QUOTE(fishke @ 2009 11 05, 11:53)
nes kai išgirsti vaiką "lojant" , neaiškumų nelieka, nors susergama ir pirmą kartą . Tą kosulį lengva atpažinti ir nebepamiršti niekad

gal kas ir pataisys mane
O vat as nepazinau, kai maniske pirma karta "uzlojo"

O ir tas kosulys man tikrai neprimine lojimo

Toks sunkus, storas kosulys buvo dar vis bandziau isiklausyt ir isgirsti "lojima", tik atvaziavus greitoji pasake -Laringitas

. Va tik ligoninej, kai kosint atsikartodavo aidas, tada tikrai i lojima buvo panasus
Turejom ta "dziaugsma" jau kelis kartus, esam ir i ligonine ne karta vaziave

Ir labai skirtinga patirtis is tu ligoniniu. Buna, kad nakti nuvaziavus i ligonine - antra diena paleidzia, o va paskutini karta teko net 3 dienas pagulet

Kai buvo pirmi priepuoliai, tai dvi gydytojos nerekomendavo inchaliatoriu, tipo, nieko gero

Nors as prisisikaicius SM, primygtinai prasiau, kad man paaiskintu kaip su jais reikia kvepuot

O paskutini karta labai sauni gydytoja pasitaike, tai tiesiai is ligonines vaziavom i vaistine pirkt to gero daikto inchaliatoriaus

Dar visa veiksmu plana ta geroji gydytoja surase. Ir dar pabreze, kad tai judriu, greit susylanciu vaiku liga

O as irpastebejau, kad maniske beveik visada "uzloja" po to, kai "is dusios" issiduksta su vaikais