Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesaugęs gomuriukas

QUOTE(Ziogutis @ 2008 08 28, 10:43)
Labas,

vakar su skruzdeliuku buvau skiepytis, svertis ir matuotis. Vaikinas per mėnesį priaugo 1600 g. ir paaugo 5 cm thumbup.gif

dar su žiogu buvom žalgirio klinikose. Kol kas viskas OK, dabar teks pasirodyt spalio pradžioje.

Ot tai tau skruzdeliukas, jauciu koks dabar jau putlutis pasidare biggrin.gif

QUOTE(vienišoji @ 2008 08 28, 15:11)
Man tai nuo ryto galvą maudžia, turbūt oras taip veikia.  doh.gif 
Pauliukas dar vieną dovaną gavo, nuo savo tėvelio vaikišką dviratuką. Jis dar ir grojantis, tai triukšmausim ant visos gatvės, kai išeisim su juo.  biggrin.gif
Pauliukas jau bando sakyti mama, tik dar nelabai sąmoningai. wub.gif

Nu saunuolis Pauliuko tevelis, nepamirso sunaus pasveikinti smile.gif Na gal ir pats dabar dazniau nores matytis su suneliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumbukas: 28 rugpjūčio 2008 - 15:01
QUOTE(vienišoji @ 2008 08 28, 15:11)
Pauliukas dar vieną dovaną gavo, nuo savo tėvelio vaikišką dviratuką. Jis dar ir grojantis, tai triukšmausim ant visos gatvės, kai išeisim su juo.  biggrin.gif

Tikrai šaunu, kad Pauliaus tėvelis "prabudo" smile.gif Tikėsimės, kad taip bus ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumbukas @ 2008 08 28, 14:53)
Ot tai tau skruzdeliukas, jauciu koks dabar jau putlutis pasidare biggrin.gif

Man dabar ir svarmenų nereiks lotuliukas.gif Tokį panešiosiu ir būsi kaip kultūristė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 08 28, 18:08)
Man dabar ir svarmenų nereiks lotuliukas.gif Tokį panešiosiu ir būsi kaip kultūristė lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienišoji @ 2008 08 28, 14:11)
Pauliukas jau bando sakyti mama, tik dar nelabai sąmoningai. wub.gif

kaip miela smile.gif
Atsakyti
O Žioguti nieko sau pasiekimai per mėnesį, šaunuoliai thumbup.gif Svarbiausiai, kad apetitas yra wink.gif

Na o mes jau ruošiamės operacijai, brr... doh.gif Per 2,5 savaites ačiū Dievui pasikėlėme hemoglobiną, nuo 107 iki 116. Ir lygtais jau pasiruošę ekstremaliems pokyčiams biggrin.gif
Turbūt jau čia paskutinis laiškelis, dabar "pasimatysime" tik po operacijos, o gal ir pasirodysime kaip gražiai atrodysim, tikiuosi...
Atsakyti
QUOTE(konfeti @ 2008 08 29, 14:31)
O Žioguti nieko sau pasiekimai per mėnesį, šaunuoliai  thumbup.gif Svarbiausiai, kad apetitas yra wink.gif
Na o mes jau ruošiamės operacijai, brr... doh.gif Per 2,5 savaites ačiū Dievui pasikėlėme hemoglobiną, nuo 107 iki 116. Ir lygtais jau pasiruošę ekstremaliems pokyčiams  biggrin.gif
Turbūt jau čia paskutinis laiškelis, dabar "pasimatysime" tik po operacijos, o gal ir pasirodysime kaip gražiai atrodysim, tikiuosi...

Konfeti, žinok, kad mes visos laikysim kumščius už tavo dukrytę. Ir jei tik reikės kokios pagalbos, tu tik pasakyk 4u.gif
Sekmės Jums linkiu pačios dideliausios. Viskas bus gerai.
Atsakyti
O pas Pauliuką dar vienas dantukas išlindo pagaliau. thumbup.gif
Konfeti, sėkmės ir stiprybės. 4u.gif
Atsakyti
laba diena, mamos

ir mes jau turim du dantukus biggrin.gif
tokie gražūs ir mažyčiai

Konfeti, lauksim jūsų pasikeitusių 4u.gif
dar ir dabar prisimenu tą jaudulį kai med. sesuo lydėjo mane pas Domantuką į pooperacinę palatą
rodos ne kojos o sparnai mane nešė
Atsakyti
starke, noriu paklausti, ar tavo Jonuko apatinis zandikaulis nera truputi mazesnis nei turi buti? Ka apie tai mano daktarai Prahoj? Maniskio lyg ir per mazas, kai apie tai paklausiu gydytoju cia, jie tik guzcioja peciais, o Rygoj aiskino, kad iki 7m isaugs iki normalaus dydzio ax.gif Gal yra kokiu priemoniu skatinti ta zandikauliuko augima?
Atsakyti
Ačiū labai už palaikymą visoms mamytėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistene @ 2008 08 30, 14:40)
starke, noriu paklausti, ar tavo Jonuko apatinis zandikaulis nera truputi mazesnis nei turi buti? Ka apie tai mano daktarai Prahoj? Maniskio lyg ir per mazas, kai apie tai paklausiu gydytoju cia, jie tik guzcioja peciais, o Rygoj aiskino, kad iki 7m isaugs iki normalaus dydzio ax.gif Gal yra kokiu priemoniu skatinti ta zandikauliuko augima?

g.gif kazkaip neatkreipiau demesio g.gif gal cia kaip ir su tuo poliezuviu, gal tikrai su laiku isaugs. na kai busim pas chirurgus reikes uzklausti, bet patys tai tikrai neuzsimine schmoll.gif
Atsakyti