QUOTE(Degutė @ 2008 07 10, 22:48)
Labas vakaras,
ateinu prisiduot. Girdejau, planuojamas susitikimas, tai jei mano (su 2 vaikais) dalyvavimui priestaraujanciu nebus ir mes busim sveiki (tfu, tfu tfu... ) ir as noreciau...
O kadangi kita savaite planuoju isvykt, tai perziurinejau senus, pries metu darytus kadrus, ir kai kas uzstrigo. Gal jau matet ir Kudroj, tik ten siandien temine, tai nuskendo platybese

Gal pavyks parsivezt kazka idomiau
Papildyta:
Fotolama, mano supratimu dangaus kiek per daug, ir labai gaila, kad akutes seselyje. Nukirpus dali dangaus net ir kompoziciskai susitvarko, geriau ziurisi.
ateinu prisiduot. Girdejau, planuojamas susitikimas, tai jei mano (su 2 vaikais) dalyvavimui priestaraujanciu nebus ir mes busim sveiki (tfu, tfu tfu... ) ir as noreciau...
O kadangi kita savaite planuoju isvykt, tai perziurinejau senus, pries metu darytus kadrus, ir kai kas uzstrigo. Gal jau matet ir Kudroj, tik ten siandien temine, tai nuskendo platybese

Gal pavyks parsivezt kazka idomiau
Papildyta:
Fotolama, mano supratimu dangaus kiek per daug, ir labai gaila, kad akutes seselyje. Nukirpus dali dangaus net ir kompoziciskai susitvarko, geriau ziurisi.
nu man matyt foto dejimo banga
man idomi jusu nuomone apie sita - keista, beprasme, prasminga, i siuksline?
patinka ji man, bet kzk keistai patinka. is pradziu norejau sentimentalios savo vaiko foto is pajurio, kaip is musu vaikystes, paskui persimeciau ant idomesnio rakurso ieskojimo - nu va kazkas ir gavosi
. juostos siuksles matau.
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 10, 23:39)
nu man matyt foto dejimo banga
man idomi jusu nuomone apie sita - keista, beprasme, prasminga, i siuksline?
patinka ji man, bet kzk keistai patinka. is pradziu norejau sentimentalios savo vaiko foto is pajurio, kaip is musu vaikystes, paskui persimeciau ant idomesnio rakurso ieskojimo - nu va kazkas ir gavosi
. juostos siuksles matau.

man - super
išskyrus tai, kad vaikutis per dešinėj. na, ir gaila, kad nusisukęs, vos vos veido norėtųsi. bet nesikabinėsiu - super.
Labas rytas
Grethen, "Jaunojo euforija" kaip ir viskas gerai
Liuks pagautas momentas.
Mielka, kokybė tikrai geresnė, jei labai nori gražių šuniuko foto, bandyk dar, nesustok
Motiejuke, pirmą gal kiek dar apkirpčiau, kad tų laidų nesimatytų
, o antra gamtos vaizdelis, normaliai
SP, laivelis fainas, tokia švelni foto, tik horizontą tiesinčiau ir pačio laivelio norėtųsi šone, o per horizontą kad dalinta per pusę, šiuo atveju gerai
Ir antra foto visai patinka
Tikrai dėk daugiau foto
O tu gal irgi iš Klaipėdos
Vvvvv, gražioji J., gražu
Gal tik po neseniai jos matyto auto, norėtųsi matyti tą gražią plaukų spalvų ir šiltesnį odos toną
bet šiaip labai faina
Gaziulka, pirmoj kadravimas man kaip ir normaliai, o trečioj erdvės daugiau norisi, ketvirta labai faina
Papildyta:
Loreli, gal praleidau ką, bet kokį fotoaparatą įsigijai
Gaila , kad nespėjai prisijungt
Fotolama, patinka mergytės foto
Gal kiek akytes bandyčiau šviesinti, labai labai nedaug
Opa, kad neblogi ir šie vaizdai, patinka kad visose keturiose skirtinga nuotaika
. Gal tik kiek visose trūksta kažkokio akcentėlio
Ar vėl ten pat važiuosi
Su vaikučiais
Gaziulka , patinka foto iš pajūrio. Gal šiek tiek kitokio rakurso norėtųsi
, bet neblogai žiūrisi ir taip
Mielka, kokybė tikrai geresnė, jei labai nori gražių šuniuko foto, bandyk dar, nesustok
Motiejuke, pirmą gal kiek dar apkirpčiau, kad tų laidų nesimatytų
SP, laivelis fainas, tokia švelni foto, tik horizontą tiesinčiau ir pačio laivelio norėtųsi šone, o per horizontą kad dalinta per pusę, šiuo atveju gerai
Ir antra foto visai patinka
Vvvvv, gražioji J., gražu
Gaziulka, pirmoj kadravimas man kaip ir normaliai, o trečioj erdvės daugiau norisi, ketvirta labai faina
Papildyta:
Loreli, gal praleidau ką, bet kokį fotoaparatą įsigijai
Fotolama, patinka mergytės foto
Opa, kad neblogi ir šie vaizdai, patinka kad visose keturiose skirtinga nuotaika
Gaziulka , patinka foto iš pajūrio. Gal šiek tiek kitokio rakurso norėtųsi
Opa, labai grazus kadrai, tokie labai mano skonio
o cia kur?
O taves su visais lauksim myte
Gaziulka, nu patiko kitos kampas. Veidelio nors siek tiek noretusi, pagyvintu kadra, bet siaip patiko!
Kur tu tiek daug nuotrauku matei
Cia gal dar senoj temoj?
Va Grethen jauniki ir as dar maciau, ir man nepatiko tik vienas momentas - jaunikio galva sutapo su kazkokia sienos detale ant teatro pastato. O gal ten tik taip atrodo, bet paziurejau ir taip uzkliuvo.
O del mano kadru, vat ir noriu pasidairyt ten dar karta, gal kazka idomiau pamatysiu, nes tada tiesiog stepes, kalnai, lygumos, ir... nieko daugiau. Vaziuosiu savaitei su mazyliu, bus sunku, bet kitaip neiseina, dickis liks Klaipedoje, atostogu.
Na, as planuoju, tik kol kas net neisivaizduoju kur tas kalnas yra
NEEEE, neturiu
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 11, 07:54)
Liuks pagautas momentas.
. Gal tik kiek visose trūksta kažkokio akcentėlio
Ar vėl ten pat važiuosi
Su vaikučiais
Kur tu tiek daug nuotrauku matei
Va Grethen jauniki ir as dar maciau, ir man nepatiko tik vienas momentas - jaunikio galva sutapo su kazkokia sienos detale ant teatro pastato. O gal ten tik taip atrodo, bet paziurejau ir taip uzkliuvo.
O del mano kadru, vat ir noriu pasidairyt ten dar karta, gal kazka idomiau pamatysiu, nes tada tiesiog stepes, kalnai, lygumos, ir... nieko daugiau. Vaziuosiu savaitei su mazyliu, bus sunku, bet kitaip neiseina, dickis liks Klaipedoje, atostogu.
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 11, 09:41)
Opa, labai grazus kadrai, tokie labai mano skonio
o cia kur?
Na, as planuoju, tik kol kas net neisivaizduoju kur tas kalnas yra
QUOTE(bite maja @ 2008 07 11, 10:25)
NEEEE, neturiu
QUOTE(Opa @ 2008 07 11, 10:52)
turi omeny kurias pakomentavau
QUOTE(Sansara @ 2008 07 11, 08:09)
parodyk