QUOTE(rozamunda @ 2008 07 11, 19:24)
pazeistu lapu salinimas-vienas is ekologisku kovos su kenkejais budu

,tad
niu,tai kur tavo pilnametrazis "Zydriausia ir jos zaliausi"?
pradejau fotkint ir fotikas numire

tai keleta fotkiu padariau, bet va tas kampelio bendras vaizas jau nebesigavo, ryt pafotkinsiu, o dabar siaip savo 'eksperimentus"
cia labai velai sodintos svyrancios begonijos. negana to, kad 2 ir 3 svoguneliu buvau pasodinus aukstyn saknimis

tai 2 ir yra mazesnes, bet lapus jos tik skleidzia, o va ziedu labai jau miniatiuriskai, tai gaunasi lapine , o ne zydinti gele. Kazin ji man dar suzydes
cia sprigiu vazonelis

pasodinau, kad suzydetu, itariu tas vazinas per mazas, reiktu persodint kazkur, ar ne? tik pradeda zydet
o cia man paciai labai simpatiskas vazonelis, Tik slamutis auga is vyra ne i ta puse

nu nezinau kaip cia ji nukreipt svirt zemyn, o ne i namo siena
cia hortenzija, kuri bujoja nepriziurima

ziedai sakas sveria, nespejam paraisiot

Na as po ja norejau kazka pasodint, kad zeme plika nebutu. bet kazkaip nieks nelipo, tai va dabar turejau atliekamu serenciuku (beropds taip vadinasi

), tai pasodinau
nu cia toks 'padrikas kampelis" jis man kazkaip nelabai, bet va laumakiu daugiau neturiu kur sodint, jos megsta saule, o nelabi yra kut. Paukstapiene baigia nuzydet, o zydejo nuo balandzio labai labai vesliai ir graziai

nu tas kadagys man irgi ten noretusi, kad uzliptu ant bordiuro, o dabar jis taip 'ikrites" nu kazkaip man tas kampelis toks nelabai, bet jau kosk gavosi persodinejant , toks
nu va, ir mano galvos skausmas-bakopa, kuri vargsta

nu negrazi ji, nors tu ka. Ryt zadu persodoint i kita zeme. ji nemirsta, bet labai jau vargsta, lapai pagelte, kai kurie parudave, sunkiai kazkaip labai ji ten

o man jos labai grazu, ypac kurios cia buvo vazone aukstai p[rie namo kampo