Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams.

QUOTE(Glamor @ 2008 07 13, 13:32)
kaip bebutu keista, siuo metu patinka ne brangiai kainuojancios kaukes, o paprasta is jau minetos bellkosmetix su ozkos pienu, puikiai drekina plaukus, plaukai glotnus, svelnus ir siaip wub.gif

O is brangesniu ka gero esi bandziusi?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 07 13, 13:33)
O is brangesniu ka gero esi bandziusi?

turiu dabar dvi kaukes is Paul Mitchell, Tigi blond plaukams, alfaparf is deimantines serijos ax.gif tai tos dabar ant lentynos, pries tai buvo ir kitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 13, 13:38)
turiu dabar dvi kaukes is Paul Mitchell, Tigi blond plaukams, alfaparf is deimantines serijos ax.gif tai tos dabar ant lentynos, pries tai buvo ir kitu smile.gif

TIGI priemonem as nusivylus,Paul Mitchell giriamas tik aliejukas(dabar ji turiu neblogas),o Alphapar kai tik atsirado deimantine serija SM buvo nekokie atsiliepimai.Tikiu kad pigesne gali but geresne uz pastarasias.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 07 13, 14:12)
TIGI priemonem as nusivylus,Paul Mitchell giriamas tik aliejukas(dabar ji turiu neblogas),o Alphapar kai tik atsirado deimantine serija SM buvo nekokie atsiliepimai.Tikiu kad pigesne gali but geresne uz pastarasias.

na juk kas tinka vieniems plaukuciams nebutinai tiks kitiems smile.gif man asmeniskai Tigi priemones labai tinka, kai tik pradejau jas naudoti plaukai labai atsigavo, visai kitoks vaizdelis ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelytex @ 2008 07 13, 01:07)
Ačiū, sugundei 4u.gif
Reikės ir man nusipirkt, nes plaukai taip pat pučiasi ax.gif

Nu va, išgyriau aš tą kaukę, o šiandien išsiploviau plaukus su ja antrą kartą, tai plaukai pasiputę buvo verysad.gif Geriau nei be nieko, tačiau plaukais nebuvau patenkinta schmoll.gif Galbūt po pirmo karto toks efektas geras gavosi, nes su drėgnais plaukais nuėjau miegoti, tai "susigulėjo" gražiai biggrin.gif Bet manau ir toliau ją naudosiu, nes plaukai labai slenka, o ji yra nuo slinkimo, žiūrėsiu ar padės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 07 13, 17:10)
Nu va, išgyriau aš tą kaukę, o šiandien išsiploviau plaukus su ja antrą kartą, tai plaukai pasiputę buvo verysad.gif Geriau nei be nieko, tačiau plaukais nebuvau patenkinta schmoll.gif Galbūt po pirmo karto toks efektas geras gavosi, nes su drėgnais plaukais nuėjau miegoti, tai "susigulėjo" gražiai biggrin.gif Bet manau ir toliau ją naudosiu, nes plaukai labai slenka, o ji yra nuo slinkimo, žiūrėsiu ar padės 4u.gif

man tai ji patiko, bet antra karta tokios pat nepirksiu.patiko, nes plaukai labai slidus ir tokie faini.ir, man va dar didelis pliusas, kad plauku nesuplojo - as noriu, kad jie truputi pustusi biggrin.gif nepatiko, nes galva daug greiciau riebalavos. o kad nuo slinkimo kauke gali padeti tai as nelabai tikiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 07 14, 13:40)
man tai ji patiko, bet antra karta tokios pat nepirksiu.patiko, nes plaukai labai slidus ir tokie faini.ir, man va dar didelis pliusas, kad plauku nesuplojo - as noriu, kad jie truputi pustusi  biggrin.gif  nepatiko, nes galva daug greiciau riebalavos. o kad nuo slinkimo kauke gali padeti tai as nelabai tikiu  blush2.gif

Ten parašyta, jog ji nuo slinkimo, bet kolkas rezultatų nepajutau ax.gif
Atsakyti
savo megstamiausios kaukes neturiu, nes tokios super geros neatradau.Nera tokios, kuris pirkt noreciau dar karta. esu bandzius ir isgirtuju rusisku, ir brangesniu prof. skirtu. Va viena, kuri visai patikio, tai is Biotraitment kauke rekonstruktorius su keramidais. Plaukai graziai po jos krito, slidus, blizgejo.Bet tik kol naudojau , nustojau naudot vel nekoks vaizdelis
Atsakyti
Norėčiau pagirti šiuo metu naudojamą Cutrin Nordic Balance Rescue Mask, skirtą sausiems, chemiškai paveiktiems, šviesintiems ir garbanotiems plaukams. Tokia vat:
user posted image
Man ji patinka, nes tikrai labai gerai drėkina, po jos mano garbanoti šviesinti plaukai puikiai "stovi", susidaro tokios spiralinės garbanos, jokių formavimo priemonių nebereikia. Tikrai labai neblogas produktas, ypač dabar, kai kasdien plaukioju baseine ir plaukai sausėja nuo chloro, saulės ir šviesinimo. 4u.gif
Atsakyti
Neseniai baigiau Cutrin nordic balance - tikriausiai ji tinka stipriai paveiktiems plaukams...mano gal apie 30 proc. sruogelių šviesių buvo per "sunki" - plaukai apsunkdavo, susiplodavo, ėmė labiau riebaluotis galvos oda.
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2008 07 14, 21:14)
Norėčiau pagirti šiuo metu naudojamą Cutrin Nordic Balance Rescue Mask, skirtą sausiems, chemiškai paveiktiems, šviesintiems ir garbanotiems plaukams. Tokia vat:
user posted image
Man ji patinka, nes tikrai labai gerai drėkina, po jos mano garbanoti šviesinti plaukai puikiai "stovi", susidaro tokios spiralinės garbanos, jokių formavimo priemonių nebereikia. Tikrai labai neblogas produktas, ypač dabar, kai kasdien plaukioju baseine ir plaukai sausėja nuo chloro, saulės ir šviesinimo.  4u.gif

O kur ir uz kiek galima gaut? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 07 15, 17:10)
O kur ir uz kiek galima gaut? unsure.gif

Aš asmeniškai pirkau "Medinėse šukose", kaina kažkur apie 40 Lt. Bet šiaip turėtų būti ir didžiosiose Euro Vaistinėse, pvz Akropolio, nes jos prekiauja Cutrin produkcija 4u.gif
Atsakyti