Įkraunama...
Įkraunama...

spermos kokybe ir tyrimai

QUOTE(jowiciukas @ 2008 07 15, 18:32)
bet kaip fainai, ne koks didmiestis kad nieko neleidzia, kazin kai duoti tyrima visa laika vyras tai turi atlikti ar ne? nes as negaliu man per daug slykstu ir skaudu kai vyras tai turi daryti pats

šiaip tai tikrai fainiai, tokia pagyvenusbiologė buvo, bet viską parodė ir paaiškino kad suprasčiau blush2.gif net nežinau, bet mano nuomone tai geriau kad pats tai darytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely84 @ 2008 07 15, 18:50)
šiaip tai tikrai fainiai, tokia pagyvenusbiologė buvo, bet viską parodė ir paaiškino kad suprasčiau  blush2.gif net nežinau, bet mano nuomone tai geriau kad pats tai darytų g.gif

o kas tau taip šlykštu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely84 @ 2008 07 15, 19:26)
o kas tau taip šlykštu? ax.gif

kai vyras pats turi atlikti ta reikala
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2008 07 15, 19:29)

na nėra malonu bet ką jau padarysi ax.gif nors nemanau kad blogai būtų jei pagelbėtum pati g.gif
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2008 07 15, 19:29)

nu tai kad cia bijau kitaip neapseisi smile.gif ir nieko cia slykstaus smile.gif gi jie tai daro gana daznai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2008 07 15, 18:29)
tegu geria jei nori, nieko aš prieš tuos vitaminus neturiu  biggrin.gif  bet jūs kai parašėt tai vos ne tragedija, kad vitaminų neišrašė, anokia čia panacėja tie vitaminai. Va tegu eina pas andrologą pasidarys visus reikiamus tyrimus gal ir priežastį atras, neatras tada daugiau nieko ir nebeliks kaip tik vitaminus gerti.

vitaminai ne stebuklas, tiesiog jei daret tik 1 spermograma, nemanau kad tyrimus sius darytis..sakys po men pakartot spermograma, o tada jau ziuret kas ir kaip.. va as ir siuliau ta men nors vitaminus pagert, o vdrug organizmas tiesiog nusilpes..ir viskas pasitaisys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2008 07 16, 07:10)
nu tai kad cia bijau kitaip neapseisi smile.gif ir nieko cia slykstaus smile.gif gi jie tai daro gana daznai biggrin.gif

aha, ir netgi sakyciau tai jiems maloni procedura biggrin.gif
Atsakyti
vakar teko konsultuotis su laborante.tai sake niekada negalima spresti tyrimu rezultatu is vienos spermogramos.nes labai daug faktoriu kurie itakoja rezulatatus:nuovargis,ilgas sedejimas, vairuotojo darbas,maistas,stresas ir kt. mano vyras tuo metu dar dirbo vairuotoju, tai ake labai daznai vairuotojams buna toks rezultatas,ypac jei dirba su sunkiasvore masina. sake pradziai pagerti vitaminus, moliugu seklu alieju,valgyti zuvies,darzoviu, ir tada poporos menesiuku vel darytis trima. ir tik tada jei tyrimas nesikeicia, tik tada imtis priemoniu,eiti pas gydytojus,ieskoti priezasciu.
o leliaus susilaukti visada yra sansu, jei tik pas vyra yra spermos smile.gif nors ne marios jos butu, bet sansu yra smile.gif svarbiausia kad nebutu visur nuliukai.
nu man taip isaiskino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2008 07 16, 11:47)
vakar teko konsultuotis su laborante.tai sake niekada negalima spresti tyrimu rezultatu is vienos spermogramos.nes labai daug faktoriu kurie itakoja rezulatatus:nuovargis,ilgas sedejimas, vairuotojo darbas,maistas,stresas ir kt. mano vyras tuo metu dar dirbo vairuotoju, tai ake labai daznai vairuotojams buna toks rezultatas,ypac jei dirba su sunkiasvore masina. sake pradziai pagerti vitaminus, moliugu seklu alieju,valgyti zuvies,darzoviu, ir tada poporos menesiuku vel darytis trima. ir tik tada jei tyrimas nesikeicia, tik tada imtis priemoniu,eiti pas gydytojus,ieskoti priezasciu.
o leliaus susilaukti visada yra sansu, jei tik pas vyra yra spermos smile.gif nors ne marios jos butu, bet sansu yra smile.gif svarbiausia kad nebutu visur nuliukai.
nu man taip isaiskino smile.gif

o pas mus visi nuliukai tai sansu kaip ir nera ane?
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2008 07 16, 13:38)
o pas mus visi nuliukai tai sansu kaip ir nera ane?

nu man sake kad jei visi nuliukai tai jau blogai, bet sake negalima nuleisti ranku...ir tau taip patariu daryti - nenuleisti ranku....
opas gyd buvot?ka sake? kiek kartu daret tyrima?
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2008 07 16, 12:45)
nu man sake kad jei visi nuliukai tai jau blogai, bet sake negalima nuleisti ranku...ir tau taip patariu daryti - nenuleisti ranku....
opas gyd buvot?ka sake? kiek kartu daret tyrima?

darem viena karta, pas gydytoja androloga dar nebuvom nes jis pasiemes biuleteni, sakem dar i kita vieta eisim kartoti
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2008 07 16, 14:15)
darem viena karta, pas gydytoja androloga dar nebuvom nes jis pasiemes biuleteni, sakem dar  i kita vieta eisim kartoti

tai zinoma butinai kartokit, ir galit kokius vitaminus pagerti, ir siaip viska bandyti, tik nenuleisti ranku.ta laborante sake kad siaip dazniausiai poros daro 2-3 tyrimus su poros menesiu pertrauka, kad butu galima realiai vertinti situacija.
Atsakyti