Įkraunama...
Įkraunama...

GPS navigacija 2

Atsakyma rasi: http://www.gps.lt/fo...wforum.php?f=42
Atsakyti
QUOTE(varnas1 @ 2010 04 18, 16:54)

Aha, jau radau, ir 15 lt na veter paleidau lotuliukas.gif paskui issiaiskinau, kaip pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 17, 16:52)
Sveiki,

vyras nusipirko navigacija Tom tom. Tik jau tas lietuviskas vedlys, tai nu siaubas... turejo pasiskolines, tai ten irasyta zbignevo kalba. sakykit, kaip ja butu galima isirasyti? zinau, yra kas taip padaro, bet gal namu salygom galima tai paciai atlikt?  biggrin.gif

Pasijuokti gerai , bet kelioneja po 30 min nusibosta tas zbignevas juodai...
Papildyta:
QUOTE(InMarket @ 2010 01 27, 01:22)
Tas nebrangus tai kiek....? Visisko slamsto reikia ar kiek patvaresnio? biggrin.gif Na o jei rimtai... negalima taip nebendravus atsakyti kas zmogui geriau...
Papildyta:
Matote, tos funkcijos, tai tik programa, bet nieko bendro su kokybe nebuna, tad is esmes esate teisus, taciau yra ir kita medalio puse... Cia kaip ir is auto puses - juk brangus dzipas ne del to kad jis turi privalumu - jo tiesiog paskirtis ir tarnavimas bei aptarnavimas kitas biggrin.gif
Papildyta:
Neabejoju kad ir naujas zigulys zenkliai pigesnis nei kad ir paprastas mersas, bet negi dabar jus pradesite vadinti nevykeliais kurie ne su ziguliais vazineja... ?
kas tas 600MHz ir kad dual procesorius ar sirfIII+ jei kad ir tas pats brangusis garminas turedamas nors ir 333Mhz veikia zenkliai greiciau ir be strigimu bei nepakimba, o tokios knopkes kaip RESET net nesimato nes nereikia, ne taip kaip kiniskoje linijoje kur ji tapus pagrindine knopke wink.gif

Viskas yra OK ir pigus ir brangesni - svarbu to zmogaus rankose, kuriose jis ir turi buti, o taip teigti kategoriskai ir nera grazu manau smile.gif

Apie garmina man geriau neprimink... doh.gif
stovint vietoje jis man rode kad vaziuoju 800km/h greiciu.. jo firminis
garantinis , trys kartus typo softa keite kol grazinau visai ji. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambucio @ 2010 05 24, 21:13)
Pasijuokti gerai , bet kelioneja po 30 min nusibosta tas zbignevas juodai...
Papildyta:

Bet geriau Zbignevas nei tas Vladas, ar Valdas, ar koks ten jis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambucio @ 2010 05 24, 21:13)

Pries kelias dienas įsigyjau Nokia X6 su Ovi žemėlapiais. Du kartus mergužėlė iš garsiakalbio perspėjo apie viršytą greitį: vienakart sėdėjau namie ant sofos, kitą karta stovejau sankryžoj biggrin.gif

Kaži į šitą reikalą irgi galima Ramanausko personažą įdėti ? Pramogai kartais gal visai nieko bus smile.gif
Atsakyti
Turiu IGO8. KUr galiu talpinti muzika? I kuri kataloga?
Atsakyti
Gal kas galit pasakyt kokio galingumo procesorius šitam yra?
TomTom ONE IQ Routes Europe 42 ax.gif ax.gif nerandu kur pažiūrėti 4u.gif
Atsakyti
Tom tom

Labas,

Ar verta ją pirkti? Planuojam pakeliauti, o žemėlapis nedraugas visai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nupirkau mamai TomTom One IQ.Nu tai lyg ir nieko, kalba irasem kita (nes to Vlado tai lietuviu nepavadintum..). Bet stai kilo klausimas. Toks jausmas, kad tokio dalyko kaip ezerai navigacijoje nera. Idomu, kodel? g.gif Kaip juos ten isikist...? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shviesele: 04 liepos 2010 - 20:42
Reikia pagalbos,patarimo išmanančių
Vyr.gimtadieniui noriu nupirkti navigaciją. Noriu kaip ir daugelis čia, kad daiktas atitiktų savo kainą ir ne žaisliuko. Ar įmanoma nupirkti tokį už 700lt.
Vyr.hobis su džipu po purvus braidyti, visokiais šunkelias važinėti, tad...norisi, kad navigacija atitiktų jo poreikius.
Dėkoju iš anksto už betkokį atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(gintaarielis @ 2010 07 12, 10:35)
Reikia pagalbos,patarimo išmanančių
Vyr.gimtadieniui noriu nupirkti navigaciją. Noriu kaip ir daugelis čia, kad daiktas atitiktų savo kainą ir ne žaisliuko. Ar įmanoma nupirkti tokį už 700lt.
Vyr.hobis su džipu po purvus braidyti, visokiais šunkelias važinėti, tad...norisi, kad navigacija atitiktų jo poreikius. 
Dėkoju iš anksto už betkokį atsakymą.

Garmin, Magelan - jie turi "bekelia"
as asmeniskai pats esu bekeles fanas (motociklistas), tai i paprasta kinietiska navigatoriu susidejau Ozzi Explorer, su skenuotais Lt zemelapias.
Dirba puikiai, esu patenkintas.
Atsakyti
QUOTE(HrMr @ 2010 07 12, 12:20)
Garmin, Magelan - jie turi "bekelia"
as asmeniskai pats esu bekeles fanas (motociklistas), tai i paprasta kinietiska navigatoriu susidejau Ozzi Explorer, su skenuotais Lt zemelapias.
Dirba puikiai, esu patenkintas.

Intensyviai ie6kau info ir kuo daugiau skaitau tuo kaina vis kyla. Norisi rimto daikto. Dairausi i Germin Nuvi 550 ir Megelan, Triton.
Gal dar kas pakomentuos, butent sias firmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintaarielis: 12 liepos 2010 - 12:23