Sveikutes
mano gynekologe akusere buvo D.Kersulyte, na man asmeniskai labai faina gydytoja(atvaiksciojau pas ja su dviem vaikiukais), o gimdziau pas nuostabu gydytoja K.Kalinauskis
QUOTE(DianaS @ 2009 06 29, 09:51)
Sveikutes
mano gynekologe akusere buvo D.Kersulyte, na man asmeniskai labai faina gydytoja(atvaiksciojau pas ja su dviem vaikiukais), o gimdziau pas nuostabu gydytoja K.Kalinauskis 
as planuoju pas sia gyd. eit po savaites...man ja rekomendavo kelios drauges..noresiu, kad ji priziuretu mane nestumo metu
QUOTE(Raschida @ 2009 06 30, 14:55)
Mamytes, gal zinote malonia ir gera paaugliu ginekologe? Mergaitei 15 metu. Seskines poliklinikoje tik nuotaika visai dienai susigadini, jei bandai patekti pas vienintele paaugliu ginekologe
Buciau labai dekinga, jei parekomenduotumete
Buciau labai dekinga, jei parekomenduotumete
O kas Seskines poliklinikoje yra paaugliu ginekologas? Ten dirba gyd. Bareikiene, ji mano kaimynes 10 metu mergaite apziurejo,bet veiksmas vyko Narmedoje, Konarskio g....
QUOTE(polonia @ 2009 06 30, 16:33)
O kas Seskines poliklinikoje yra paaugliu ginekologas? Ten dirba gyd. Bareikiene, ji mano kaimynes 10 metu mergaite apziurejo,bet veiksmas vyko Narmedoje, Konarskio g....
Šeškinės poliklinikoje vaikų ir paauglių ginekologės yra Žana Bumbulienė ir Vilma Vasjanova.
QUOTE(AgVi @ 2009 06 22, 07:59)
neatsimenu gerai adreso,bet as vaziavau su 7troleibusu nuo stoties,ten 3 ar ketvirtoj stotelej iseini(kai tau pasako pylimo g.)pereini gatve ir yra ten
Gal kas lankėtės pas Žaną Bumbulienę? Ir gal kokių atsiliepimų turite?
QUOTE(julya @ 2009 06 27, 19:19)
Gal galetumete patarti kokia gera ginekologe Vilniuje(nesvarbu kurioje vietoje) ir kad nereiketu labai ilgai laukti, nes prasidejo siaubingi skausmai man
Tiesa,apsvieskit kokios + - dabar kainos, senei nebuvau
Tiesa,apsvieskit kokios + - dabar kainos, senei nebuvau
niekas nieko nepatars?
QUOTE(julya @ 2009 07 01, 14:27)
niekas nieko nepatars?
Siūlau Kanapeckienę "Medicinos stebukle" Žvėryne
QUOTE(agsiux @ 2009 06 29, 11:53)
Taip,pas Odeta.Gal Jus pas ja lankotes?
Lankausi pas ja viena karta per metus
QUOTE(julya @ 2009 07 01, 14:27)
niekas nieko nepatars?
Pati vaikstau i "Maxmeda" pas Raksniene, esu patenkinta - daktare labai konkreti ir maloni