Įkraunama...
Įkraunama...

GPS navigacija 2

kokia butu jusu nuomone apie si aparaciuka? navigacija

ir dar apie si smile.gif navigacija

dekui uz ats 4u.gif

domina dar ar galima bus bet kada patiems atsinaujint zemelapius? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine: 29 liepos 2009 - 15:10
QUOTE(audriusv @ 2009 08 07, 09:57)
Apie ką aš senokai rašiau... Tačiau žiūriu žmonės netiki tol kol patys neužsirauna...

tai žinoma netiki biggrin.gif be to, firma, perinstaliavusi mūsų Mią (kaip man gaila mano meilės, tai negaliu verysad.gif ) sakė, kad tai vienas iš geriausių. tarp kitko, lygiai taip pat atsiliepia aie juos (IGO) ir kiti, bet vat mūsų lūkesčių neatitiko, nors, kai pasiklausiau pažįstamų, tai IGO geriau nei TomTom ax.gif gal tiesiog mes žemėlapius ne tuos paėmėm g.gif o gal senas pripratimas
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 08 07, 11:37)
tai žinoma netiki biggrin.gif be to, firma, perinstaliavusi mūsų Mią (kaip man gaila mano meilės, tai negaliu verysad.gif ) sakė, kad tai vienas iš geriausių. tarp kitko, lygiai taip pat atsiliepia aie juos (IGO) ir kiti, bet vat mūsų lūkesčių neatitiko, nors, kai pasiklausiau pažįstamų, tai IGO geriau nei TomTom ax.gif gal tiesiog mes žemėlapius ne tuos paėmėm g.gif o gal senas pripratimas

Sakyti gali daug ką. Tegu pasako kokie paskutiniu metu IGO varikliuke padaryti pakeitimai ir algoritmai, kurie realiai pagerina navigavimo kokybę? Ne išvaizdą o navigavimo logiką...
Pas TT vien Map Share ir IQ Routes jau yra gėris... nekalbu, kad TT savo varikliukui pastoviai logikos taisymus daro...

Nesvarbu. Nepradėsiu vėl šito disputo... Kiekvienam savo. IGO ir aš naudoju :-)... kartais...
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2009 07 28, 20:30)
Sveiki,
gal kuri ar kuris is jusu turi TomTom Carminat navigacija ir zino is kur ja galima atnaujint nemokamai?  ax.gif Isigijau nelabai seniai, tai dar nieko apie ja neismanau. Gal paaiskintumet kaip ja atnaujint ir is kur?  blush2.gif

Mes turim TomTom IQ Routes, tai kiek įsikirtau, nuolat galima parsisiųsti atnaujinimus g.gif iš jų paties puslapio g.gif

Pasiskaičiau šiek tiek temą, tai man juokinga pasirodė, kai žmonės vaižuoja iš Vilniaus į Alytų su navigacinėm lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif Aš apskritai nesuvokiu kam LT navigacinės reikia, nu, nebent su darbu ar pan daug naujų adresų, tai tada gal ir tingis mapuos ieškotis blush2.gif

Audriusv, matau, kad tamstos galiu paklausti. Kodėl taip jau kartais būna, kad mūsiškis TomTom (turim apie mėnesį) kartais vietoj to, kad pasiūlytų važiuot tuneliu praveda virš jo (su, aišku, sankryžom ir šviesoforais). O jau antrą kartą važiuojant pats susivokia tuneliu sukt? Dar nespėjau susigaudyt, gal vyras kada tuneliu pravažiavo ir Tomukas "išmoko", ar čia šiaip jam kas "praslįdo".. g.gif Nu bet tą dieną ant Tomo ilgai pykau, nes iki taško už 8km nuvedė tiksliai per aplinkui - kaip man susidarė įspūdis, ilgesniu keliu, bet kad visad posūkiai į dešinę būtų g.gif doh.gif
Bet šiaip tai aš juo esu žiauriai patenkinta thumbup.gif Skaičiuoja gal ir ilgai, bet nebūtina vestis atstūmus kelioms dienoms į priekį drinks_cheers.gif ir šiaip man patinka pop.mapą turėti ir didelius atstumus pačiai planuotis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 14 rugpjūčio 2009 - 01:37
Noriu užduoti kvailą klausimą biggrin.gif Jei skirtingų firmų navigacijose instaliuota ta pati žemėlapių programa (pvz Igo 8), ar ji skirtingose navigacijose veiks taip pat? Ar verta mokėti už navigaciją brangiau, kai galima nusipirkti pigesnę su tokia pat žemėlapių programa? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Kuri žemėlapių programa pripažįstama vis tik geriausia? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jucy: 28 rugpjūčio 2009 - 17:03
QUOTE(ylang @ 2009 08 28, 17:44)
Noriu užduoti kvailą klausimą  biggrin.gif  Jei skirtingų firmų navigacijose instaliuota ta pati žemėlapių programa (pvz Igo 8), ar ji skirtingose navigacijose veiks taip pat? Ar verta mokėti už navigaciją brangiau, kai galima nusipirkti pigesnę su tokia pat žemėlapių programa?  4u.gif

Veiks taip pat. Skirtumas gali būti programos startavimo greitis, vidinės atminties dydis, ekrano dydis bei raišką QWGA(320x240) arba VGA(640x480), galimybė naudotis papildoma kortele,peržiūrėti nuotraukas, filmus, naudoti kaip mp3 grotuvą ir t.t. ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Jucy @ 2009 08 28, 17:56)
Sveiki. Kuri žemėlapių programa pripažįstama vis tik geriausia?  4u.gif

Ginčytinas klausimas kaip kas atsirado pirmiau - višta ar kiaušinis.
Geriausia yra ta kurią turi thumbup.gif
Atsakyti
Geriausia navigacija vaikštinėjant po kitos šalies miestus yra mobilus telefonas NOKIA E51 + Bluetooth GPS imtuvas HOLUX M-241.
Nusiperki papildoma akumuliatorių telefonui ir pora AA baterijų į GPS imtuvą ir visą dieną gali tąsytis po miestą be jokių popiergalių.
Pats šitai išbandžiau prieš porą savaičių keliaujant po Europos miestus.
Žinoma prieš tai atsisiunčiau iš Linkomanijos TomTom programėlę, kurią nulaužiau per porą valandų.
Ledas tiems kas nenori tasytis automobilinių GPS navigatorių, kurių akumuliatoriai laiko vos kelias valandas.

Žinoma prieš tai aš buvau atsisiuntęs iš internetinio aukciono Honkonge TOMTOM XL GPS navigatorių ir planavau vykti su mašiną. Bet pasiūlė keliauti autobusu ir teko pasinaudoti pirma aprašyta GPS navigacija.

Niekada neiškeisiu jo į mašininį, visų pirma dėl mobilumo - ir telefonas ir GPS.

Atsakyti
QUOTE(Baronas @ 2009 08 31, 23:49)

Žinoma prieš tai atsisiunčiau iš Linkomanijos TomTom programėlę, kurią nulaužiau per porą valandų.
Ledas tiems kas nenori tasytis automobilinių GPS navigatorių, kurių akumuliatoriai laiko vos kelias valandas.

Naujokas Baronas, o jau TomTom programas pats nusilauzia smile.gif... Jei rimtai, vaikscioti po miestus telefonai tikrai padeda, bet tikroji navigacija automobilyje yra patogiau. Ir prasau, Baronas, nereplikuoti ir nesigincyti....
Papildyta:
QUOTE(audriusv @ 2009 08 07, 09:57)
Apie ką aš senokai rašiau... Tačiau žiūriu žmonės netiki tol kol patys neužsirauna...

Kazkaip visuomet pritariu audriusv ir niekad nepritariu Bambucio. Nes vienas visomet ziuri i navigacija, o kitas i programos interface. Lygybes zenklo cia deti negalima. Is patirties- geriausia naviguoti TomTom. Jei TomTom neturi norimos salies zemelapiu, tuomet Garmin, Sygic ar iGo. Po TomTom naudojamu programu eiliskumas nebelabai svarbus......
Atsakyti
QUOTE(chalatas @ 2009 09 08, 14:09)
O kodel ta prietaisa reikia nulauzineti?

"Nulaužinėjamas" ne prietaisas, o jame esanti programinė įranga.
Visa programinė įranga yra perkama ir ji veikia be "nulaužymo". Tie, kurie, nori sutaupyti programinę įrangą turi naudoti perdarytą. Šį procesą atlieja Hackeriai - nulaužia ir išplatina. Tokia programinė įranga skaitoma nelegali ir draudžiama ja naudotis. Bet yra kaip yra. Tie kurie kuria programinę įrangą, o būtent tą, kuri labai plačiai naudojama, kaip navigacija pvz., programistai specialiai sukuria tam tikrus blokus failuose, kurie klaidina Laužytojus ir jei koks mažiau patyręs Laužytojas tokį bloką praleidžia- programa dirba nestabiliai, dėl ko yra jaučiamas diskomfortas. Tai gali būti kad programa "pakimba", sulėtėja, netgi neišsijungia ir t.t. Kartais vien dėl to siūlomi programos atnaujinimai. Programistas taip pat seka ir sedi forumuose, kaip pvz ppcvarez, ir kuria atnaujinimus. Kodėl visi sako, kad iGO8 geriau dirba negu iGO8.3? Todėl kad be tam tikru patobulinimų įdėta ir klaidinimų. Tai amžina kova tarp autorių ir hackerių. Kaip pvz. iPhone buvo nulaužtas penkiolikmečio sekančią dieną po jo pasirodymo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronas @ 2009 09 02, 22:04)
Šiaip nenaujokas aš - jau du metus čia sėdžių ir nežinau kodėl mano prierašas "Naujokas" nesikeičia į pav., vidutioniokas smile.gif

Nesiginčiju, kad automobilyje geriau didelis aparatas o ne mobiliakas, tad čia aš kalbėjau apie du skirtingus dalykus - kelionę automobiliu ir kelionę pėsčiomis.
Pabandykit Jūs automobiliniu GPS išvaikšioti visą dieną po miestą, tada pažiūrėsiu kai už kelių valandų nusės akumas smile.gif

O kas dėl nulaužimo - jei norit - ir Jūsų TomtTominį GėPėEsĄ galiu nulaužti. He..

tai gal ir Mio programą tokią turite g.gif nes man ji buvo thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, nusipirkom TOMTOM630, isidiegiau TOMTOM HOME, gal zinote is kur gauti aktyvacijos koda? Navigacija pirkom "Elektromarkt" parduotuveje Alytuje. Kiek visur skaiciau tai tas kodas turetu buti pakuoteje, bet mes jo kazkaip neradome. Gal yra kitu butu gauti aktyvacijos koda?
Atsakyti