Įkraunama...
Įkraunama...

LARINGITAS

QUOTE(Inguliaa @ 2008 10 06, 09:12)
As namie ir kazkaip bijau ichaliuoti su adrenalinu,manau,kad tai rimtas vaistas(na nebent jau labai dustu,bet ir tai manau vaziuociau i ligonine).Inchalicijas darau su brontexu ir mum tai labai padeda,taip pat ant kakliuko dedu siltos druskos kompresa ir gyslocio arbatos mano maziui tai labai padeda thumbup.gif

kai viena karta paguli ligonineje ir is ten parsivezi dar pora ligeliu,tai patikek inhaliuotum su bet kuo tik kad vaikui palengvetu ,ir nevisada karstas garas padeda
mano suneliui nuo karstu garu ir kompresu tik bukle blogeja,laringitui uzklupus inhaliuojames su adrenalinu ir natrio chloridu,ir daug arbatu thumbup.gif
Atsakyti
na apie karstus garus man atrodo mes cia nekalbam, kalbame apie siolaikiskus inhaliatorius, tokius kaip ir ligoninese, kur inchaliojamas dregnas oras...nes karstos inchaliacijos tik labiau gali pakenkti, nes gali del siltu garu isbrinkti gerklyte, nors as kazkada ir dariausi, ir nenumiriau smile.gif
Atsakyti
[quote=Viliana,2008 10 06, 12:25]
na apie karstus garus man atrodo mes cia nekalbam, kalbame apie siolaikiskus inhaliatorius, tokius kaip ir ligoninese, kur inchaliojamas dregnas oras...nes karstos inchaliacijos tik labiau gali pakenkti, nes gali del siltu garu isbrinkti gerklyte, nors as kazkada ir dariausi, ir nenumiriau smile.gif
[/quot
kiekvienam ligoniukui reikia pritaikyti gydyma,dukra mazyte budama irgi sirgo laringitu,bet tik isgirdus lojima uzkaisdavau virduli prie lovytes ir uzdengdavau paklode ,ir ji ryte budavo sveika thumbup.gif ,ir galedavom eiti i lauka [zinoma vasara ],o va sunelio visiskai kitokia ligos eiga verysad.gif
Atsakyti
nava, neseniai pasisakiau sioje temoje ir viduj dziaugiausi, kad mes jau senokai besam sirge ta liga ir vat, kaip tycia, sunutis susirgo doh.gif aciu dievui lengvai, nes tik pora dieneliu taip pakosejom ir dabar slapiai atkosti jau...bet tos pora naktu tai jau kosmariskos buvo blink.gif dar gerai, kad be dusuliu, bet vis vien visokiu jau nesamoniu prisigalvojau...ir padejo mums vieni vaistukai Stodal homeopatinis sirupas, dag siltu arbatu ir garinimas...
na, dabar jau zadu isigyt inhaliatoriu, sakau gi bus ir patiems kai reikes, o va dabar dar tik sugalvojau gera garinimo buda - ir tikrai liuks...nei vaiko labai jau kankint, nei ka...pasiemiau maza spiruokline elektrine virykle, dideli puoda su vandeniu (ji iki virimo uzkaitinau and normalios virykles), i vandeni imeciau ciobreliu ir uzkaiciau...tada atsisedom su sunuciu ant grindu ir isbuvom gera pusvalandi - prisikvepavom liuksiskai - puodas po truputi verda, garai kyla, ir ne karsti tokie, pasaku prisikaitem, prisikalbejom biggrin.gif dar ir virs puodu pakvepavom...o va siandien turim slapia slapia kosuly jau... rolleyes.gif vienu zodziu, tikrai liuks budas garinimo, nes aksciau garindavom su spec.inhaliatoriu, kur karsta vandeni pili ir kvepuoji, bet pastoviai turi laikyt kad nepasilenktu ir neisbegtu karstas vanduo ir tie garai per karsti vaikui kai nosi prikisa doh.gif
pabandykit, tikrai visai gerai ir gana ilga laiko tarpa galima isbut, nes gi visos zinot, kokie tie vaikai nekantrus ir kaip sunku juos priprasyt kad kvepuotu tais garais...
na, cia gera instrukcija biggrin.gif tik galiu dar ispejima pridet - tik nebandykit to daryti kambari, nes nukris visi tapetai lotuliukas.gif doh.gif geriausia tai daryti tualete ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonatute: 10 spalio 2008 - 14:19
Su tuo garinimu vonioje nepatogumas tas, kad vaikas visas suprakaituoja, turi jį prieš išnešdama į kambarius gerai nušluostyt, perrengt, bet ir tai galvytė būna drėgna... unsure.gif Man vien dėl to toks garinimo būdas nepatinka.
Mes irgi turim, kaip ir daugumas čia, kompresorinį inhaliatorių, kol kas su laringitu kovojam vien su druskos tirpalu, bet tik tiek, kad aš labai anksti pradedu jį inhaliuoti, neleidžiu ligai progresuot... Tik išgirstu, kad kažkas prasideda, ir inhaliuojamės smile.gif

Sveikatytės visiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bobulytė: 10 spalio 2008 - 20:27
susirgo mano mažoji- loja šuniuku, sloguoja, buvom pas gydytojus lyg ir įtaria laringitą, plaučiai švarūs, vaistų kažkokių ypatingų neišrašė,jau ketvirta para- padėtis kaip ir gerėja, labiausia neramina tai,kad užraudę abi akytės( obuoliai raudoni, vokai patinę, užgriuvę)- akim jokių vaistų neskyrė.
noriu paklausti ar jums yra tekę susidurti su tokiu simptomu? ar nereikia bijot dėl to raudonumo, gal reiktų kaip nors gydyti, ar dar kart vežt pas kitą gydytoją?, i

Atsakyti
QUOTE(Bobulytė @ 2008 10 10, 21:26)
Su tuo garinimu vonioje nepatogumas tas, kad vaikas visas suprakaituoja, turi jį prieš išnešdama į kambarius gerai nušluostyt, perrengt, bet ir tai galvytė būna drėgna... unsure.gif Man vien dėl to toks garinimo būdas nepatinka.
Mes irgi turim, kaip ir daugumas čia, kompresorinį inhaliatorių, kol kas su laringitu kovojam vien su druskos tirpalu, bet tik tiek, kad aš labai anksti pradedu jį inhaliuoti, neleidžiu ligai progresuot... Tik išgirstu, kad kažkas prasideda, ir inhaliuojamės  smile.gif

Sveikatytės visiems  4u.gif

na taip, sutinku kad vaikas suprakaituoja, bet kai nera kitos iseities tai paprastesni buda renkuosi, nes ir vaikui lengviau ir paciai...

QUOTE(frederica @ 2008 10 11, 11:26)
susirgo mano mažoji- loja šuniuku, sloguoja, buvom pas gydytojus lyg ir įtaria laringitą, plaučiai švarūs, vaistų kažkokių ypatingų neišrašė,jau ketvirta para- padėtis kaip ir gerėja, labiausia neramina tai,kad užraudę abi akytės( obuoliai raudoni, vokai patinę, užgriuvę)- akim jokių vaistų neskyrė.
noriu paklausti ar jums yra tekę susidurti su tokiu simptomu? ar nereikia bijot dėl to raudonumo, gal reiktų kaip nors gydyti, ar dar kart vežt pas kitą gydytoją?, i

as tai tikrai vezciau pas gydytoja, nes laringitas ir akytes manau neturi nieko bendra, cia jums manau prisidejo dar vienas uzdegimas...israsys kokiu lasiuku akims, gal praeis...arba pabandykit is vaistines, dar ir su vaistininke pasitarus, nusipirkit homeopatiniu lasiuku akims Oculoheel http://www.imuniteta...cija.php?vid=71
manau, kad jie tikrai nepakeks...

Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2008 10 11, 13:13)
na taip, sutinku kad vaikas suprakaituoja, bet kai nera kitos iseities tai paprastesni buda renkuosi, nes ir vaikui lengviau ir paciai...
as tai tikrai vezciau pas gydytoja, nes laringitas ir akytes manau neturi nieko bendra, cia jums manau prisidejo dar vienas uzdegimas...israsys kokiu lasiuku akims, gal praeis...arba pabandykit is vaistines, dar ir su vaistininke pasitarus, nusipirkit homeopatiniu lasiuku akims Oculoheel http://www.imuniteta...cija.php?vid=71

O aš nesutinku, kad čia akyčių uždegimas schmoll.gif
Čia gali rimtesnės problemos simptomas būti unsure.gif Nenoriu mamytės gąsdinti, tačiau siūlyčiau parodyti rimtam gydytojui, tegul apžiūri patinimus.
O laringitas ir patinimai turi labai daug bendro, nes laringito metu patinsata kvėpavimo takai, o akyčių patinimas taip pat susijęs. Mums laringito metu būdavo ausytė užtinusi, žodžiu reikia važiuoti pas patyrusį vaikučių gydytoją.

Sveikatytės, tikiuosi mano postringavimai nepasitvirtins... unsure.gif
Atsakyti
jau lojam doh.gif lekiu ieškot juodojo ridiko unsure.gif
Atsakyti
parašyk kaip ruoši juodąjį ridiką
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2008 10 11, 12:13)

QUOTE(Bobulytė @ 2008 10 11, 20:01)
O aš nesutinku, kad čia akyčių uždegimas  schmoll.gif
Čia gali rimtesnės problemos simptomas būti  unsure.gif  Nenoriu mamytės gąsdinti, tačiau siūlyčiau parodyti rimtam gydytojui, tegul apžiūri patinimus.
O laringitas ir patinimai turi labai daug bendro, nes laringito metu patinsata kvėpavimo takai, o akyčių patinimas taip pat susijęs. Mums laringito metu būdavo ausytė užtinusi, žodžiu reikia važiuoti pas patyrusį vaikučių gydytoją.

Sveikatytės, tikiuosi mano postringavimai nepasitvirtins...  unsure.gif

dėkui, mergaitės, už atsakymus ir rūpestėlį, parodžiau akytes specelistui- su akutėm viskas tvarkoj- čia kartu su liga jos užtino, bet jau gerėja.
Būkim visi sveiki ir nebesirkim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauke @ 2008 10 13, 10:48)
parašyk kaip ruoši juodąjį ridiką

išskobiau šiek tiek ir medaus įdėjau cool.gif kai prisirinks sulčių, duosiu po arbat. š. Nusipirkau ir tų phosp...... lašiukų, homeovox ir gysločio arbatos. Tai tikiuos, kad stipriai neįsisirgsim unsure.gif Aij, dar Islos su akcija gavau, 5 lt su centais kainavo (eurovaistinėj) mirksiukas.gif

bandysiu dar kopūstų sulčių pasiūlyt, aišku jei gers unsure.gif na žodž, visokiais liaudiškais būdais
Atsakyti