QUOTE(Lexa @ 2009 07 28, 20:30)
Sveiki,
gal kuri ar kuris is jusu turi TomTom Carminat navigacija ir zino is kur ja galima atnaujint nemokamai?

Isigijau nelabai seniai, tai dar nieko apie ja neismanau. Gal paaiskintumet kaip ja atnaujint ir is kur?
Mes turim TomTom IQ Routes, tai kiek įsikirtau, nuolat galima parsisiųsti atnaujinimus

iš jų paties puslapio
Pasiskaičiau šiek tiek temą, tai man juokinga pasirodė, kai žmonės vaižuoja iš Vilniaus į Alytų su navigacinėm

Aš apskritai nesuvokiu kam LT navigacinės reikia, nu, nebent su darbu ar pan daug naujų adresų, tai tada gal ir tingis mapuos ieškotis
Audriusv, matau, kad tamstos galiu paklausti. Kodėl taip jau kartais būna, kad mūsiškis TomTom (turim apie mėnesį) kartais vietoj to, kad pasiūlytų važiuot tuneliu praveda virš jo (su, aišku, sankryžom ir šviesoforais). O jau antrą kartą važiuojant pats susivokia tuneliu sukt? Dar nespėjau susigaudyt, gal vyras kada tuneliu pravažiavo ir Tomukas "išmoko", ar čia šiaip jam kas "praslįdo"..

Nu bet tą dieną ant Tomo ilgai pykau, nes iki taško už 8km nuvedė tiksliai per aplinkui - kaip man susidarė įspūdis, ilgesniu keliu, bet kad visad posūkiai į dešinę būtų
Bet šiaip tai aš juo esu žiauriai patenkinta

Skaičiuoja gal ir ilgai, bet nebūtina vestis atstūmus kelioms dienoms į priekį

ir šiaip man patinka pop.mapą turėti ir didelius atstumus pačiai planuotis