QUOTE(GPS meistras @ 2011 12 07, 11:51)
Aš remiuosi faktine informacija, o ne aprašyta informacija.
Arba nesuprantu ką jūs man bandote pasakyti
Pasikartosiu, Albanija Europos žemėlapyje užima 9,1MB
Versija 2012.30
Aš pats joje nebuvau ir nevažinėjau, jei rašo kad tik pagrindiniai ir jungiamieji keliai, tai matomai taip ir yra, bet jei Garmine ~9,1MB o IGO 4-5kart mažesnis, tai negi iš ties jūs manote, kad bus IGO geresnis?
Matau GPS Meistras is vis nenutuokia apie programines irangos subtilybes.
Ar bet jau zinai kaip iGO duomenys pateikia. Paimk dabar koki dideli tekstini failiuka ir suzipuok ir palygink tada abu failus.
iGO programos kurejai stengesi idegti pacias geriausias technologijas, viena is ju tai kad jie suspaude duomenu baze. iGO isvis praktiskai viska suzipavo , ne tik zemelapius, Taip sumazindami ne tik duomenu kieki, bet ir greitesni programos veikima.
QUOTE(GPS meistras @ 2011 12 07, 09:15)
Matomai reikia tiems garminu, kas nori daugiau zemelapiu, daugiau detalumo ir t.t.
Vistik IGO keliu zemelapis ~1,6GB o garmino kone ~2,4GB...
Truputi skiriasi

Va jei atspausi duomenys iGO zemelapiu tai gausi 3-4 kartus didesnes GB apimties
Tiesiog juokinga tai girdeti kaip lygini tokius dalykus, nezinodamas kaip viskas daroma.
QUOTE(Blobse @ 2012 03 08, 19:27)
Turim 1350. Viskas būtų gerai, tik, kad labai jau lėtas ir ryšys nekoks. Be to, man ir ekrano jautrumas pe mažas. Kitų neturėjau, nežinau, gal visi jie tokie pat.
Didziausia Garmino softo problema letas zemelapiu perpaisymas, kaip dar zmones gali apsikesti kazka ieskodami zemelapi. Del rysio tai gali buti taip kad tu seniai naudojai GPS ir jis turi vel is naujo susigaudyti palydovu padetis, jei to nepadarei pries vaziuodamas tai gali susilpninti tikslia informacija.
QUOTE(keistuole @ 2011 11 29, 20:32)
na ne kiekvienam telefone ta navigacija yra
pvz man geriau paprastas telefonas, normali navigacija ir normalus fotikas, o ne viskas viename ir kasdien išsikrovęs telefonas.
Kiekvienas renkasi pagal savo poreikius, tau patinka kiseneje nesiotis trys irenginius, kitam geriau pasiimti viena ir jis viska padarys ta pati ka tu su 3 irenginiais ir dar daugiau.