Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 9

QUOTE(Indrosele @ 2008 08 04, 16:54)
O as negaliu dabar sitos pamirst  wub.gif galbut bandysiu per bandomaji pasidaryt...
user posted image

Agha - šita labai graži, tikrai pabandyk thumbup.gif wink.gif mano tai per ilgi plaukai šiai šukuosenai g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo colliuke_: 05 rugpjūčio 2008 - 07:26
Fleurette,

Taip, toki kirpima vertetu kuom nors papuosti, kad atrodytu kaip proginis, o ne kasdienis. Gyvos gelytes, aisku, labai tiktu, tik ziurekite, kad gelyte nebutu per didele. Reikia, kad viskas atrodytu proporcingai, taigi siulyciau vidutinio dydzio gelyte.
Prie tokio kirpimo dar segami ir papildomi plaukuciai (mazi tresiukai) su gelytemis, irgi graziai atrodo, taciau reikia labai atsargiai parinkti kieki, ilgi, kad neiseitu dideles apimties geliu "krepsys" smile.gif
Atsakyti
Ačiū už nuomonę 4u.gif
Šeštadienį užsirašiau bandomajai šukuosenai, tarsiuos su kirpėja ax.gif
Atsakyti
na o man padare "boksteli"....
Atsakyti
Aš dar dėl savo trumpų plaukų susipergyvenau - ar galėsiu dėtis, t.y. segtis kažkur nuometą? unsure.gif
Atsakyti
mano sukuosena smile.gif
[attachmentid=152667]
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 08 05, 13:02)
Aš dar dėl savo trumpų plaukų susipergyvenau - ar galėsiu dėtis, t.y. segtis kažkur nuometą? unsure.gif

Teoriskai galite, bet praktiskai...neaisku kaip atrodys ir ar bus ant ko jam laikytis.
Atsakyti
Benice norejau paklausti tu pati dirbi salone biggrin.gif tai gal ir darai sukuosenas nuotakoms bigsmile.gif kadangi zinau,kad tu vilniete tai gal galima pvz uzsirasyti pas tave ar bent ka gali patarti. rolleyes.gif man reiketu kitiems metams mirksiukas.gif zinau,kad ir tavo didzioji svente kitais metukais blush2.gif bet jei turesi laiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2008 08 04, 21:28)
O kiek mazdaug laiko tau dare?  4u.gif

Virs 2-ieju valandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2008 08 05, 10:03)
mano sukuosena smile.gif
[attachmentid=152667]

Man nepatink, kad spilkos matosi ir taip netvirtai jos atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 08 05, 13:02)

Vat čia nuotaka trumpais plaukais ir su nuometu. Man gražu wub.gif
http://www.meninenuo...ozata_robertas/

p.s.ir puokštė man labai simpatiška 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 05 rugpjūčio 2008 - 19:41
QUOTE(saulyteee @ 2008 08 05, 18:39)
Vat čia nuotaka trumpais plaukais ir su nuometu. Man gražu wub.gif
http://www.meninenuo...ozata_robertas/

p.s.ir puokštė man labai simpatiška 4u.gif

gražios nuotraukos.. ir jaunieji lb šilti... wub.gif
man šukuosena jaunosios lb "stiliova"... thumbup.gif gražiai su trumpais plaukučiais susitvarkė... bigsmile.gif
Atsakyti