Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai, akušeriai Vilniuje - 2

Sveikutes mirksiukas.gif mano gynekologe akusere buvo D.Kersulyte, na man asmeniskai labai faina gydytoja(atvaiksciojau pas ja su dviem vaikiukais), o gimdziau pas nuostabu gydytoja K.Kalinauskis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DianaS @ 2009 06 29, 09:51)
Sveikutes  mirksiukas.gif  mano gynekologe akusere buvo D.Kersulyte, na man asmeniskai labai faina gydytoja(atvaiksciojau pas ja su dviem vaikiukais), o gimdziau pas nuostabu gydytoja K.Kalinauskis  thumbup.gif

as planuoju pas sia gyd. eit po savaites...man ja rekomendavo kelios drauges..noresiu, kad ji priziuretu mane nestumo metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rjv @ 2009 06 26, 19:30)
Pas Odeta?

Taip,pas Odeta.Gal Jus pas ja lankotes?
Atsakyti
Mamytes, gal zinote malonia ir gera paaugliu ginekologe? Mergaitei 15 metu. Seskines poliklinikoje tik nuotaika visai dienai susigadini, jei bandai patekti pas vienintele paaugliu ginekologe doh.gif
Buciau labai dekinga, jei parekomenduotumete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2009 06 30, 14:55)
Mamytes, gal zinote malonia ir gera paaugliu ginekologe? Mergaitei 15 metu. Seskines poliklinikoje tik nuotaika visai dienai susigadini, jei bandai patekti pas vienintele paaugliu ginekologe doh.gif
Buciau labai dekinga, jei parekomenduotumete 4u.gif

O kas Seskines poliklinikoje yra paaugliu ginekologas? Ten dirba gyd. Bareikiene, ji mano kaimynes 10 metu mergaite apziurejo,bet veiksmas vyko Narmedoje, Konarskio g....
Atsakyti
QUOTE(polonia @ 2009 06 30, 16:33)
O kas Seskines poliklinikoje yra paaugliu ginekologas? Ten dirba gyd. Bareikiene, ji mano kaimynes 10 metu mergaite apziurejo,bet veiksmas vyko Narmedoje, Konarskio g....

Šeškinės poliklinikoje vaikų ir paauglių ginekologės yra Žana Bumbulienė ir Vilma Vasjanova.
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2009 06 22, 07:59)
O gal galit tiksliau parašyt, kur čia yra? g.gif

neatsimenu gerai adreso,bet as vaziavau su 7troleibusu nuo stoties,ten 3 ar ketvirtoj stotelej iseini(kai tau pasako pylimo g.)pereini gatve ir yra ten ax.gif o jei ka pabandyk per google smile.gif
Atsakyti
Gal kas lankėtės pas Žaną Bumbulienę? Ir gal kokių atsiliepimų turite?
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 06 27, 19:19)
Gal galetumete patarti kokia gera ginekologe Vilniuje(nesvarbu kurioje vietoje) ir kad nereiketu labai ilgai laukti, nes prasidejo siaubingi skausmai man  verysad.gif
Tiesa,apsvieskit kokios + - dabar kainos, senei nebuvau  verysad.gif

niekas nieko nepatars?
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 07 01, 14:27)
niekas nieko nepatars?

Siūlau Kanapeckienę "Medicinos stebukle" Žvėryne
Atsakyti
QUOTE(agsiux @ 2009 06 29, 11:53)
Taip,pas Odeta.Gal Jus pas ja lankotes?

Lankausi pas ja viena karta per metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 07 01, 14:27)
niekas nieko nepatars?

Pati vaikstau i "Maxmeda" pas Raksniene, esu patenkinta - daktare labai konkreti ir maloni 4u.gif , kalba greitai ir pagal reikala. Kainos yra vidutiniskos ax.gif , ne pacios zemiausios, bet ir ne didziausios, galit paziuret www.maxmeda.lt Taip pat visos giria Kasilovskiene is tos pacios klinikos, karta buvau pas ja, labai patiko smile.gif , bet bijau, kad pas ja labai daug zmoniu blink.gif .
Atsakyti