QUOTE(jitute @ 2009 09 28, 12:43)
sakykit mamytes o kiek kartu galima grinti vaika adrenalinu per diena siaip as ryte viena karta ir vakare pries miega viena karta o diena tik su tuo skiedieju bet vat cia maziui jau buvo apstoje tai isvis per diena tik viena karat garinomes, o siankat girdziu vel

tai sakau gal reikia issigarinti normaliai, ir praeis viskas nesustoti kol mazius visiskai nebekoses.
o mes kai ligoninej gulejom tai zinau nakti 2 kartus garino su skiestu adrealinu: pirma kart sugarino o paskiau po 3 valandu vel garino, ir paskiau dar kita vakara pries miega sugarino
Papildyta:
QUOTE(rege @ 2009 09 27, 12:06)
Šianakt mažių į ligoninę paguldėm. Siaubas, dar niekad tokių baisių priepuolių jam nebuvo.
Dar man toks klausimas iškylo

O laringitu galima užsikrėst? Turim dar 6mėn. mažylę, tai neramu kažkaip
kai mano dickis berniukas susirgo laringitu pirma kart pernai, tai po keliu dienu mazoji, kuriai 10 men buvo susirgo bronchitu. Gydytojai sake kad paciu laringitu neuzsikreciama jis daugiau paveldimas, o uzsikreciama infekciniu virusu, kuris kitiems gali sukelti sloga, kosuly, gerkles skausma.
Papildyta:
QUOTE(aiste.samse @ 2009 09 26, 18:40)
Aš irgi jau nusprendžiau pirkti inhaliatorių, taigi ir susigundžiau ta akcija

, Šiuo metu dar laukiame kol atveš. Ar patenkinta Jūs kad pirkote būtent tą inhaliatorių? Gal jis turi kokių naudojimo ypatumų? Pasidalinkite patirtimi
Papildyta:
Na mums dažniausiai priepuolis būna 3-4 ryto arba visai prieš pabudimą (po pietų miego irgi)
I ta inhaliatoriu ieina kaukes suaugusiam ir vaikui, antgaliai nosei ir gerklei, dar instrukcija kokius vaistus nuo kokio viruso naudoti garinantis. as dazniausiai tai uzdedu kauke kad ir per nosi ir gerkle kvepuotu ir filmuka koki ijungiu, tai sedi patenkintas garinasi

o taip tai zinot kaip su vaikais, kazin ar nusedetu

kol kas tai tuo inhaliatorium nenusivyliau