Įkraunama...
Įkraunama...

LARINGITAS

QUOTE(xeditux @ 2008 11 13, 17:44)
Sveikos mamytes  4u.gif  Mes irgi susirgom laringitu verysad.gif  O kur galima nusipirkti inhaliatoriu? nes randu tik internetines parduotuves, kuriu pristatymas 3 dienos...o reiktu siandien....

akropoliuose euro vaistinese,mazosiose nera.kaina apie 200 lt.
Papildyta:
QUOTE(rgintare @ 2008 11 12, 22:49)
butu gerai, dabar jau lyg ir pasveikom, bet ateiciai pravers vistiek.
aciu 4u.gif

specializuota vaistine "Vitaminu pasaulis", Ateities 91, PC "Mandarinas".
www.vitamin.lt, tel/faks 8-5 2793963, mob. tel +370 618 77483
Atsakyti
QUOTE(irma.indreliene @ 2008 11 13, 19:39)
akropoliuose euro vaistinese,mazosiose nera.kaina apie 200 lt.

ACIU 4u.gif
Atsakyti
ACIU LABAI UZ INFO 4u.gif

specializuota vaistine "Vitaminu pasaulis", Ateities 91, PC "Mandarinas".
www.vitamin.lt, tel/faks 8-5 2793963, mob. tel +370 618 77483
[/quote]
Atsakyti
Nupirko vyras inhaliatoriu, bet sunus nesiduoda uzdedamas tos kaukes verysad.gif Tai vonioj sedejo dviese, karsta vandeni pasileide smile.gif
Atsakyti
Man dar vienas toks klasuimas iskilo - o jus nei viena negirdet vaikiuku antibiotikais? Man daktare israse, bet sake duoti, jei temperatura vel sukils (ji pas mus buvo virs 39 tris dienas), bet as jau sudaviau doh.gif O dabar galvoju, gal nevertejo, nes siandien ji jau nebe tokia auksta buvo.....gal daugiau nebeduoti, o geriau tu hemeopatiniu vaistuku nusipirkti??? g.gif Jau nebezinau ko griebtis, nes pirma syki matau vaika toki bejegi, visiskai nieko nevalgo,tik MP....
Atsakyti
NEUOS NES DAR MAŽIUKAS ,JAM BAISU
GALIMA IŠ IŠ TOLIAU GARINTI JEI VAISTUS, NEBŪTINAI PRISPAUSTI PRIE VEIDO
MES ANTIBUS GERIAM, KAI KOSULYS BŪNA NEGRAŽUS IR NEGERĖJA, NES PO LARINGITO DAR IŠLENDA SLOGA, KOSULYS
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2008 11 13, 22:10)
Nupirko vyras inhaliatoriu, bet sunus nesiduoda uzdedamas tos kaukes  verysad.gif  Tai vonioj sedejo dviese, karsta vandeni pasileide  smile.gif

Maniske irgi nekvepavo per kauke, pas mus dar priede buvo toks antgalis per burnyte kvepuot, gal ir pas jus bus toks ir maziukas kvepuos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2008 11 13, 23:52)
Man dar vienas toks klasuimas iskilo - o jus nei viena negirdet vaikiuku antibiotikais? Man daktare israse, bet sake duoti, jei temperatura vel sukils (ji pas mus buvo virs 39 tris dienas), bet as jau sudaviau  doh.gif  O dabar galvoju, gal nevertejo, nes siandien ji jau nebe tokia auksta buvo.....gal daugiau nebeduoti, o geriau tu hemeopatiniu vaistuku nusipirkti???  g.gif  Jau nebezinau ko griebtis, nes pirma syki matau vaika toki bejegi, visiskai nieko nevalgo,tik MP....

Aš turiu Babyhalerį, nusipirkau, bet nenaudojau. Gal jis jums pagelbėtų g.gif Pasitarkite su gydytoja.
Temperatūra ir mums laikėsi 3 dienas, bet kraujas parodė, kad antibiotikų nereikia
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2008 11 13, 23:52)
Man dar vienas toks klasuimas iskilo - o jus nei viena negirdet vaikiuku antibiotikais? Man daktare israse, bet sake duoti, jei temperatura vel sukils (ji pas mus buvo virs 39 tris dienas), bet as jau sudaviau  doh.gif  O dabar galvoju, gal nevertejo, nes siandien ji jau nebe tokia auksta buvo.....gal daugiau nebeduoti, o geriau tu hemeopatiniu vaistuku nusipirkti???  g.gif  Jau nebezinau ko griebtis, nes pirma syki matau vaika toki bejegi, visiskai nieko nevalgo,tik MP....

Visu pirma gal jums nuo antibijotiku ir pasidare geriau, taciau pradejus gerti geriau jau baigti kursa.As uzbaigciau, nes neisgydyta ir atsinaujinusi liga yra labiau pavojinga.

Mums su laringitu pries savaite teko paguleti ligoninej. Uzejo labai staiga, dusino, nerealus kosulys, taciau kadangi greitai atsidurem ligoninej, laiku pagavom liga uz ausu ir ji pabego thumbup.gif Jau pirma vakara po 3 adrenalino inhaliaciju nakty nedusino ir mazai kosejo thumbup.gif Pirmakarta labai priesinosi tai inhaliacijai, bet mes jega su vyru uzdejom ta kauke, ir kazkaip supranto kad jis nelaimes, poto leisdavo uzdeti kauke tik sunkiausia buvo isedeti vienoje vietoje, tai budavo kad net su kauke sokinedavo ant lovo lotuliukas.gif Kadangi isgasdino kad laringitai kartojasi - isigijom inhaliatoriu, bandem sy vakara tai ne per kur neleidzia uzdeti tos kaukes doh.gif Nu bet uzdejau suaugusiuju kauke, tevelis pakvepuoja tai paskui ir jam idomu kas cia kas cia, biski pakvepavo tai dabar ir nekoseja per meigus, o tik uzmigus taip uzeidavo kosulys doh.gif
Papildyta:
QUOTE(FRAU @ 2008 11 14, 15:04)
Aš turiu Babyhalerį, nusipirkau, bet nenaudojau. Gal jis jums pagelbėtų g.gif Pasitarkite su gydytoja.
Temperatūra ir mums laikėsi 3 dienas, bet kraujas parodė, kad antibiotikų nereikia

Mums prie laringito irgi buvo temperatura 38.5 netkelis vakarus, taciau kai atsidurem ligninej padare tyrimus sake nerodo jokio uzdegimo ar rimto pakitimo todel antibijotiku neskyre.
Atsakyti
sveikutes...kazkada, mamos, rasiau, kad laringita galima puikiausiai issigydyt garinantis...dbr atsiemu savo zodzius.... nesenai mum buvo umus ir laaaaabai stiprus 3laipsnio laringitas. prabuvom reanimacijoj 2 dienas...niekam nelinkiu... matai kaip tavo vaikas dusta ir tu niekuo negali jam padet.
tiesa patarimas vaziuojantiems i ligonine.... greiciau jau patys nuvesit, nei greitoji atvaziuos, o po to nors matydama, kad vaikas negali ikvepti, vilksis gatvem 50km/h greiciu net be svytureliu...
ir dar apie inhaliaciju aparatus pasidalinsiu informacija...kaip isitikinom med.technikoj siulys bet koky aparata, kad tik parduoti (atseit jie visi vienodi). turite pasidometi, kaip vienas ar kitas aparatas skaido vaistukus (kuo smulkesniais laseliais, tuo geriau pasisavina juos organizmas). jei kas nores galesiu parekomenduoti viena aparata, cia neskelbsiu nei pavadinimo nei modelio, o apkaltins reklama dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE([Ecta] @ 2008 11 15, 01:45)

tiesa patarimas vaziuojantiems i ligonine.... greiciau jau patys nuvesit, nei greitoji atvaziuos, o po to nors matydama, kad vaikas negali ikvepti, vilksis gatvem 50km/h greiciu net be svytureliu...

Cia tai tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va, mums jau geriau, jau ir balsas atsirado tongue.gif Geriam toliau antibiotikus, inhaliatoriaus nei is tolo neprisileidziam, bet uztat nakti ir per pietu miega garais kvepuojam. Turiu labai gera oro drekintuva, kur salta gara leidzia, tai po nakties net langai aprasoje buna bigsmile.gif Gal issikapstysim rolleyes.gif Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti