Įkraunama...
Įkraunama...

GPS navigacija 2

Šiai dienai naujausi IGO-8.3 mapai;7,68GB
Visa išskirta teksta nukopine metat i naršykle, spaudžiate enter, atsidaro Torrent programa ( jei ji aišku instaliuota)ir siunciates visa žemelapiu paketa.
P.s kam neišeina galiu emailu atsiusti šios nuorodos Torrent failiuka
Sekmės drinks_cheers.gif

Siuskites torrent faila :
http://www.failai.lt...aps.torrent.htm
ir igo8,3 mapai pas jus( per torrenta)
igo8,3map Info
http://www.failai.lt...sarasas.txt.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 10 sausio 2013 - 16:02
QUOTE(Bambucio @ 2012 01 10, 02:48)
Šiai dienai naujausi IGO-8.3 mapai;7,68GB
Visa išskirta teksta nukopine metat i naršykle, spaudžiate enter, atsidaro Torrent programa ( jei ji aišku instaliuota)ir siunciates visa žemelapiu paketa.
P.s kam neišeina galiu emailu atsiusti šios nuorodos Torrent failiuka
Sekmės  drinks_cheers.gif

o kokiems modeliams cia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 10 sausio 2013 - 16:01
QUOTE(astulka1 @ 2012 01 10, 15:34)
o kokiems modeliams cia?

Modelis tai dzin koks bebutu( aparato )
svarbu softas Igo8.3 / Igo-primo . (ikrautas aparate ) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambucio @ 2012 01 10, 16:13)
Modelis tai dzin koks bebutu( aparato )
svarbu softas Igo8.3 / Igo-primo . (ikrautas aparate )  cool.gif

Pas mane IGO Amigo 8.4.2.81333.Ką man toliau daryti .Atsisiunčiau , dedi kortelę ir viską perkeli .O prieš tai reikia ištrinti ,ar palikti visą seną informacija.
Atsakyti
QUOTE(nilkasud @ 2012 01 13, 10:38)
Pas mane IGO Amigo 8.4.2.81333.Ką man toliau daryti .Atsisiunčiau , dedi kortelę ir viską perkeli .O prieš tai reikia ištrinti ,ar palikti visą seną  informacija.

Viska ka persisiuntei,
na jei reikia ir amerikos zemelapiu (jei ne juos nemeti)
meti i korteles atminti / Igo-content-map papke
Senus gali istrinti
Atsakyti
TomTom PRO 3100 žada stebėti vairuotojų elgesį kelyje, o ši informacija galės patekti ir tretiems asmenims

Plačiau apie tai straipsnyje: http://gpsmeistras.l...iruotoju-elgesi
Atsakyti
Sveiki. Gal dar kas čia bendrauja ir galės man padėti. smile.gif
Taigi, neturiu supratimo apie navigacijas, kad ir kiek skaitau. doh.gif Manau, kad kol nors vienos nepaturėsiu, nelabai ir žinosiu, ko iš jos reikia norėti. smile.gif
Renkuosi Garmin. Nesidairau į brangias. Gal galite pasakyti, kurią pasirinkti: nuvi 50, nuvi 1300 ar nuvi 1350? Kaip žinoti, kuri yra naujausia?
Navigacija naudosiu užsienyje, prabangos priedai nereikalingi. biggrin.gif Na, eismo juostos rodymas būtų privalumas. Dar tie mokamų kelių vengimai (nežinau net, gal jie visuose būna).

Taigi, labai gerai būtų nuomonės apie išvardintus Garminus (bent apie geriausią) ir dar geriau, jei pasiūlytumėt ir savo variantų. ax.gif Gerai būtų su žemėlapiais (Europos), nes atskirai įsidėti nemokėsiu pati. smile.gif
Atsakyti
Labas wink.gif
Jūs nurodėte gan skirtingus navigatorius, nes:
1300 yra be žemėlapių ir jais reikia atskirai pasirūpinti
1350 yra tas pats, tik su žemėlapiu, rodys patarimus apie eismo juostas
50 yra gamykliškai be žemėlapių, papildžius žemėlapiais rodys ir juostų patarimus (šis naujausias) tačiau 50-to modelio ekranas didesnis už pirmai du nurodytus smile.gif

Toks švelnus chaosėlis pasirinktas smile.gif Patarsiu privačiai, nes paskui už reklamą supyks adminai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arretė @ 2012 03 06, 19:16)
Sveiki. Gal dar kas čia bendrauja ir galės man padėti. smile.gif
Taigi, neturiu supratimo apie navigacijas, kad ir kiek skaitau. doh.gif Manau, kad kol nors vienos nepaturėsiu, nelabai ir žinosiu, ko iš jos reikia norėti. smile.gif
Renkuosi Garmin. Nesidairau į brangias. Gal galite pasakyti, kurią pasirinkti: nuvi 50, nuvi 1300 ar nuvi 1350? Kaip žinoti, kuri yra naujausia?
Navigacija naudosiu užsienyje, prabangos priedai nereikalingi. biggrin.gif  Na, eismo juostos rodymas būtų privalumas. Dar tie mokamų kelių vengimai (nežinau net, gal jie visuose būna).

Taigi, labai gerai būtų nuomonės apie išvardintus Garminus (bent apie geriausią) ir dar geriau, jei pasiūlytumėt ir savo variantų. ax.gif Gerai būtų su žemėlapiais (Europos), nes atskirai įsidėti nemokėsiu pati. smile.gif

Turim 1350. Viskas būtų gerai, tik, kad labai jau lėtas ir ryšys nekoks. Be to, man ir ekrano jautrumas pe mažas. Kitų neturėjau, nežinau, gal visi jie tokie pat. g.gif
Atsakyti
O tas nekoks ryšys kaip pasireiškia? Blogai veda? Ar jis blogesnis tik užstatytose teritorijose ar visur?
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2012 03 08, 20:27)
Turim 1350. Viskas būtų gerai, tik, kad labai jau lėtas ir ryšys nekoks. Be to, man ir ekrano jautrumas pe mažas. Kitų neturėjau, nežinau, gal visi jie tokie pat.  g.gif

Klausimas kas į jį įrašyta ir ar nepadaryta klaida - kaip jas daro dauguma "internautų" >>> susikrauna atrakintus žemėlapius, bei paskui susijungia visus į krūvą. Taip pat būna žmonės sujungia kelis žemėlapio failus į vieną - tas ir nepatartina.

Ryšį galite matyti paspaudę ant ryšio ikonos ekrano kampe ir čiut ilgiau palaikę. Rodys kiek palydovų pagauta ir koks tikslumas.

O dėl jautrumo - manau reikia apsilankyti pas kuriuos nors savo srities žmones, jie iš patirties pasakys ar normaliai spaudinėjasi, ar per mažai jautrus. Bet tikrai ne su plunksnelės jėga reikia vos liesti.

Jei Kaune esate, užsukite Jonavos g 204a ir apžiūrėsime draugiškai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(GPS meistras @ 2011 12 07, 11:51)
Aš remiuosi faktine informacija, o ne aprašyta informacija.
Arba nesuprantu ką jūs man bandote pasakyti wink.gif

Pasikartosiu, Albanija Europos žemėlapyje užima 9,1MB
Versija 2012.30

Aš pats joje nebuvau ir nevažinėjau, jei rašo kad tik pagrindiniai ir jungiamieji keliai, tai matomai taip ir yra, bet jei Garmine ~9,1MB o IGO 4-5kart mažesnis, tai negi iš ties jūs manote, kad bus IGO geresnis?

Matau GPS Meistras is vis nenutuokia apie programines irangos subtilybes.
Ar bet jau zinai kaip iGO duomenys pateikia. Paimk dabar koki dideli tekstini failiuka ir suzipuok ir palygink tada abu failus.
iGO programos kurejai stengesi idegti pacias geriausias technologijas, viena is ju tai kad jie suspaude duomenu baze. iGO isvis praktiskai viska suzipavo , ne tik zemelapius, Taip sumazindami ne tik duomenu kieki, bet ir greitesni programos veikima.

QUOTE(GPS meistras @ 2011 12 07, 09:15)
Matomai reikia tiems garminu, kas nori daugiau zemelapiu, daugiau detalumo ir t.t.
Vistik IGO keliu zemelapis ~1,6GB o garmino kone ~2,4GB...

Truputi skiriasi smile.gif

Va jei atspausi duomenys iGO zemelapiu tai gausi 3-4 kartus didesnes GB apimties
Tiesiog juokinga tai girdeti kaip lygini tokius dalykus, nezinodamas kaip viskas daroma.

QUOTE(Blobse @ 2012 03 08, 19:27)
Turim 1350. Viskas būtų gerai, tik, kad labai jau lėtas ir ryšys nekoks. Be to, man ir ekrano jautrumas pe mažas. Kitų neturėjau, nežinau, gal visi jie tokie pat.  g.gif

Didziausia Garmino softo problema letas zemelapiu perpaisymas, kaip dar zmones gali apsikesti kazka ieskodami zemelapi. Del rysio tai gali buti taip kad tu seniai naudojai GPS ir jis turi vel is naujo susigaudyti palydovu padetis, jei to nepadarei pries vaziuodamas tai gali susilpninti tikslia informacija.

QUOTE(keistuole @ 2011 11 29, 20:32)
na ne kiekvienam telefone ta navigacija yra
pvz man geriau paprastas telefonas, normali navigacija ir normalus fotikas, o ne viskas viename ir kasdien išsikrovęs telefonas.

Kiekvienas renkasi pagal savo poreikius, tau patinka kiseneje nesiotis trys irenginius, kitam geriau pasiimti viena ir jis viska padarys ta pati ka tu su 3 irenginiais ir dar daugiau.
Atsakyti