, nes vasarėlė jau visai į pabaigą eina ... O dar norisi ir saulute pasidžiaugti (bent jau gamtoje pabūti) cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 18 rugpjūčio 2008 - 12:31