QUOTE(jolaxus @ 2008 07 14, 13:27)
aš va su klausimuku įsiterpsiu
ką manote apie melsvių ir raktažolių derinį? svarstau vienu pakraščiu pasodinti melsvių ir įterpti tarp jų raktažolių, šio derinio idėja tokia, kad kol pavasarį melsvės dar tik atželinėja, raktažolės spėja nužydėti, ir vieta gaunasi gyva nuo ankstyvo pavasario... Aišku ilgainiui reikės ir vienas ir kitas apriboti, kad neusaugtų į vientisą kelmą, bet šiai minutei pagrindinis klausimas - ar vasarą po melsvių lapais pasislėpę raktažolės gerai išgyvens? Šiaip raktažolių lapai vasarą netenka dekoratyvumo, bet jei jie liktų pilnam melsvių pavėsy gal vistik jom būtų ne į sveikatą?
Pas mane raktazoliu lapai zali zali ir sveikut sveikuteliai. Nieko negaliu joms prikisti isskyrus tai, kad atrodo kaip salotos

. Man atrodo, kad jos turetu islysti is po melsviu lapu, nes jeigu bus visiskai uzdengtos dar ims ir numirs. Pvz. gali suputi nuo dregmes ir sviesos stygiaus
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 07 14, 13:20)

nugi visiskai tu teisi

vat man noretusi kazkaip sodo plotus atvirksciai apkeisti - kur maza vietos noretusi kaip mano - daug akmens ir spygliu

, o kur "plotai" - daug aukstu smilgu, lapu ir begaliniai daug geliu. Nu bet gi visoms pirmiausia krito i aki akmuo

- istorijos nesuklastosi
Man tas akmuo nekrito i aki.

Akmuo kaip akmuo, krumai kaip krumai. Labiausiai man patiki ta nuotrauka kurioj matosi supyniu seselis. Noreciau as prie tos hortenzijos ant zolytes pagulet