Įkraunama...
Įkraunama...

spermos kokybe ir tyrimai

QUOTE(liepa7 @ 2008 07 11, 15:11)

Kuo greiciau apsispresi, tuo greiciau ir dziaugsiesi savo kudikeliu... nezinau kokio pasiruosimo reikia vyrui? Finansinio?... Na, dar emocinio (palaikymui taves)... bet vis tiek didziausias kruvis teks tau...

Ne man tai parasei, bet galiu visa tai ir sau pritaikyti doh.gif
As tai jau apsisprendziau, kad noriu IVF, kad suteikti sau vilti nestuke.gif Atsibodo saves gaileti schmoll.gif
Tik mano visus norus toks neaiskumo sydas gaubia. verysad.gif MB kol kas spardosi, o toki zingsni zengti, t.y. IVF daryti, reikia abieju didelio tikejimo, vienas kito palaikymo ir supratimo, pastangu dejimo (finansiniu ir valios, t.y. visokiu zalingu iprociu apsisakymo arba sumazinimo) ir t.t.
O abidniausia tai, kad kai vyriskos problemos, tai tas vyras tu pastangu maziau rodo. Tai ir gasdina mane tai, kad darant IVF nelikciau viena su savo isgyvenimais g.gif
Stiprybes mums visoms doh.gif
Atsakyti
nu prisiskaiciau cia visokiu istoriju, ziuriu neblogas tas profertil...bet va dar tie vitaminai newnordic uzkliuvo? jie pigesni...gal juos bandyti? net nezinau...kad zinociau, tai greitai nuspresciau...
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2008 07 11, 17:05)
Tik mano visus norus toks neaiskumo sydas gaubia.  verysad.gif  MB kol kas spardosi, o toki zingsni zengti, t.y. IVF daryti, reikia abieju didelio tikejimo, vienas kito palaikymo ir supratimo, pastangu dejimo (finansiniu ir valios, t.y. visokiu zalingu iprociu apsisakymo arba sumazinimo) ir t.t.
O abidniausia tai, kad kai vyriskos problemos, tai tas vyras tu pastangu maziau rodo. Tai ir gasdina mane tai, kad darant IVF nelikciau viena su savo isgyvenimais  g.gif
Stiprybes mums visoms  doh.gif

Einu kartu su jumis šiuo keliu... ir žinau, kiek reikia drąsos, stiprybės, tikėjimo ir pasiryžimo, o kartais ir kitų padrąsinimo, stumtelėjimo iš nugaros.... nesimaudau piniguose ir aš, neblizgantys ir MB rezultatai, bet tikrai žinau, kad niekas kitas to už mane nepadarys ir labiau nepatikės, kad mums pasiseks... o tikėjimas sėkme čia būtinas... ir tada kai pati esi stipri, kai šalia esantis žmogus mato, kad neabejoji, kad tikrai tas laikas dabar, o ne kada nors.... tada ir jis eina paskui tave, ir nesipriešina, o deda pastangas bendram tikslui...
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2008 07 11, 15:11)

Kuo greiciau apsispresi, tuo greiciau ir dziaugsiesi savo kudikeliu... nezinau kokio pasiruosimo reikia vyrui? Finansinio?... Na, dar emocinio (palaikymui taves)... bet vis tiek didziausias kruvis teks tau...

o kuria prasme didziausias kruvis? blush2.gif unsure.gif
QUOTE(Relaks @ 2008 07 11, 17:05)
Ne man tai parasei, bet galiu visa tai ir sau pritaikyti doh.gif
As tai jau apsisprendziau, kad noriu IVF, kad suteikti sau vilti  nestuke.gif  Atsibodo saves gaileti  schmoll.gif
Tik mano visus norus toks neaiskumo sydas gaubia.  verysad.gif  MB kol kas spardosi, o toki zingsni zengti, t.y. IVF daryti, reikia abieju didelio tikejimo, vienas kito palaikymo ir supratimo, pastangu dejimo (finansiniu ir valios, t.y. visokiu zalingu iprociu apsisakymo arba sumazinimo) ir t.t.
O abidniausia tai, kad kai vyriskos problemos, tai tas vyras tu pastangu maziau rodo. Tai ir gasdina mane tai, kad darant IVF nelikciau viena su savo isgyvenimais  g.gif
Stiprybes mums visoms  doh.gif

ziuriu musu vyrai bus panasus labai doh.gif gerai sakai - bedos tai kaip vyriskos, bet tie vyriskiai kaip tik maziausiai ir deda pastangu.. bet kokiu - kazkoki neigima ijunge, dar kazka..nesuprasi... as siaip irgi nusiteikus ilgiau nelaukus daryti IVF jei rieks...o jis "pastosi tu, viskas gi man gerai....jei nepastosi - eik pasitikrink, kazkas gal negerai pas tave" doh.gif doh.gif
tikrai kad stiprybes mums 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara, kiekviena vakara vis prisedu ir paskaitau, 2007-01-02 mano vyras pasidare antra Spermogramos tyrima,
spermos kiekis ..... 1,1ml
suskystejimo laikas ..... nesuskystejo
pH .... 8,0
tasumas ..... 9cm
spalva ..... gelsvai pilka
drumstumas ..... drumsta
apvaliu lasteliu kiekis ..... 1*10 6/ml
spermatozoidu judrumas ...... nucentrifugavus visa sperma rasti pavieniai D klases spermatazoidai netaisiklingi

DIAGNOZE Azoospermija

tiek tik ir galiu parasyti apie azoospermija
Atsakyti
QUOTE(kobriukė @ 2008 07 11, 23:16)
Laba vakara,    kiekviena vakara vis prisedu ir paskaitau, 2007-01-02 mano vyras pasidare antra Spermogramos tyrima,
spermos kiekis                              .....      1,1ml
suskystejimo laikas                      .....    nesuskystejo
pH                                                ....      8,0
tasumas                                      .....      9cm
spalva                                          .....    gelsvai pilka
drumstumas                                .....      drumsta
apvaliu lasteliu kiekis                    .....    1*10  6/ml
spermatozoidu judrumas              ......  nucentrifugavus visa sperma rasti pavieniai D klases spermatazoidai netaisiklingi
DIAGNOZE            Azoospermija
tiek tik ir galiu parasyti apie azoospermija

tai pala, gerai supratau, kad nei A, nei B, nei C spermiuku visai nera? sad.gif unsure.gif
Atsakyti
merginos prasau jusu pagalbos gal ka nusimanote apie mano vyriskio spermos tyrima ar yra dar vilciu ar visai nera:

spermos kiekis 2-8ml pas ji 2.3 ml
suskystejimo laikas <25min pas ji 15 min
pH 7.0-8.0 pas ji 7.4
tasumas <2cm pas ji 1 cm
spalva gelsvai pilka pas ji gelsvai pilka
drumstumas drumsta pas ji drumsta
spermatozoidu kiekis viename mililitre >20*10 mln pas ji nera
visame ejakuliate >40*10 mln pas ji nera
apvaliu lasteliu kiekis <5*10 mln/ml pas ji 1*10/6ml
spermatozoiduagliutinacija <5% pas ji0%
spermatozoidu judrumas % A >25%
B >50% pas ji a ir b nieko
C nieko
D nieko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jowiciukas: 13 liepos 2008 - 12:07
QUOTE(jowiciukas @ 2008 07 13, 13:05)
merginos prasau jusu pagalbos gal ka nusimanote apie mano vyriskio spermos tyrima ar yra dar vilciu ar visai nera:

spermos kiekis 2-8ml pas ji 2.3 ml
suskystejimo laikas <25min pas ji 15 min
pH 7.0-8.0 pas ji 7.4
tasumas <2cm pas ji 1 cm
spalva gelsvai pilka pas ji gelsvai pilka
drumstumas drumsta pas ji drumsta
spermatozoidu kiekis viename mililitre >20*10 mln pas ji nera
visame ejakuliate >40*10 mln pas ji nera
apvaliu lasteliu kiekis <5*10 mln/ml pas ji 1*10/6ml
spermatozoiduagliutinacija <5% pas ji0%
spermatozoidu judrumas % A >25%
B >50% pas ji a ir b nieko
C nieko
D nieko

unsure.gif o diagnoze parasyta? panasu i azoospermija sad.gif tai yra, kad visai nera spermiuku unsure.gif nes visur nuliai pas ji... visai nera spermatozoidu. tai kol kas labai liudna diagnoze... visai sansu ner. o jus pirma karta daretes spermograma? manau reiktu pakartot pirmiausia tyrima po poros men kokiu... maza kas itakojo tokius rezultatus...
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2008 07 13, 13:18)
unsure.gif o diagnoze parasyta? panasu i azoospermija sad.gif tai yra, kad visai nera spermiuku unsure.gif  nes visur nuliai pas ji... visai nera spermatozoidu. tai kol kas labai liudna diagnoze... visai sansu ner. o jus pirma karta daretes spermograma? manau reiktu pakartot pirmiausia tyrima po poros men kokiu... maza kas itakojo tokius rezultatus...

parasyta bet neiskaitomai, vis bandau per google rasti bet nepavyksta, daremes pirma karta tai siuncia pas urologa androloga kazkaip panasiai ten ziures del ko nei vieno spermatozoido nera
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2008 07 13, 13:23)
parasyta bet neiskaitomai, vis bandau per google rasti bet nepavyksta, daremes pirma karta tai siuncia pas urologa androloga kazkaip panasiai ten ziures del ko nei vieno spermatozoido nera

nu turetu but azoospermija parasyta...
teisingai,dabar eikit pas urologa, androloga..lai paziuri, kodel nera tu spermiuku unsure.gif gal uzdegimas koks yra ar dar kazkas..reikia pasidaryt papildomus tyrimukus, paseli gal... ir tada ziuret. gal cia pataisoma padetis 4u.gif
pas mus tik A ir B nera... pas urologa irgi ejom, tik pasake, kad visai sveikas vyras..tai kaip ir neaisku kodel ten tie nuliai..dabar kol kas laukiam biski, pasikartosm spermograma ir ziuresim ar pasikeite kad ar ne. nes jei nepasikeis... unsure.gif unsure.gif bus labai liunda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2008 07 13, 13:29)
nu turetu but azoospermija parasyta...
teisingai,dabar eikit pas urologa, androloga..lai paziuri, kodel nera tu spermiuku unsure.gif  gal uzdegimas koks yra ar dar kazkas..reikia pasidaryt papildomus tyrimukus, paseli gal... ir tada ziuret. gal cia pataisoma padetis 4u.gif
pas mus tik A ir B nera... pas urologa irgi ejom, tik pasake, kad visai sveikas vyras..tai kaip ir neaisku kodel ten tie nuliai..dabar kol kas laukiam biski, pasikartosm spermograma ir ziuresim ar pasikeite kad ar ne. nes jei nepasikeis...  unsure.gif  unsure.gif  bus labai liunda sad.gif

tai taip tyrimus papildomus dar darys, na tikiuosi kad viskas bus gerai, o jum irgi sekmes
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2008 07 13, 13:44)
tai taip tyrimus papildomus dar darys, na tikiuosi kad viskas bus gerai, o jum irgi sekmes

o kada eisit pas urologa? parasyk kaip sekesi..idomu ka pasakys jis g.gif
Atsakyti