Įkraunama...
Įkraunama...

spermos kokybe ir tyrimai

QUOTE(Relaks @ 2008 08 08, 13:46)
Manau, kad su tokiu nusistatymu, kad gydytojai tik stengsis pinigus plesti kuo daugiau, o ne gydyti, tai is vis gal nepradekit vaikscioti po privacias klinikas g.gif M ir V, VK ar kitose nevaisinguma gydanciose klinikose visos paliekam tikrai nemazai pinigeliu, kad ir kaip ju butu gaila ar negaila. O jei dar tie isleisti pinigeliai neduoda norimo rezultato  nestuke.gif , tai tada dar labiau pyktis ima, ypac tiems, kas galvoja, jog jos tik pinigus plesia.
Patarciau eiti ten, kur pasitikite gydytoju ar klinika 4u.gif
Siaip tai didzioji dauguma vyrus veda Kaune i VK pas Zilaitiene smile.gif  Nors MB irgi galvoja, kad ji tik pinigus plesia ir su juo eksperimentuoja  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi manau kad pad gydytojus einam kad jie gydytų ir nemanau kad paklausūs gydytojai ten prisigalvotų kokių nesąmonių kad tik pinigų ištraukti. Kai užsirašėm pas tą Žilaitienę tai eilė mėnesiui doh.gif Tikrai pakanka klientų, nereikia kažko prisigalvoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2008 08 08, 16:25)
drinks_cheers.gif Aš irgi manau kad pad gydytojus einam kad jie gydytų ir nemanau kad paklausūs gydytojai ten prisigalvotų kokių nesąmonių kad tik pinigų ištraukti. Kai užsirašėm pas tą Žilaitienę tai eilė mėnesiui doh.gif Tikrai pakanka klientų, nereikia kažko prisigalvoti schmoll.gif

Šiaip manau, kad yra ir tokių kurie tikrai nori kuo daugiau pinigų ištraukti, bet nieko nepadarysi, kad kažkas iš mūsų nelaimės pelnosi. Bet kas dėl Žilaitienės tai jinai man viena žmogiškiausių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2008 07 31, 21:09)
man laborante sake kad galima pirma karta darytis ir trumpa ir ilga spermograma,rezultata vistiek mato
Papildyta:

mano vyro sperma irgi nejudri,tai kaip man sake jei sperma nejudri vadinasi vyras yra nusilpes.reik vartoti vitaminus(jis geria PROfertil),reik vartoti moliugu seklu alieju,reik kasdiena suvalgyti po sauja riesutu(migdolai,graikiniai),valgyti daug baltymu turinti maista (kiausiniai,lasiniai).dar mes abu geriam dilgeliu tabletes,jos aktyvina kraujotaka ir siaip gerai prifilaktiskai panaudoti...

Mano vyras taip pat geria profertilį,pasak Usonienės tai gerai , jį ir toliau sakė gerti. Dar geria moliūgų sėklų aliejų ir valgo putpelių kiaušinius. O bėda spermos ir kokybėje,ir kiekybėje. Žiūrėsim kas po viso to bus.
Atsakyti
QUOTE(Medūna @ 2008 08 08, 17:23)
Dar geria moliūgų sėklų aliejų

o jis vaistinėje parsiduoda? nes esu girdėjusi, kad gerai tos moliūgo sėklos...
Nors maniškis šventai įsitikinęs, kad kiekybei, bananai padeda lotuliukas.gif Tai prieš sp.tyrimą kilogramais juos valgo smile.gif . Nes jis kažkada skaitė viename interviu, kurį davė veikėjas kuris sekso filmuose "dalyvauja"...tai pas jį klausė- iš kur ten pas juos tie fontanai trykšta... Tai anas atsakė, kad bananai šitam reikalui labai padeda hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2008 08 08, 20:47)
o jis vaistinėje parsiduoda? nes esu girdėjusi, kad gerai tos moliūgo sėklos...
Nors maniškis šventai įsitikinęs, kad kiekybei, bananai padeda lotuliukas.gif Tai prieš sp.tyrimą kilogramais juos valgo smile.gif . Nes jis kažkada skaitė viename interviu, kurį davė veikėjas kuris sekso filmuose "dalyvauja"...tai pas jį klausė- iš kur ten pas juos tie fontanai trykšta... Tai anas atsakė, kad bananai šitam reikalui labai padeda hihihi.gif

O tą aliejų tai IKI pirkome,bet mačiau ir kituose prekybos centruose.
Atsakyti
QUOTE(Medūna @ 2008 08 08, 22:12)
O tą aliejų tai IKI pirkome,bet mačiau ir kituose prekybos centruose.

okaip jį geria? tiesiog šaukštą, kaip kokius žuvies taukus g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2008 08 08, 23:18)
okaip jį geria? tiesiog šaukštą, kaip kokius žuvies taukus g.gif ?

Berods po 1valg. šaukštą.
Atsakyti

hmm, reikes ir mano vyrui pameginti gerti tokius g.gif Gere "Malpotane" siaip savijauta pagerejo,bet .....rezultato nesulaukeme,nors tyrimai buvo geri schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2008 07 11, 11:53)
Uzvedu nauja tema  blush2.gif
Maniskis kaip gere Tribestana ir speman tai irgi jokiu salutinio poveikio nejaute, o su Newnordic jaucia, na bandysim tada gerti po valgio ziuresim kas bus  mirksiukas.gif

as visda kaip taip buna duodu maisto ir pagyja vaikas...
Atsakyti
Sveikutes,
ziuriu diskutuojate kaip pagerinti spermos kokybe biggrin.gif ,
as savajam ir nupirkau dabar kazkokiu vitaminu kur reklamuoja vosose Vk istaigose nepamenu kaip jie vadiansi tik ziauriai jie brangus ir galima gerti iki pastojimo.Dar geria malpotane ir dar speman nupirksiu biggrin.gif gales vaikscioti pats kaip vitaminas.
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2008 08 13, 11:26)
Sveikutes,
ziuriu diskutuojate kaip pagerinti spermos kokybe biggrin.gif ,
as savajam ir nupirkau dabar kazkokiu vitaminu kur reklamuoja vosose Vk istaigose nepamenu kaip jie vadiansi tik ziauriai jie brangus ir galima gerti iki pastojimo.Dar geria malpotane ir dar speman nupirksiu biggrin.gif  gales vaikscioti pats kaip vitaminas.

Sveikos
Mano brangusis irgi geria profertil, ir ne tik ,dar Speman, kvieciu zelmenu duodu, imbiero ir dabar nupirkau moliugu seklu aliejaus, tai sake, kad nebereikes ne valgyt. biski pasirauko, bet vartojam, tikiuosi poveiki pajusim.
Atsakyti
kokie jusu Brangieji pavyzdingi wub.gif maniskis tai isgeria tik tada, kai eilini karta primenu, ar paklausiu. Argumentas labai geras buna : "jo jo as zinau, kad butinai reikia, bet kazkaip man is galvos isgaruoja" lotuliukas.gif
Atsakyti