Įkraunama...
Įkraunama...

LARINGITAS

QUOTE(Irtisa @ 2009 10 30, 14:28)
labutis va maniskis berniukas 4 metu ir praeita sestadieni laringita apturejo. kazkaip verkti su saukimu diena su sese susipeses pradejo ir tas verkimas man jau kai ausis atkalusi kaip sakoma tiems garsams, pazystamas pasirode, nes jau kita nakti tada loti pradeda. tai as greitai sugarinau per pietus fiziologinio su keliais lasais adrenalino, paskiau pries miega naktini ta pati pakatrojau, dar paryciais tik su fiziologiniu pagarinau ir pasiliko kita diena tik sausas kosuliukas .  thumbup.gif  aisku stoptusina kartu daviau.
o gal zinot kaunietes mamytes kokioj vaistinej yra phosfor humacord pirkt, ir vienoj euro vaistinej buvau ir dar keliose ir niekas neturi to vaistuko. sakau is anksto nusipirksiu, nes kai ekstra reikejo tai kelias vaistine aplakstem ir jo negavom  verysad.gif

as puse vilniaus apvaziavau..sakonera doh.gif tada sedau ir pradejau skambint..atradau tik pelesos gatveje kur homeopatija prekiauja...pabandykite surasti tokio pobudzio vaistine kaune..nes iprastas vaistines man jau nusibodo lankyt..nera ir nera.. doh.gif
Atsakyti
na man su tuo nekilo problemu, atsimenu pirmau vilniuje gedimino vaistineje, kur gedimino pr, ir dar kazkada pirkau kitoje ir irgi buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2009 10 30, 12:54)
Paėjo maniškė 3 dienas į darželį, o ryte jau išgirdau lyg lojimą verysad.gif Painhaliavo su fiziloginiu tirpalu ir lyg nieko dabar. Vėl duodu lašiukus. Kažin, ar čia reikia laukti baisios nakties, ar anksti užčiupus ligą, galima tikėtis greičiau pagyti  g.gif
Negi dabar taip ir kartosis  g.gif Pernai su adenoidais sirgo kas dvi savaites, išoperavom, tai dabar kita zaraza prikibo  doh.gif

Po sios ligos as savo berniuko neleidziu i darzeli jau 3 savaite, nes kiekviena bacila vel issaugs dusuli. Reikia iki galo isgydyti, kad neliktu jokiu kosuliu. Jeigu daznai kartosis jums si liga prasykit siuntimo pas pulmonologa, jie paskiria imuniteta stiprinanciu vaistu butent tokia liga turintiems vaikuciams.
Atsakyti
QUOTE(Irtisa @ 2009 10 30, 13:28)
o gal zinot kaunietes mamytes kokioj vaistinej yra phosfor humacord pirkt, ir vienoj euro vaistinej buvau ir dar keliose ir niekas neturi to vaistuko. sakau is anksto nusipirksiu, nes kai ekstra reikejo tai kelias vaistine aplakstem ir jo negavom  verysad.gif

Aš irgi niekur negavau. Paskutinis taškas buvo vaistinė netoli namų - Vaišvydavos IKI. Ir ką - pasirodo turi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2009 10 30, 19:32)
Aš irgi niekur negavau. Paskutinis taškas buvo vaistinė netoli namų - Vaišvydavos IKI. Ir ką - pasirodo turi  thumbup.gif

nu jo nuo musu vaisvydava ganetinai tolokai rolleyes.gif o gal prisimenat koks tos vaistines pavadinimas, gal turi savo skyriu ir kituose iki centruose rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(anikita @ 2009 10 30, 14:34)
as puse vilniaus apvaziavau..sakonera doh.gif  tada sedau ir pradejau skambint..atradau tik pelesos gatveje kur homeopatija prekiauja...pabandykite surasti tokio pobudzio vaistine kaune..nes iprastas vaistines man jau nusibodo lankyt..nera ir nera.. doh.gif

ne vien kaune pasirodo tokios problemos del sio vaistuko. tai ka daryti mamytem kurios gyvena dar smulkesniuose miesteliuose jei jau kaune ir vilniuj sunku rasti, rodos kad ten vaikuciai tai neserga laringitu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irtisa: 30 spalio 2009 - 22:25
Mane jau pradeda nervint tas laringitas. jau dziaugiaus kad retai bebuna, bet... dabar per men antras artas... Keturios dienos darze ir vel tas pats per ta pati. doh.gif Svarbiausia kad nera didelio laringito, dusuliu nera, bet... baisus lojantis kosulys para, o paskui slapias arba sausas astrus kosulys tesiasi..aisku plius slogos is niekur islenda doh.gif Vakar vakare jau girdejau kad balsas nebetoks,verkimasa laringitinis, tai pagarinau, jei ne pakosejimas bjaurus retkarciais ne nepasaytum kad vaikas aplamai sergantis... doh.gif Ir vis per panos pastovu klykima del kiekvieno nieko doh.gif Praded galvot ar raminamuju kokiu nereik, nes kai tik namuos taip ir eina kaukdama klykdama, dar ei su broliu susipesa.... doh.gif Ir to pasekmes dazniausiai laringitas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irtisa @ 2009 10 30, 22:28)
nu jo nuo musu vaisvydava ganetinai tolokai  rolleyes.gif o gal prisimenat koks tos vaistines pavadinimas, gal turi savo skyriu ir kituose iki centruose  rolleyes.gif

Čia Šeimos vaistinė, jų visas tinklas, tai gal ir kitos prisipirkę g.gif Litfarmoje siūlė užsakyti, atvežtų mirksiukas.gif

O maniškei nieko ir nebuvo. Tik drėgnai pakosti kartais. Gal tik mane striokas buvo suėmęs, o ne laringitas pasikartojo g.gif Nežinau, inhaliuoti šiandien ar ne unsure.gif
Atsakyti
Temoje radau paminėtą klenbiterolį nuo laringito. Mums gydytoja irgi liepė gerti, bet dviejose vaistinėse pasakė, kad tokio jau nebeparduoda. Daugiau neieškojau, nes nenorėjau ir taip sergančio vaiko tampyt po tokį orą. Gal vis dėlto kuris nors vaistinių tinklas tebeprekiauja?
Pirmą kartą mums laringitas. Vaikui 2 metai 7 mėnesiai. Pradėjo eit į lopšiuką, ir... verysad.gif
Atsakyti
Cia apie clenbuteroliclenbuterolio niekad mums nera skyre prie laringito g.gif asmeniskai geriau jau koki sirupiuka duociau, ir garintis daznai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 04 lapkričio 2009 - 14:59
clembutarolis atgyvena, yra pilna kitų sirupų, panašus gal jis daugiau į ventoliną.
Atsakyti
Sveikos. niekad neturėjom problemų su kosuliu per visus 2,5 metų. Tris dienas laikėsi temperatūra 37,5 o šiandien nukrito temperatūra bet atsirado kosulys. gerklytė neraudona, plaučiuose irgi nieko blogo nesigirdi (na bent jau kiek pavyko išgirsti neprofionalo ausimis su statoskopu). viena įdomybė kad kosėja nepastoviai, keletą kartų per dieną. ar tia glai būti laringitas?
beje kuo palengvinti atsikosėjimą?
Atsakyti
QUOTE(nykshtuke @ 2009 11 05, 07:55)
Sveikos. niekad neturėjom problemų su kosuliu per visus 2,5 metų. Tris dienas laikėsi temperatūra 37,5 o šiandien nukrito temperatūra bet atsirado kosulys. gerklytė neraudona, plaučiuose irgi nieko blogo nesigirdi (na bent jau kiek pavyko išgirsti neprofionalo ausimis su statoskopu). viena įdomybė kad kosėja nepastoviai, keletą kartų per dieną. ar tia glai būti laringitas?
beje kuo palengvinti atsikosėjimą?

o ar lojantis kosulys? jei ne tai ne laringitas...
nuo kosulio dazniausiai prospan sirupiuka geriam..kaina ne is mazuju , bet mums padeda...
Atsakyti