QUOTE(xeditux @ 2008 11 13, 23:52)
Man dar vienas toks klasuimas iskilo - o jus nei viena negirdet vaikiuku antibiotikais? Man daktare israse, bet sake duoti, jei temperatura vel sukils (ji pas mus buvo virs 39 tris dienas), bet as jau sudaviau

O dabar galvoju, gal nevertejo, nes siandien ji jau nebe tokia auksta buvo.....gal daugiau nebeduoti, o geriau tu hemeopatiniu vaistuku nusipirkti???

Jau nebezinau ko griebtis, nes pirma syki matau vaika toki bejegi, visiskai nieko nevalgo,tik MP....
Visu pirma gal jums nuo antibijotiku ir pasidare geriau, taciau pradejus gerti geriau jau baigti kursa.As uzbaigciau, nes neisgydyta ir atsinaujinusi liga yra labiau pavojinga.
Mums su laringitu pries savaite teko paguleti ligoninej. Uzejo labai staiga, dusino, nerealus kosulys, taciau kadangi greitai atsidurem ligoninej, laiku pagavom liga uz ausu ir ji pabego

Jau pirma vakara po 3 adrenalino inhaliaciju nakty nedusino ir mazai kosejo

Pirmakarta labai priesinosi tai inhaliacijai, bet mes jega su vyru uzdejom ta kauke, ir kazkaip supranto kad jis nelaimes, poto leisdavo uzdeti kauke tik sunkiausia buvo isedeti vienoje vietoje, tai budavo kad net su kauke sokinedavo ant lovo

Kadangi isgasdino kad laringitai kartojasi - isigijom inhaliatoriu, bandem sy vakara tai ne per kur neleidzia uzdeti tos kaukes

Nu bet uzdejau suaugusiuju kauke, tevelis pakvepuoja tai paskui ir jam idomu kas cia kas cia, biski pakvepavo tai dabar ir nekoseja per meigus, o tik uzmigus taip uzeidavo kosulys
Papildyta:
QUOTE(FRAU @ 2008 11 14, 15:04)
Aš turiu Babyhalerį, nusipirkau, bet nenaudojau. Gal jis jums pagelbėtų

Pasitarkite su gydytoja.
Temperatūra ir mums laikėsi 3 dienas, bet kraujas parodė, kad antibiotikų nereikia
Mums prie laringito irgi buvo temperatura 38.5 netkelis vakarus, taciau kai atsidurem ligninej padare tyrimus sake nerodo jokio uzdegimo ar rimto pakitimo todel antibijotiku neskyre.