Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams.

Tęsiam toliau!
Atsakyti
Išbandžiau kaukę su svogūnais ir varnalėšų aliejumi thumbup.gif Ačiū, Gūga, jog patarei ją, tikrai labai padėjo, bent jau efektas geresnis nei naudojant visokius Garnier. O jei dar užtepu plaukų vaško, tai išvis bigsmile.gif Vėl esu patenkinta savo plaukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Apie Hempz - kaukytė kainuoja 65lt, šampūnas - 58 lt, zalia pakuotė 4u.gif As matyt pati pirma isbandžiau, nes kai tik pradejo dėlioti aš paėmiau rolleyes.gif
Šiandien dar nusipirkau toki rinkinuka, kadangi 20proc nuolaida, nors ir anų dar nebaigiau doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
As tai praeita savaite nusipirkau is drogo uz 12lt su centais ten kaip kauke-kremas "Crema rigenerate ai semi di lino" kazkas panasaus italiskas kremukas ir kvapas skanus toks... Su linu semenimis tai teta sake su linu semenimis produktai isties labai geri tai susigundziau ir nusipirkau rolleyes.gif kolkas tikrai nesigailiu ir tikrai pastebejau , kad plaukai tikrai graziau ir sveikiau atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
O bellkosmex kauke su svogunais, apie kuria buvo kalbeta, tai tokia tubelej, o ta tubele dar popierinej dezutej? g.gif kazkaip tik tokia eurokos aptikau...
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 05 08, 12:47)
na as jau baigineju plauku balzama-kauke is belkosmex su svogunais ir varnalesom. Hm, patiko man  biggrin.gif pirmas balzamas(kauke) kuris (kuri) visiskai neriebalina plauku, net i galvos oda galiu imasazuoti. Isplovus is galvos ta balzama galva skaniai kvepia (bet trumpai  verysad.gif  ), o plaukai buna minkstuciai svelnuciai,labiau blizga, ir nesuplempa  biggrin.gif
user posted image

_Pandora_, ar apie šitą kalbi? Pirkau Eurokose prieš porą dienų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 07 12, 11:03)

Ir kaip ji tau? 4u.gif
Išbandei jau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelytex @ 2008 07 12, 10:24)
Ir kaip ji tau? 4u.gif
Išbandei jau? smile.gif

Man patiko ir tiko mirksiukas.gif Plaukai tapo glotnūs, švelnūs, mažiau pučiasi. O jei dar užsidedu plaukų vaško, tai išvis miela malonu į plaukučius žiūrėti, nors jais visą gyvenimą buvau baisiai nepatenkinta thumbup.gif
Plaukai nuo jos šiek tiek greičiau riebaluojasi, bet nepasakyčiau, jog daugiau kaip kad po kokio Garnier ar Loreal.
Kai pabaigsiu, tikrai pirksiu dar kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 07 12, 11:03)

aaa, dabar supratau. tai tada tame eurokose kur buvau buvo daug kitu sitos firmos kaukiu, bet butent sitos tuo metu nebuvo. reiskias pakankamai perkama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 07 12, 16:11)
Man patiko ir tiko mirksiukas.gif Plaukai tapo glotnūs, švelnūs, mažiau pučiasi. O jei dar užsidedu plaukų vaško, tai išvis miela malonu į plaukučius žiūrėti, nors jais visą gyvenimą buvau baisiai nepatenkinta thumbup.gif
Plaukai nuo jos šiek tiek greičiau riebaluojasi, bet nepasakyčiau, jog daugiau kaip kad po kokio Garnier ar Loreal.
Kai pabaigsiu, tikrai pirksiu dar kartą 4u.gif

Ačiū, sugundei 4u.gif
Reikės ir man nusipirkt, nes plaukai taip pat pučiasi ax.gif
Atsakyti
Jau puse metu mano megstamiausia Londa pazeistiems,greit trecia bonkiuka pirksiu smile.gif
Atsakyti
kaip bebutu keista, siuo metu patinka ne brangiai kainuojancios kaukes, o paprasta is jau minetos bellkosmetix su ozkos pienu, puikiai drekina plaukus, plaukai glotnus, svelnus ir siaip wub.gif
Atsakyti