Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

QUOTE(gutte86 @ 2009 01 13, 16:49)
mano plaukai irgi buvo anksciau sviesus, po to uztepiau juodos ir db su nuemeju  visa spalva naikinau, tai nueme vienodai smile.gif spalva tai kaip ir dazniausiai po nuemejo - ryza arba ryza i tamsuma thumbup.gif

o darant nuemima spalvos dar karta ant tos ryzos, kazi kas gautusi? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 01 13, 17:37)
o darant nuemima spalvos dar karta ant tos ryzos, kazi kas gautusi?  g.gif  unsure.gif

dar sviesesne ryza, tokia ugnine gaunasi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 01 13, 13:33)
tai vat kad as esu ruda su ryzu atspalviu ir norejau su sitais bent kiek pasviesinti spalvyte.. vakar surizikavau ir nusidaziau, tai poveikis toks, kad plaukai tapo minkstesni ir svelnesni, o spalva is geltonumo pakeite i raudonuma. nu jau baigia pabost tas terliojimasis..

Oi tai spalvyte neteisingai pasirinkot ir dazus, nes jie juk be amoniako, be jokiu %, tik paryskinti atspalviui, nesviesina visiskai schmoll.gif Reikejo geriau imti 600 Light Brown, ten grynai ruda spalvyte be atspalvio mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jovitah @ 2009 01 13, 11:49)
Egliukai, o kokiu atveju nužaliuoja plaukai?Kai per ilgai laikomi dažai su pilku atspalviu?  g.gif

Del daugybes priezasciu tos reakcijos gali gautis. Pabandysiu pavardinti:

1. Per ilgai laikant pilkinancius dazus;
2. Balintus plaukus tamsinant;
3. Kai daznai kaitaliojami dazai, pvz. tai profesionalus, tai maximiniai/droginiai ir t.t.
4. Kai daznai kaitaliojami atspalviai plauku spalvos gali gautis taip pat nenumatomu reakciju.

Cia tiek, kiek zinau is savo patirties, dar galit papildyt, jei kas zinot daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
truputeli papildysiu :

priklauso koki sampuna naudojate pvz. dilgeliu , su ramunelemis ir t.t , nuo vandens , nuo plauka atpalaiduojanciu priemoniu tai yra :kondicionieriu , balzamu , kaukiu , aliejuku. yra daug veiksniu kurie gali suaktyvinti ta zalsva atspalvi .
jei dazote sviesiai ir norite prigesinti geltonuma niekada netepkite pilko dazo ar balzamo, nes gali uzzaliuoti plaukai, rinkites perlo arba iriso atspalvius .jei norite tamsinti rinkites tamsesni tona su siltu atspalviu, jis irgi pades isvengti zalumo.
Atsakyti
[quote=Egliukasz,2009 01 13, 19:27]
Oi tai spalvyte neteisingai pasirinkot ir dazus, nes jie juk be amoniako, be jokiu %, tik paryskinti atspalviui, nesviesina visiskai schmoll.gif Reikejo geriau imti 600 Light Brown, ten grynai ruda spalvyte be atspalvio mirksiukas.gif

Na jei be atsplavio jokio, tai man tada reikia sios spalvos biggrin.gif ant pakuotes tai jin gan tamsi..
Atsakyti
[quote=Dolphin,2009 01 14, 15:38]
[quote=Egliukasz,2009 01 13, 19:27]

Na jei be atsplavio jokio, tai man tada reikia sios spalvos biggrin.gif ant pakuotes tai jin gan tamsi..
[/quote]

Na vienokia spalva kai ziuri dienos sviesoj, kitokia - prie nenaturalaus apsvietimo mirksiukas.gif Siaip ji nera tamsi labai, bet tokia gryna kas patinka, be papildomu atspalviu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 01 14, 18:53)
Na vienokia spalva kai ziuri dienos sviesoj, kitokia - prie nenaturalaus apsvietimo mirksiukas.gif  Siaip ji nera tamsi labai, bet tokia gryna kas patinka, be papildomu atspalviu mirksiukas.gif

va mano pacios dienos sviesoj yra rudi gana sviesiai, na bet parduotuvej darbe tai saaakes.. sviecia net morkine spalva:D o noriu be jokiu svietimu ir atspalviu. bet va bijau nusitamsint vel unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 01 14, 18:53)
Na vienokia spalva kai ziuri dienos sviesoj, kitokia - prie nenaturalaus apsvietimo mirksiukas.gif  Siaip ji nera tamsi labai, bet tokia gryna kas patinka, be papildomu atspalviu mirksiukas.gif

nepamirskite ir tai kad dazu pigmentai maisosi su dabartine jusu spalva ir visada gausis trecia spalva.tai reiktu nors truputi susigaudyti koloristikoje.
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2009 01 12, 01:44)
Dabar mano plauku spalva yra laaabai atsiplovusi.. patalpoj tai jie tokie tamsoki rudi atrodo, bet va pvz darbe(parduotuvej), kur daaug lempu ir veidrodziu, tai jie geltonai zali biggrin.gif direktore net apie ta zaluma uzsimine  lotuliukas.gif  na tai dbr galvoju ka cia padarius: eit i kirpykla ar paciai dazytis.. bet galvoju imtis sviesu atspalvi, nes vistiek gausis daug tamsesnis, nei ant dezutes smile.gif

tik pati nesidazykit,nes jei uzdesi per sviesu atspalvi,,busi dar zalesne
Atsakyti
QUOTE(gerakirpeja.lt @ 2009 01 14, 23:23)
nepamirskite ir tai kad dazu pigmentai maisosi su dabartine jusu spalva ir visada gausis trecia spalva.tai reiktu nors truputi susigaudyti koloristikoje.

Kiek kartu daziausi naturalia spalva, tai papildomu atspalviu nesigaudavo, reikia jy pasirinkti kaip ymanoma panasesny y naturalia plauku spalva. O kiekvienas plaukas skirtingai reaguoja y dazus, tas tiesa. Matot as ne kirpeja, tik is savo patirties savo nuomone pasakau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 15 sausio 2009 - 00:14
Beveik po kiekvieno galvos plovimo kolegos ir draugai klausia ar vel plaukus daziau biggrin.gif spalva labai atsiplauna.. bet pati jau nebeeksperimentuosiu, eisiu i kirpykla smile.gif tikiuos ten nesudergs biggrin.gif
Atsakyti
O mane neramina va koks dalykas...

Mano naturali spalva - pilka lietuviska. Buvau atsiauginus ilgus plaukus, buvo zvilgantys ir sveiki. Nudaze dviem spalvom - pagrindas i "ryzuma", ir sviesios sruogeles. Isejo tokia silta plauku spalva.

Bet stai praejus dviems savaitems suvokiau, kad visgi prie mano rozinio veido atspalvio geriau deretu salti tonai. Labai noreciau tokio derinio: mano naturali ("pilka lietuviska", "pelenu") spalva + sviesios sruogeles (tokios, kokiomis dazyta esu dabar).

Ar imanoma uzdazyti/panaikinti ta "ryzoka" atspalvi, kad plaukuose butu dvi spalvos: zvilganti pelenine/lietuviska + sviesios sruogeles?

Buciau labai dekinga uz atsakyma.
Atsakyti
Pabandžiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
visus metus dažiau plaukus juodai, bet sugalvojau apatinį sluoksnį padažyti spalvotai...nu vat ir pradėjom šviesinimų maratoną, ir profesjonaliai ir ne...gal 5-6 kartus balinau, kad spalva ryškiai paimtu...nu spalvom tai džiaugiausi bet kaip kursiokės sakė kad ten kur balinta kaip vilna velimui atrodo doh.gif kiek balzamų ir kremų kasdien privarydavau kad tik dredais nepavirstu ir visvien į mazgus pynasi,su pirštais plėšyti reikia... blink.gif Gerai kad nesumasčiau iš karto visos galvos balinti
Nu bet šia savaitę ruošiuos visai trumpai nusikirpti doh.gif
Atsakyti