Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 9

QUOTE(cic @ 2008 09 26, 14:51)
Sakykit merginos, o ka su grifka daryt?  doh.gif  Siaip mano plaukai tokie ne is plonuju+ turiu storoka grifka... kiek ziuriu sukuosenas tai ar kuodukas, ar garbaneles - vistiek praktiskai visur jokiu grifku nerasta... Vestuves tik kitamet, bet va dabar jau reiketu apsispresti kur ta grifka ikist... gal jau atsiauginet pradet?  g.gif

aš sau su kirpčiais gražiau atrodau negu be, tai todėl palieku
Atsakyti
QUOTE(cic @ 2008 09 26, 14:51)
Sakykit merginos, o ka su grifka daryt?  doh.gif  Siaip mano plaukai tokie ne is plonuju+ turiu storoka grifka... kiek ziuriu sukuosenas tai ar kuodukas, ar garbaneles - vistiek praktiskai visur jokiu grifku nerasta... Vestuves tik kitamet, bet va dabar jau reiketu apsispresti kur ta grifka ikist... gal jau atsiauginet pradet?  g.gif

Galima ja taip sakant "paslepti", bet jeigu kagta auksta ir niekada nebunate be grifkos, tada geriau ja nukreipt kaip nors sonu ar pan. Labai ne daug yra sukuosenu, prie kuriu tinka tiesus tankus kirpciai. Aisku, kirpti ju pries vestuves nepatartina, geriau tegu buna siek tiek ilgesni nei iprasta, tada lengviau juos sutramdyti, taciau pagrindine taisykle: tarkites su meistre, kuri Jus sukuos vestuviu diena, matydama veiduka, norima sukuosena - gales konkreciau pasakyti - ka daryti 4u.gif
Atsakyti
Radau dar pora pvz smile.gif gal kam kas patiks smile.gif

http://www1.istockph...g-hairstyle.jpg

http://www1.istockph...7-hairstyle.jpg

http://www1.istockph...g-hairstyle.jpg
Atsakyti
pirma labai idomi bigsmile.gif
Atsakyti
Pririnkau Lietuvos meistrams, salonams priklausanciu darbu. Pavadinimu nerasysiu, nes bus reklama arba antireklama rolleyes.gif

Papildyta:
Dar keletas
Papildyta:
o sita paskutine man patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 29 rugsėjo 2008 - 14:26
Dauguma baisios blink.gif gal trecia nieko, dar 1-2, visos kitos neeeee schmoll.gif
Atsakyti
patiko tik šitos
Atsakyti
man pati paskutinė gražiausia tokia kukli elgantiška
Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti
man tai dauguma atrodo kudlotai, lyg susivėlus, būna tokių ir gražesnių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 09 29, 21:54)
man pati paskutinė gražiausia tokia kukli elgantiška

drinks_cheers.gif

Manyciau reiketu musu meistrams pasistengti labiau, bet jei jie deda i int kaip savo darbus tai jiems jos atrodo grazios blink.gif
Papildyta:
QUOTE(babsi @ 2008 09 29, 22:29)
man tai dauguma atrodo kudlotai, lyg susivėlus, būna tokių ir gražesnių ax.gif

Nera tvarkos, kazkoks bardakas doh.gif

Buvo smalsu suzinoti jusu visu nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 29 rugsėjo 2008 - 21:46
QUOTE(audruzele @ 2008 09 29, 13:10)
pirma labai idomi  bigsmile.gif

ir man ta labai patiko tongue.gif

QUOTE(Rykute @ 2008 09 29, 14:25)
Pririnkau Lietuvos meistrams, salonams priklausanciu darbu. Pavadinimu nerasysiu, nes bus reklama arba antireklama  rolleyes.gif
Papildyta:
Dar keletas
Papildyta:
o sita paskutine man patiko

Paskutine liuks smile.gif kitos nepatiko rolleyes.gif
Atsakyti