QUOTE(*mamusikas* @ 2008 08 04, 19:25)
Gydytoja iš didžiosios raidės,

, labai gerai raukia genetikoj ir labai švelni ir rūpestinga.
man abraziją darė ir mano puskė gimdė pas Jaržemskienė, labai faina gydytoja.
Taip! Gydytoja Milda Jaržemskienė yra super

profesionalė!
Papildyta:
QUOTE(jukka @ 2008 08 27, 08:23)
Nebevaikscioju

Isrinkau ja, nes patare, be to ir cia geru atsiliepimu buvo. Bet kaip ji priziurejo nestuma man labai nepatiko

Po nestumo viena karta buvau tam, kad ta lapeli atiduoti ir galvoju apziures. Tai tik paklause kaip as jauciuosi ir viskas, net neapziurejo

Daug tokiu visokiu niuansu buvo, labai daug pasakoti reiketu, vienu zodziu labai nepatiko.
Gerai priima ir myli tas klientes, kurio pastoviai kazka nesa Ir sesute jos labai nepatiko man

Ir isvis prie kabineto pastoviai betvarke

Turi taloneli, bet niekada nezinai kelinta valanda uzeisi

Gali ir dvi valandas prie duru sedeti.
Bandysiu dabar pas Giliasiaviciene

Siaip buvau viena karta nestumo metu pas ja (kai Maziliauskiene atostogavo) tai labai patiko. Apziurejo kaip savo paciente

, 100 kart geriau nei Maziliauskiene.
Regina Giliasevičienė yra labai faina, labai liuks apžiūri
Papildyta:
QUOTE(Lightly @ 2008 11 10, 22:35)
o gal kas nors galetu kazka papasakoti apie ginekologe Vladisauskiene, dirbancia Vilniaus Sveikatos Namuose. As esu nescia, nestumas yra pirmas. PAtekau pas sia gyd, nes esu VSN paciente. Nzn pasilikti pas ja arba eiti kitur..
As asmeniskai pas gydytoja Vladisauskiene nesilankyciau del vienos priezasties. Kai buvau nescia, gimdymo isvakarese nuvaziavom i VGN, kur ji ta nakti budejo. Mane jinai apziurejo ir apsauke, kad nevazineciau cia kas valanda, nes gimdysiu dar gal po savaites. O as jai aiskinu, kad man skausmai jau, saremius jauciu, ji gal 10 kartu net prie vyro nepatenkinta aiskino, kad cia paruosiamieji, kad vaziuociau namo, nes dar artimiausiu metu negimdysiu... ir po kiekvieno sakinio klausdavo, ar supratau... taip kazkaip arogantiskai, nemaloniai, nors, ko gero, yra dar jaunesne uz mane...

O rezultatas - kita diena vidurdieni pagimdziau... Spreskit pacios
Papildyta:
QUOTE(Hemera_ @ 2009 01 30, 08:53)
Sveikos mamytes

gal yra kokiu nuomuoniu apie gydytoja Vladisauskiene is Vilniaus sveikatos namu?